- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz olmaz böyle olmazzzEşimin izin günü bugün. Kahvaltıyı yeni yaptık. Ama neler yediğimi yazamıyorum utancımdan akşamı hafif geçirmeyi umuyorum
Buradayım. Yeni gelenler hoş geldiniz. Benim dünlü kilom. 69.9 ile başlamış bulunuyorum. Bugün 1de güzel bi kahvaltı yaptım. Akşam 7 de yemeğimi yerim dahada bişey yemem. Dışarda yürüyüş yapma imkanım yok kızım 2 yaşında. Evde şarkıyla dans ederim artık. Hepimize allahım kolaylık versin. 15 kg vermem lazımBekliyoruz canım
Ekliyorum listeyeeBuradayım. Yeni gelenler hoş geldiniz. Benim dünlü kilom. 69.9 ile başlamış bulunuyorum. Bugün 1de güzel bi kahvaltı yaptım. Akşam 7 de yemeğimi yerim dahada bişey yemem. Dışarda yürüyüş yapma imkanım yok kızım 2 yaşında. Evde şarkıyla dans ederim artık. Hepimize allahım kolaylık versin. 15 kg vermem lazım
Eşim evdeyken benim diyetler hep yalan oluyor.Olmaz olmaz böyle olmazzz
Ben devam ediyorum fitbicagla kilo vermem durdu ama devam ediyorumÇook geçmiş olsun canım kendini hazır hissettiğinde gel
17 Ocaktaki kilonu biliyorsan listeye ekleyeyim canımBen devam ediyorum fitbicagla kilo vermem durdu ama devam ediyorum
Kilo almamak da güzel böyle durumlarda dikkat et lütfenGünaydın hanımlar benim tasınma işleri uzadığı için akşam saatleri biraz kaydı ama cok kacırmamaya calısıyorum
77.80 fitbicagla17 Ocaktaki kilonu biliyorsan listeye ekleyeyim canım
Kilo almamak da güzel böyle durumlarda dikkat et lütfen
Ekledim seni de :)
Çok güzel afiyet olsunAkşam yemeği
bir tabak nohut yemeği
1 dilim ekmek
Buharda pişirilmiş brokoli
Yemek yemek ödül değil yemek yemek zorundayız, hak etmiyorum demen yanlış bence.. Sağlıklı bir öğünle kaldığın yerden devam etmelisin. Suyunu arttır karbonhidratı azalt böylece ödemini de atarsınBen öğlen kadayıf tatlısı yedim.... akşam yemeğini es gecicemCünkü gece de tatlı yedim akşam yemeğini hak etmiyorummm şaka bi yana diyeti bi bozunca geri toplamak zor oluyor o yüzden ipin ucu hala elimdeyken sıkı tutmalıyım