- 8 Kasım 2021
- 96
- 72
- 32
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Tekrar merhabaBayanlar ben en son zayıfladığımda. 64 kiloya düşmüştüm. 2 ay önce.ve tabiki bıraktım, kendimi saldım. Tekrar kilo aldım.baya şiş hissediyordym kendimi. Sonra destek olsun bırakmim diye kilo verme arkadaşı aradım kadınlar kulübüne üye oldum bu hafta. Sizinle tanıştık iyide oldu. Gram gramda versem bırakmicam inşallah bu sefer. Şimdi tartıldım 69.9 kiloyum. Ben 70 kiloyum yazmıştım ama küsürat yazmamıştım. 70.6 idim. Pazartesi tartılıp resimli bi şekilde atarım. Çokda verememişim. Bu hafta gripten hep yattım bişeyde yemedim aslında. Ama haftaya daha sıkı başlicam. Her hafta öğlen tartılıp yazarım. Hepimize kolay gelsin
Süpersin listeye ekleyeyim mi seni yoksa hedefine ulaştın mıGünaydın hanımlarrr cteai pazar günü diyet yalan oldu benim ptesiye güzel başladı...
Ptesi aç karnına kilom 52.65 tam 2 kilo vermişim haftasonu kaçamağına ragmen
Eklebilirsin hedefim 48... Hep 51 e kadar düşüyorm sonra hep direnç gösteriyor vucudum başaramıyorum pes edip kilo alıyorumSüpersin listeye ekleyeyim mi seni yoksa hedefine ulaştın mı
Ekliyorum.. Kuralları gördün değil mi? Bu sefer hedefine ulaşacaksın şimdiden heyecanlanmaya başlayabilirsinEklebilirsin hedefim 48... Hep 51 e kadar düşüyorm sonra hep direnç gösteriyor vucudum başaramıyorum pes edip kilo alıyorum
HoşgeldinnBen de katılmak istiyorum
Daha önce 2 hafta yaptım aralıklı oruç ama tartım bozulunca motivasyon da gitti tabi.
2 gün önce yine başladım. Bu sabahki tartı sonucum 66,7 idi.
Hoşbuldum. Evet okudumHoşgeldinnHedefin kaç? Kuralları okudun mu?
Yürüyüş de olur spor da leslie deHoşbuldum. Evet okudumyürüyüş yapamıyorum küçük bebeğim var. Evde Leslie yaparım
Hedefim 53
Normalde 11 de kahvaltı ile orucu sonlandırmam lazımdı fakat hala yiyemedim. Kızım sağolsun
Nasıl istersen öyle yapabilirsin ben yedikten sonra atıyorum Bitki çayı falan içince de atıyorum bazen.. Gün içindeki yoğunluğuma göreMenüleri gün sonunda toplu mu bildirelim yoksa yedikçe mi
Yedikçe atayım bende o zaman. Kalabalıklaşırsak toplu atarımYürüyüş de olur spor da leslie deBebişiniz de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Annesine destek oluyor oruç süresini uzatıyor
Nasıl istersen öyle yapabilirsin ben yedikten sonra atıyorum Bitki çayı falan içince de atıyorum bazen.. Gün içindeki yoğunluğuma göre
Afiyet olsun çok güzel gözüküyorEki Görüntüle 2990055
Kahvaltım
2 küçük dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme peynir ve hindi füme
5 tane zeytin
Elmalı çay