- 18 Kasım 2015
- 33
- 23
- 88
- 40
- Konu Sahibi unstablecat
-
Olur ınsallah cnm cumlemizeSelam arkadaşlar regle 2 gün var bu ay olmadı bebis aralık ta devam Allah ın izniyle yumurta takibi+klomen eşliğinde devam Rabbim nasip eder inşallah :)
. Biliorum canım bende cok arastırdkm bilgiliyim artık her konuda. Esimin saglıklı pek beslenmior ya yesillik yemio meyve yemio mesela cıldırtcak beni. Şu kurtaj sürem dolsun bende baslıcam demeye.Arkadaşlar kısa bi dip not geçeyim. Yumurtlama günlerinizde genelde gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar. Birde ilişki sonrası bir süre kalçanızın altına yastık koyup hemen kalkmıyorsunuz yerinizden. Bu da spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırmak için. Arada aklıma geldikçe eşime suda eriyen vitaminlerden veriyorum sonuçta bizim kadar onlarında beslenmesi önemli:) hepinizi sevgiyle öpüyorum
Benimde aralık 16 da canım bakalım oda bu ay geçen aylar gibi düzenli olursa çıkarılan spiral hormonluydu benimde .Aralik 30 ovulasyon tahmini benim 2 sene yasmin kullandim 7 ay oldu birakali hic denemedij aralik 30da dusunuoruz insallah yanliz benim cenemde ilaci biraktiktan sonra sivilce cikmaya basladi adetim duzenli en son 8 ay önce gittim kadin doguma hic bi sıkıntn yok sagliklisin dedi ama korkutuo cenemdeki sivilceler hormon larda bi sıkıntı oldugunun göstergesiymis benim gibi olan varmi arkadaslar.
Ewet kan testi yapildi 2 ay önce hormon testi yaptirmamj söledi doktor test sonucu dogru deil dedi bu ay gideyim bari sogan kürü yapmaya basladim incir kürüde yapcam insallah seninde güzel haberlerini aliriz cok tesekürlerBenimde aralık 16 da canım bakalım oda bu ay geçen aylar gibi düzenli olursa çıkarılan spiral hormonluydu benimde .
Canım sanırım kan testiyle yapılıyor hormon testi aklında kalmasın git yaptır istersen. Dr smear, kan, idrar tahlili yaptı çünkü bana gebelik öncesi kontrol deyince. 31 yaşındayım ve o sivilceler bende her adet döneminde çıkıyor bende her seferinde yüzümün farklı yerinde :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım
Sevgiyle kal
İhmal etme canım :) inşallah. Bende bakayım şu soğan ve incir kürüne hiç bakmadım sen söyleyene kadar.Ewet kan testi yapildi 2 ay önce hormon testi yaptirmamj söledi doktor test sonucu dogru deil dedi bu ay gideyim bari sogan kürü yapmaya basladim incir kürüde yapcam insallah seninde güzel haberlerini aliriz cok tesekürler
Saol canim tesekkur ederimCanım stres yapma insan beklerken ister istemez hayal kırıklığına uğruyor ama şöyle düşün demek doğmak için zamanını bekliyor senin bebişteAllah sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bende başladım canım önceden karar verirsem folik asit kullanmamış olmayayım diye :)) anca karar verdim bakalım zamanı geldiğinde hepimiz bebeciklerimizi mutlulukla haber veriyor olacağız :) iyi düşün,stres yapma
Cnm doktor bana da bu ay inofolic verdi 3 Ay kullanmamı söyledi hamilelik düşünenler önceden kullanmalı bebeğin gelişimi için ön hazırlık gibi ve anneyi hamileliğe hazırlıyor 1 aydır kullanıyorum sonucunu almadım daha yaklaşık 1 hafta var adetime ve progestan kullanıyorumBir de kızlar inofolic var onu duydunuz mu bilmiyorum. Hem yumurtalıkları güçlendiriyor hemde folik asit. Hamileliği hızlandırdığını söyledi doktorum. Ben daha 2 haftadır kullandım. Kullananlar çabuk hamile kaldıklarını belirtmiş ama tabi Allah isterse nasip olur. Aklınızda olsun.
Canım protestan ne ise yarıyor Dr. Mu verdiCnm doktor bana da bu ay inofolic verdi 3 Ay kullanmamı söyledi hamilelik düşünenler önceden kullanmalı bebeğin gelişimi için ön hazırlık gibi ve anneyi hamileliğe hazırlıyor 1 aydır kullanıyorum sonucunu almadım daha yaklaşık 1 hafta var adetime ve progestan kullanıyorum
Evet Türkiyede doktora gittim iki haftalık gecikmem oldu testte gebelik çıkmayınca doktor muayene etti rahim duvarın kalınlaşmis yeni oluşan gebelik olabilir hasta da olabilirsin haftaya belli olur dedi folik asit ve progestan verdi progestani eğer ki hamilelik varsa düşüğü önleyecek ama hamile değilsen adet olman için yardımcı olur dedi ben onu kullanmaya kalmadan adet oldum doktor adetinin 17.gününde tekrar kullan eğer hasta olursan demişti ve kullanıyorum hala bebek oluşacaksa rahmi gebeliğe hazırlıyor cnmCanım protestan ne ise yarıyor Dr. Mu verdi
Anladım canım teşekkür ederimEvet Türkiyede doktora gittim iki haftalık gecikmem oldu testte gebelik çıkmayınca doktor muayene etti rahim duvarın kalınlaşmis yeni oluşan gebelik olabilir hasta da olabilirsin haftaya belli olur dedi folik asit ve progestan verdi progestani eğer ki hamilelik varsa düşüğü önleyecek ama hamile değilsen adet olman için yardımcı olur dedi ben onu kullanmaya kalmadan adet oldum doktor adetinin 17.gününde tekrar kullan eğer hasta olursan demişti ve kullanıyorum hala bebek oluşacaksa rahmi gebeliğe hazırlıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?