- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Sizin nasıl gidiyor bug0n 3 te yedim bir tek bakalım geceyi de gecirirsem yarına güzel olcakFazla yediğiniz günün sonrasında tartılmayın.. 1 günde kilo alınmaz o ödemdir.. 2 3 gün sağlıklı beslenip bol su içip sonra tartılın
Merhaba devam ediyormusunuz. Bende başlamak istiyorum.Ayy hadi başlayalım beraber birbirimize destek olalımÖnceden de yapmışsınız sizin için daha kolay olacaktır.. Sizi zorlayan tek şey düşünceler.. Önce 14/10la başlayabilirsiniz sonra 16/8e geçersiniz.. Kendinizi sıkmayın.. Diyet gibi düşünmeyelim.. Kahvaltı bu saate kaldı ancak hazırladık diyelim
Pazartesi de tartılalım ilerlememizi görelim.. Belki başkalarına da örnek oluruz
Evett devam ediyorum saatlerimin dışına hiç çıkmadım ama arada yememem gereken şeyler yediğim oluyor mesela dün tavuk dürüm yesim ama akşam 7deMerhaba devam ediyormusunuz. Bende başlamak istiyorum.
Merhaba ben devam ediyorum arkadaşlar birazdan kahvaltımı yapıcam sabah aç karnına tartım 53.50 idiMerhaba devam ediyormusunuz. Bende başlamak istiyorum.
Afiyet olsunMerhaba ben devam ediyorum arkadaşlar birazdan kahvaltımı yapıcam sabah aç karnına tartım 53.50 idi
Evet haftalık güzel olur.her pazartesi yazalım ozaman.Afiyet olsun
Buraya haftalık tartı yazarsak daha iyi olur günlük farklar yanıltıcı oluyor ve çok karışıyor
Tamamdır haftaya ptesiye kadar bakalım kaç olucamEvet haftalık güzel olur.her pazartesi yazalım ozaman.
Bugün tatlı yaptım. Akşam çayla beraber 1dilim yedim. Ama uemek yemedim tatlıyı yemek için. Böyle dengelemek istedim. Saat 9 du. Yarın öğle 1de yemek yiyeceğim. 16 saati doldururum.Bu arada saat 5 te akşam yemeğimi yedim pilav ve köfte bu saatten sonra sadece cay ve su tüketicem
:))) süper bazen bende düşüş yaşıyorum hep böyle mi olcak diyetle mi uğraşıcam diye üzülüyorum mesajlarla kendimi yalnız hissetmiyorum iyi geliyorHanımlar her gün mesajlrınızı okuyorum ben de. Motive olmaya çalışıyorum. 16/8 uyguluyorum ben. 11- 19 arası
Ahh tatlııı benim en büyük zaafım tatlıyı kesince otomatik kilo veriyorum resmen özellkle gece yediklerim hep basen yaptıBugün tatlı yaptım. Akşam çayla beraber 1dilim yedim. Ama uemek yemedim tatlıyı yemek için. Böyle dengelemek istedim. Saat 9 du. Yarın öğle 1de yemek yiyeceğim. 16 saati doldururum.
Evet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorum:))) süper bazen bende düşüş yaşıyorum hep böyle mi olcak diyetle mi uğraşıcam diye üzülüyorum mesajlarla kendimi yalnız hissetmiyorum iyi geliyor
Bayanlar ben en son zayıfladığımda. 64 kiloya düşmüştüm. 2 ay önce.ve tabiki bıraktım, kendimi saldım. Tekrar kilo aldım.baya şiş hissediyordym kendimi. Sonra destek olsun bırakmim diye kilo verme arkadaşı aradım kadınlar kulübüne üye oldum bu hafta. Sizinle tanıştık iyide oldu. Gram gramda versem bırakmicam inşallah bu sefer. Şimdi tartıldım 69.9 kiloyum. Ben 70 kiloyum yazmıştım ama küsürat yazmamıştım. 70.6 idim. Pazartesi tartılıp resimli bi şekilde atarım. Çokda verememişim. Bu hafta gripten hep yattım bişeyde yemedim aslında. Ama haftaya daha sıkı başlicam. Her hafta öğlen tartılıp yazarım. Hepimize kolay gelsinEvet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorumama bu seferde fit tatlılara dadandım