Aralıklı oruç serüvenim

Evet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorum ama bu seferde fit tatlılara dadandım

Kızlar neredesiniz yeni hafta başlıyorrrr

Bende de ufak bi tasınma işi var onu halledince aktif yazıcam sizlere bugün kahvaltıyı 12 de yaptıö brokoli ve karnabahar haşlama yedim dünden salata yapmıştım kendime bişey hazırlamakta aşırı üşengeç biriyimdir ne bulduysam yerim kuralları bile okuyamadım fitbicagla ama kafam rahatlayınca tam teşekküllü geliyorum

Bekliyoruz canım

Akşam yemeği 20.00
Aslında 19.00 da başlamalıydım ama misafirim vardı. Eşim de işten geç gelince bu saat oldu.
Balık fırında az yağlı yaptım. Biraz daha salata yedim. Ve avuç içi kadar ekmek aldım

Afiyet olsun bugün süperdik
Ben çok zorlandım tam bir tatlı bağımlısıyım. Hele balıktan sonra canım acayip tatlı istiyor
Mutfağı temizledim. Kızı uyutayım. Eşimle çay Faslı sonra Leslie yaparım 2 gündür 15 dakika yapıyordum kaslarım birden tutulmasın diye. Birkaç gün yarım saat yaparım sonrasında 45 dakikaya çıkarmayı düşünüyorum

Yine yulaf ekmek yaptım içindekileri bilmek içimi rahatlatıyor katkı maddesi vb. Yok

Eklentiler

• CE367C36-1D3A-498D-A5D0-027A8438474C.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 34
  • BF6E712D-3876-471F-972A-FC151EDCD4D6.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…