Aralıklı oruç serüvenim

Tekrar merhaba birbrimize destek olsak ne iyi olur. Benim de vermek istediğim 25 kilo var söylemesi bile zor..

Kurallar:
1) Her gün 3lt su içilecek
2) Her gün bitki çayı içilecek
3) Her gün spor/yürüyüş yapılacak
4) Her gün sağlıklı beslenilecek
5) Her gün max. 8 saat yeme süresi olacak
6) Pazartesi günleri tartı mutlaka atılacak
7) Beyaz ekmek, makarna, pilav gibi zararlı karbonhidratlar yasak (kepekli, tam buğday vb. olabilir)
8) Her gün öğünler paylaşılacak

Kuralları ilk sayfaya ekledim ve bir tablo da yaptım kilosunu yazanları ekleyeceğim..
Her akşam bu kuralları yapıp yapmadığımızı yazalım.. Liste yapacağım kurallara uyuldu mu uyulmadı mı diye.. Ciddiyet olması açısından 3 kez uymayan listeden çıkartılacak.. 2 kişi de kalsak böyle devam edilecek

1 saat kadar önce filtre kahve içtim ama çokk açım şimdi bitki çayı içeceğim.. Kolay olmayacak ama değecek

2 bitki çayı aynı anda içiyorum bugün Yeşilçay ve herby detoks çayı

Eklentiler

• 09CFBE5A-22D2-437B-9307-F9999F05E82B.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın hanımlarrr cteai pazar günü diyet yalan oldu benim ptesiye güzel başladı...

Ptesi aç karnına kilom 52.65 tam 2 kilo vermişim haftasonu kaçamağına ragmen

Ben de katılmak istiyorum
Daha önce 2 hafta yaptım aralıklı oruç ama tartım bozulunca motivasyon da gitti tabi.
2 gün önce yine başladım. Bu sabahki tartı sonucum 66,7 idi.

İlk öğünüm 12.00 pankeklerim yulaf unundan Biberlerim yağsız fırında pişti ve hepsini bitiremedim..

Eklentiler

• 756C263F-A793-49C3-AAAF-C58B3CB56CC1.jpeg
    135,2 KB · Görüntüleme: 49
Hoşbuldum. Evet okudum yürüyüş yapamıyorum küçük bebeğim var. Evde Leslie yaparım
Hedefim 53
Normalde 11 de kahvaltı ile orucu sonlandırmam lazımdı fakat hala yiyemedim. Kızım sağolsun
Yürüyüş de olur spor da leslie de Bebişiniz de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Annesine destek oluyor oruç süresini uzatıyor
Menüleri gün sonunda toplu mu bildirelim yoksa yedikçe mi
Nasıl istersen öyle yapabilirsin ben yedikten sonra atıyorum Bitki çayı falan içince de atıyorum bazen.. Gün içindeki yoğunluğuma göre

Yedikçe atayım bende o zaman. Kalabalıklaşırsak toplu atarım yoksa takip etmek zor oluyor benim için
Bu arada çok teşekkür ederim amin çok aç kalınca da baş ağrısı yapıyor bulantıyla beraber mutfağa gideyim de aç karnımı doyurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…