Aralıklı oruç serüvenim

Evet ben de çok zorlanıyorum.. düşük karbonhidrat beslenmeye çalışıyorum 😇 ama bu seferde fit tatlılara dadandım 🙈

Merhabalar diyete buraya yazacak kadar devam edemiyorum sadece saate dikkat ediyorum ama herşeyi yiyorum ama dün dış ağrım başladı ve bugün sol yanağım gözume kadar sis doktor antibiyotik verdi ama çok agriyo parol içiyorum gecirmiyo var mı bildiginiz bişey

Bayanlar ben en son zayıfladığımda. 64 kiloya düşmüştüm. 2 ay önce.ve tabiki bıraktım, kendimi saldım. Tekrar kilo aldım.baya şiş hissediyordym kendimi. Sonra destek olsun bırakmim diye kilo verme arkadaşı aradım kadınlar kulübüne üye oldum bu hafta. Sizinle tanıştık iyide oldu. Gram gramda versem bırakmicam inşallah bu sefer. Şimdi tartıldım 69.9 kiloyum. Ben 70 kiloyum yazmıştım ama küsürat yazmamıştım. 70.6 idim. Pazartesi tartılıp resimli bi şekilde atarım. Çokda verememişim. Bu hafta gripten hep yattım bişeyde yemedim aslında. Ama haftaya daha sıkı başlicam. Her hafta öğlen tartılıp yazarım. Hepimize kolay gelsin
Kızlar neredesiniz yeni hafta başlıyorrrr :rapci::rapci::rapci:

Bende de ufak bi tasınma işi var onu halledince aktif yazıcam sizlere bugün kahvaltıyı 12 de yaptıö brokoli ve karnabahar haşlama yedim dünden salata yapmıştım kendime bişey hazırlamakta aşırı üşengeç biriyimdir ne bulduysam yerim 🤭😁 kuralları bile okuyamadım fitbicagla fitbicagla ama kafam rahatlayınca tam teşekküllü geliyorum

Bende de ufak bi tasınma işi var onu halledince aktif yazıcam sizlere bugün kahvaltıyı 12 de yaptıö brokoli ve karnabahar haşlama yedim dünden salata yapmıştım kendime bişey hazırlamakta aşırı üşengeç biriyimdir ne bulduysam yerim 🤭😁 kuralları bile okuyamadım fitbicagla fitbicagla ama kafam rahatlayınca tam teşekküllü geliyorum
Bekliyoruz canım 😍😍

image.jpg

Ara öğün
Filtre kahveye Hindistan cevizi yağı koydum. Blender ile çırpınca çok güzel oldu
2 tane de limonlu hurma topu

25AB00D5-DD19-46EB-B185-6F0E1A096415.jpeg
Akşam yemeği 20.00
Aslında 19.00 da başlamalıydım ama misafirim vardı. Eşim de işten geç gelince bu saat oldu.
Balık fırında az yağlı yaptım. Biraz daha salata yedim. Ve avuç içi kadar ekmek aldım

Afiyet olsun bugün süperdik 💪🏻😍
Ben çok zorlandım 😅 tam bir tatlı bağımlısıyım. Hele balıktan sonra canım acayip tatlı istiyor :KK69:
Mutfağı temizledim. Kızı uyutayım. Eşimle çay Faslı sonra Leslie yaparım :KK6:2 gündür 15 dakika yapıyordum kaslarım birden tutulmasın diye. Birkaç gün yarım saat yaparım sonrasında 45 dakikaya çıkarmayı düşünüyorum:KK75:

Yine yulaf ekmek yaptım içindekileri bilmek içimi rahatlatıyor katkı maddesi vb. Yok 😍

Eklentiler

• CE367C36-1D3A-498D-A5D0-027A8438474C.jpeg
    CE367C36-1D3A-498D-A5D0-027A8438474C.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 34
  • BF6E712D-3876-471F-972A-FC151EDCD4D6.jpeg
    BF6E712D-3876-471F-972A-FC151EDCD4D6.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 29
X