- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
- Konu Sahibi fitbicagla
Yalnız benim boy 150 onun için kiloluyum yani. Simitin de yarısını yemeyi düşünüyorum bende bugün için öğlen eve gidince daha sağlıklı şeyler yerim. Ama benim için büyük sıkıntı olan abur cubur sürekli yiyorum bu ara çok abarttım 2 3 tane yiyorum çikolata bisküvi ne olursa.Öğlen 12 ve Sabah 8 arası diye kendime sınır koydum ama akşam yemeklerini daha erken yerim sanırım
60 kg çok iyii ben de bugün tam 70.0 kiloyum İnşallah hedeflerimize sağlıkla ulaşırız
Simit pek sağlıklı değil ama aralıklı oruçta daha çok önemli olan saatler.. Yanında ayran da içersen protein almış olursan daha geç acıkırsın.. Biz zayıflamak istediğimiz için yediklerimize de dikkat edeceğiz.. Ve ilaç önemli Bundan sonra yanında bi şeyler götürürsün
Kendimizi çok sıkmayalım.. Hayatımıza adapte edelim bu beslenme tarzını..
İnanıyorum hepimiz bırakmadığımız sürece çokk iyi yerlere geleceğiz.. Başlangıç kilolarımızın böyle net sayılar olmasında çok güzel
Aynen çok sokarsan kendimi hepten vazgeçerim onun için özellikle saatlere ve abur cubur yememeye özen göstereceğim. Emzirdigim için yeşil çay önermeyen doktorlar var ama 1 bardak içsem mi bilmiyorum