Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsınharika bir haber, başaracaksın eminim. Ayşegül Çoruhlu'dan tedavi görüyorum. IF ile besleniyorum 60 kilodan 56 kiloya düştüm. her gün diyetisyenle kontak halindeyim.
Sabah: rende havuç, kolajen suyu, avakado, 2 ceviz, öğlen protein bar, kahve, akşam en geç muhakkak 17.00de en son bir tabak sebze yemeği. çok acıkırsan salatalık, biber ya da bitki çayı
Kaç haftada verdin 4 kiloyu?harika bir haber, başaracaksın eminim. Ayşegül Çoruhlu'dan tedavi görüyorum. IF ile besleniyorum 60 kilodan 56 kiloya düştüm. her gün diyetisyenle kontak halindeyim.
Sabah: rende havuç, kolajen suyu, avakado, 2 ceviz, öğlen protein bar, kahve, akşam en geç muhakkak 17.00de en son bir tabak sebze yemeği. çok acıkırsan salatalık, biber ya da bitki çayı
6 haftada ilk iki kilo hızlı gitti sonraki iki biraz daha zorlu ama pilatesi hiç bırakmadım. özel ders alıyordum bıraktım, evde kendim
Başarılar6 haftada ilk iki kilo hızlı gitti sonraki iki biraz daha zorlu ama pilatesi hiç bırakmadım. özel ders alıyordum bıraktım, evde kendim yapıyorum.
ama 6 haftada 2 kilo gitmesi hızlı değil ki diyetisyenini değiştir bence yanlış giden birşeyler var çünkü6 haftada ilk iki kilo hızlı gitti sonraki iki biraz daha zorlu ama pilatesi hiç bırakmadım. özel ders alıyordum bıraktım, evde kendim yapıyorum.
Tabii ki bende kendime diyet arkadaşı arıyorumSana katılabilir miyim?
Bugün ilk günüm şekersiz. Ayrıca 2 öğün yapacam
Aralıklı oruç yapın. Hem yiyin hemde zayıflayınBende yapmak iatiyorum ama nasil baslayacam bilmiyorum bende 9 ayda 15 kilo aldim vermem lazim artik bebek istiyorum nerden baslayacagimi bilmiyorum onceden 1 bucuk yilda 20 kilo verdim troid hastasi oldugum icin cok zor gidiyo kilolarim
Wow iyi vermişsiniz. Ben önceleride yapmışdım aralıklı oruc hemde şekersiz 21 gün bi ayda 4 kilo vermişdimBende 13 gundur aralik orucla kilo verenlerdenim 6 kilo verdim yiyerek zayiflamak harika. Bu yastan sonra artik sok diyetleri yapamiyorum aralikli oruc iyi oldu
GünaydınAralıklı oruçta 2ci günüm
Öğlen yoğurtlu yulaf
10-15 tane kara dut
5 tanede erik yedim.
Akşam 1 kase karabaşak
1 adet muz yedim
Et sevmiyorum o yüzden yemiyorum haftada bir anca yerim. Yeşillikde pek sevmem. Yoğurt yağ yakımında iyi geliyor bana o yüzden tercih ediyorum iyi mi kötü mü bilemiyorumGünaydınben de bir süredir aralıklı oruç yapıyorum ve gerçekten çok iyi geldi. Başlığınızı görünce yediklerinize baktım da (gerçi daha 2 gün olmuş sanırım) akşam yemeğiniz bana çok eksik geldi. Mutlaka bir protein yani et eklemelisiniz. Salata da yememişsiniz. Yeşillik çok önemli. Anca o zaman kalıcı sonuç alırsınız. 2 aydır ben de yaptığım için tavsiyede bulunmak istedim Kahvaltıda yumurta dışında kavurma, kasap sucuk gibi yiyecekler de tüketebilirsiniz. Yoğurt pek önerilmiyor, sadece 2-3 kaşık öneriliyor o da her gün olmaz. Umarım size de iyi gelir
2 ayda ne kadar zayıfladınız?Günaydınben de bir süredir aralıklı oruç yapıyorum ve gerçekten çok iyi geldi. Başlığınızı görünce yediklerinize baktım da (gerçi daha 2 gün olmuş sanırım) akşam yemeğiniz bana çok eksik geldi. Mutlaka bir protein yani et eklemelisiniz. Salata da yememişsiniz. Yeşillik çok önemli. Anca o zaman kalıcı sonuç alırsınız. 2 aydır ben de yaptığım için tavsiyede bulunmak istedim Kahvaltıda yumurta dışında kavurma, kasap sucuk gibi yiyecekler de tüketebilirsiniz. Yoğurt pek önerilmiyor, sadece 2-3 kaşık öneriliyor o da her gün olmaz. Umarım size de iyi gelir
Afiyet olsunGünaydın:)
Kahvaltı: domates salatalık zeytin ve 1 haşlanmış yumurta