- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Çok az yemişsin canım gece zor olmadı mıAkşam yemeğim hepsini yemedim çokk yorgunum
Erken uyudum ve diyetisyen listesiÇok az yemişsin canım gece zor olmadı mı
Diyetisyen desteği mi alıyorsunErken uyudum ve diyetisyen listesiBu hafta biraz zor geçecek
Afiyet olsunKahvaltımm
Evet dün başladımDiyetisyen desteği mi alıyorsunçok iyi benim eşim istemiyor abartıyorsun kilon normal deyip duruyor. Sinir oluyorum
Ne güzelEvet dün başladımOnline alıyorum ama her yediğimi atıyorum sürekli istediğimi sorabiliyorum sorumluluk hissediyorum o yüzden iyi gidiyor şimdilik
Kabuklu tarçın bekletip içilebilir bence internette de böyle okumuştumNe güzel
Aralıklı oruçta açlık penceresinde tarçınlı su içilebilir mi acaba bilgin var mıtatlı diye ağlayacağım neredeyse
İki haftadan sonra geçiyormuş hepsi ama bakalım inşallahKabuklu tarçın bekletip içilebilir bence internette de böyle okumuştum
İki haftadan sonra geçiyormuş hepsi ama bakalım inşallah
Hamileyken çok yememek lazımmış geç anladım
14 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce de biraz almıştım. 61 ile hamile kaldım. Onun öncesinde 53-55 arası gidip geliyordum ne güzelKaç kilo aldınız hamileyken
Yine baya vermişsiniz kalanını da verirsiniz14 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce de biraz almıştım. 61 ile hamile kaldım. Onun öncesinde 53-55 arası gidip geliyordum ne güzelşimdi hem kalan hamilelik kiloları hem de boş yere aldığım kiloları vermeye çalışıyorum işte
İnşallahYine baya vermişsiniz kalanını da verirsiniz
İnşallahhiçbir kıyafetim olmuyor. Büyük beden kıyafet almak istemiyorum
Senin bebeğin yok sanırım henüzÇalışıyor musun
Çok sakin burası biraz canlandıralım
Teşekkür ederimHamile kalınca şutladılar beni işyerinden.Doğum iznine çıkarım diye.
Şimdilik çalışmıyorum.
Bu arada tebriklernice yıllarınız olsun birlikte