Aralıklı oruç serüvenim

Evet özel egitim öğretmeniyim
Aa özel eğiyim öğretmeni misiniz. Benim oğlumda da gelişimsel gerilik vardı otizm soru işareti vardı özel egitim hocası cagırmıştım eve uzunca bir zaman ve sizin mesleğinize karşı büyük bir saygı oluşmuştu bende.. Gerçekten dokundugunuz cocuklardaki en ufak gelişim bile aileler için cok büyük.

Ben de dünkü makarnadan yiyecektim ama bozulmuş 😩 Geç olmasın diye böyle vi şeyler atıştırdım 🙃 Salatadan 2 3 kaşık yedim 🥲

Eklentiler

• 013A68BD-D39C-4845-AE34-984A45D3C0DC.jpeg
    013A68BD-D39C-4845-AE34-984A45D3C0DC.jpeg
    200,2 KB · Görüntüleme: 45
Aa özel eğiyim öğretmeni misiniz. Benim oğlumda da gelişimsel gerilik vardı otizm soru işareti vardı özel egitim hocası cagırmıştım eve uzunca bir zaman ve sizin mesleğinize karşı büyük bir saygı oluşmuştu bende.. Gerçekten dokundugunuz cocuklardaki en ufak gelişim bile aileler için cok büyük.
O gelişim bizim için de çok büyük gerçekten çok sabır istiyor defalarca sıkılmadan anlatabilmek şöyleyebilmek gerekiyor. Bugün mesela çok yorucu geçti müzik sevmeyen(başka açıklama bulamadık) bı öğrencimiz var bugünde müzik ve din dersi var dinde de ilahi açıyorduk ama istemiyor dolaba girmeye çalışıyor sırayı atiyo eline ne geçerse atiyo kapıları tekmeliyor

Bende saatim geçti cayla idare ediyorum kurabiye falan var ama elimi sürmedim bugün tek öğün ile geçti zormuş
Bende acıktım oğlum uyumadı direniyo uykuya bende aç aç başını bekliyorum umarım bozmam diyeti aklımdan abur cuburlar geçiyor

Günaydın hanımlar saat 12 ye kadar bekleyemicem iğne olmam gerek o yüzden bişeyler atıştırıcam

O gelişim bizim için de çok büyük gerçekten çok sabır istiyor defalarca sıkılmadan anlatabilmek şöyleyebilmek gerekiyor. Bugün mesela çok yorucu geçti müzik sevmeyen(başka açıklama bulamadık) bı öğrencimiz var bugünde müzik ve din dersi var dinde de ilahi açıyorduk ama istemiyor dolaba girmeye çalışıyor sırayı atiyo eline ne geçerse atiyo kapıları tekmeliyor
Her cocukta bambaşka hassasiyetler var demekki o yavrunun da sese müziğe karşı olan bi kaygısı olabilir.. Mesleğiniz gerçekten gönülden yapılması gereken bir meslek

Az önce aç tartıldım ve 53.35 sonuç 👍🏻 regl oldum tatlı kaçamağı yapabilirim bu dçnemde tatlıya karşı aşırı zaafım oluşuyor

selamlar, bugün ben de işlerim olduğu için normalden 2 saat geç yiyebildim ve ilk kez resmen yemeğe saldırdım. 18 saat yapmak, yemek yemiryorken iyiymiş de yemeye başlayınca çok yeniyormuş, bana uygun değilmiş görmüş oldum. :) 1-2 saat sonra meyve yer, akşam da et salata bir yemek yer kapatırım heralde.

Az önce aç tartıldım ve 53.35 sonuç 👍🏻 regl oldum tatlı kaçamağı yapabilirim bu dçnemde tatlıya karşı aşırı zaafım oluşuyor
Sonuç süper 🤩 Tatlı isteğini meyvelerden karşılarsak daha sağlıklı olur ya da kahve yanında 2 kare bitter çikolata ile
selamlar, bugün ben de işlerim olduğu için normalden 2 saat geç yiyebildim ve ilk kez resmen yemeğe saldırdım. 18 saat yapmak, yemek yemiryorken iyiymiş de yemeye başlayınca çok yeniyormuş, bana uygun değilmiş görmüş oldum. :) 1-2 saat sonra meyve yer, akşam da et salata bir yemek yer kapatırım heralde.
Böyle değişiklere vücut yavaş yavaş alışıyor bi süre 16 saat yaptıktan sonra tekrar denersiniz 😌 Yediklerini sağlıklı şeylerden seçtiysen çok yemen çok da büyük problem değil vücudunun ihtiyacı varmış demek ki 🙃

Akşama hiç halim yoktu oğlum pişi istiyordu 3 parça beyaz peynirle pişi yedim ama saat 16.30 da yedim daha da bişey yemicem yarın sabah kahvaltıya kadar

Günaydın pqzar günü if yapmak benim için zoe oluyor eşim evde olduğu için lhvaltı saatim 11.. Ama gece kaçamak yaptım hanımlar :KK43:( 3 dilim büyüklüğünde bir pasta yedimm :KK43:((

Sabah aç karnına kilom 53.20 idi bu arada ama kendimi hala hafiflemiş hissetmiyorum basenlerden nasıl sıkılaşıcam ben en büyük sorunum o

Akşam yemeğimde makarna patlıcan musakka ve sonrasında ufak bir dilim pasta yedim kızlar 😁 pazar günü diyet yapmak gercekten zor

X