Aralıklı oruç serüvenim

Fazla yediğiniz günün sonrasında tartılmayın.. 1 günde kilo alınmaz o ödemdir.. 2 3 gün sağlıklı beslenip bol su içip sonra tartılın

Merhaba devam ediyormusunuz. Bende başlamak istiyorum.

Bu arada saat 5 te akşam yemeğimi yedim pilav ve köfte bu saatten sonra sadece cay ve su tüketicem

Bu arada saat 5 te akşam yemeğimi yedim pilav ve köfte bu saatten sonra sadece cay ve su tüketicem
Bugün tatlı yaptım. Akşam çayla beraber 1dilim yedim. Ama uemek yemedim tatlıyı yemek için. Böyle dengelemek istedim. Saat 9 du. Yarın öğle 1de yemek yiyeceğim. 16 saati doldururum.

Günaydın dün yazamadım..
Dün sabah kahvaltıya annem geldi simit vs almıştı saat 10 da kahvaltı yaptım akşam da 4 te yedim bu saat beni zorladı biraz acıkmadım ama cok halsiz hissettim kendimi..

Hanımlar her gün mesajlrınızı okuyorum ben de . Motive olmaya çalışıyorum. 16/8 uyguluyorum ben. 11- 19 arası
:))) süper bazen bende düşüş yaşıyorum hep böyle mi olcak diyetle mi uğraşıcam diye üzülüyorum mesajlarla kendimi yalnız hissetmiyorum iyi geliyor

Bugün tatlı yaptım. Akşam çayla beraber 1dilim yedim. Ama uemek yemedim tatlıyı yemek için. Böyle dengelemek istedim. Saat 9 du. Yarın öğle 1de yemek yiyeceğim. 16 saati doldururum.
Ahh tatlııı benim en büyük zaafım tatlıyı kesince otomatik kilo veriyorum resmen özellkle gece yediklerim hep basen yaptı

:))) süper bazen bende düşüş yaşıyorum hep böyle mi olcak diyetle mi uğraşıcam diye üzülüyorum mesajlarla kendimi yalnız hissetmiyorum iyi geliyor
Evet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorum ama bu seferde fit tatlılara dadandım

Merhabalar diyete buraya yazacak kadar devam edemiyorum sadece saate dikkat ediyorum ama herşeyi yiyorum ama dün dış ağrım başladı ve bugün sol yanağım gözume kadar sis doktor antibiyotik verdi ama çok agriyo parol içiyorum gecirmiyo var mı bildiginiz bişey

Evet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorum ama bu seferde fit tatlılara dadandım
Bayanlar ben en son zayıfladığımda. 64 kiloya düşmüştüm. 2 ay önce.ve tabiki bıraktım, kendimi saldım. Tekrar kilo aldım.baya şiş hissediyordym kendimi. Sonra destek olsun bırakmim diye kilo verme arkadaşı aradım kadınlar kulübüne üye oldum bu hafta. Sizinle tanıştık iyide oldu. Gram gramda versem bırakmicam inşallah bu sefer. Şimdi tartıldım 69.9 kiloyum. Ben 70 kiloyum yazmıştım ama küsürat yazmamıştım. 70.6 idim. Pazartesi tartılıp resimli bi şekilde atarım. Çokda verememişim. Bu hafta gripten hep yattım bişeyde yemedim aslında. Ama haftaya daha sıkı başlicam. Her hafta öğlen tartılıp yazarım. Hepimize kolay gelsin

Kızlar bu ara ben de bi bıraktım pazartesi düzgünce başlayalım herkes sabah tartılsın kilosunu yazsın liste yapacağım
Zaman hızlı geçiyor pes etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…