- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Afiyet olsun da o pastalar nedirAkşam yemeğimde makarna patlıcan musakka ve sonrasında ufak bir dilim pasta yedim kızlarpazar günü diyet yapmak gercekten zor
Günaydın hafta sonu bende bozdum diyetiGünaydınn 1 haftada 69.7den 68.7’ye düşmüşümm 1 kg kayıp
Tartılmadın mııBende bozdum 2 gündür diyeti
Günaydın hafta sonu bende bozdum diyeti
Tartıl ki tamamen bozmaYok diyeti bozunca tartilmayi da bıraktım.yatin tartilayim bakayim
Ahh bunun zararını bugün tartıda gördümAfiyet olsun da o pastalar nedir3 dilim yemiştin zatenn yetmedi miiiiii
Oo tebrik ederiimmmGünaydınn 1 haftada 69.7den 68.7’ye düşmüşümm 1 kg kayıp
Haftasonu diyet yapmak zor bende artı 400 gramla ptesiye başladımYok diyeti bozunca tartilmayi da bıraktım.yatin tartilayim bakayim
Ben de cumartesi pide yedim ama o yüzden tek öğün yaptımHaftasonu diyet yapmak zor bende artı 400 gramla ptesiye başladım
Annemle konuşurken diyetteyim dedim o da çok olumsuz konustu evle işle ilgileniyon çocuk emziryom niye kendine eziyet ediyor dedi en çok basenlermden şikayetçiyim ora da naprsan yap yine gitmeyeck yine belli olacak diyo o zaman bölgesel calsican felan dediHaftasonu diyet yapmak zor bende artı 400 gramla ptesiye başladım
Annemle konuşurken diyetteyim dedim o da çok olumsuz konustu evle işle ilgileniyon çocuk emziryom niye kendine eziyet ediyor dedi en çok basenlermden şikayetçiyim ora da naprsan yap yine gitmeyeck yine belli olacak diyo o zaman bölgesel calsican felan dedi.
Anneler hep öyle o zaman ama benim eşim de öyle hiç destek olmuyor aksine biseyler yedirmeye çalışıyor sürekli kavga ediyoruz destek olmuyorsan köstek de olma diyorum ama yok. Neyse herşey bahane öyle böyle bozdum işteBenim anneme göre de ben cok iyiyim ama kendim öyle düşünmüyorum 48 50 arasında kendimi mutlu hissediyorum o kiloya da yaz gelmeden dğşmek istiyorum... Bu kiloda bişey yesem hemen göbeğim cıkıyor rahtsız oluyorum
Bu abur cuburlar evde durdukça kilo verilmiyor zaten bende tartıldım 59 çıktım 1 kilo geri almış görünüyorumGünaydın hanımlar dün de gece tatlı kaçırdım sabah tartım 53.85 idi. Sabah pastayı çöpe attım en sonbugün tek öğün için çabalıcam
İşte bu hızlı alma olayı yüzünden tatlı börek yemeye korkar oldum vucut sanki yakmıyor hiç bişry 2 gün üst üste nişey kaçırsam belli oluyor sinir oluyorumBu abur cuburlar evde durdukça kilo verilmiyor zaten bende tartıldım 59 çıktım 1 kilo geri almış görünüyorum
Evet hiç stabil kalamiyorum sürekli alıp veriyorum bu beni çok yoruyo yediğimi de rahat yeyip içemiyorum kilo alacağım diye ama yemeden de duramiyorum. Buna nasıl bı çözüm bulacağım bilmiyorumİşte bu hızlı alma olayı yüzünden tatlı börek yemeye korkar oldum vucut sanki yakmıyor hiç bişry 2 gün üst üste nişey kaçırsam belli oluyor sinir oluyorum