Aralıklı oruç serüvenim

Fotoğrafı yüklememiş

Eklentiler

• 0A0DDEE1-8557-4351-AE34-6631953BCF94.jpeg
    0A0DDEE1-8557-4351-AE34-6631953BCF94.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 44
Haftasonu diyet yapmak zor bende artı 400 gramla ptesiye başladım
Annemle konuşurken diyetteyim dedim o da çok olumsuz konustu evle işle ilgileniyon çocuk emziryom niye kendine eziyet ediyor dedi en çok basenlermden şikayetçiyim ora da naprsan yap yine gitmeyeck yine belli olacak diyo o zaman bölgesel calsican felan dedi

Annemle konuşurken diyetteyim dedim o da çok olumsuz konustu evle işle ilgileniyon çocuk emziryom niye kendine eziyet ediyor dedi en çok basenlermden şikayetçiyim ora da naprsan yap yine gitmeyeck yine belli olacak diyo o zaman bölgesel calsican felan dedi.

Benim anneme göre de ben cok iyiyim ama kendim öyle düşünmüyorum 48 50 arasında kendimi mutlu hissediyorum o kiloya da yaz gelmeden dğşmek istiyorum... Bu kiloda bişey yesem hemen göbeğim cıkıyor rahtsız oluyorum

Bugünüm pek diyet modunda geçmedi evdeki pasta bitene kadar da bu olmayacak anladım 😑 ama saatlerime dikkat ettim yarında tartıda artı görürsem eğer tek öğün yicem

Benim anneme göre de ben cok iyiyim ama kendim öyle düşünmüyorum 48 50 arasında kendimi mutlu hissediyorum o kiloya da yaz gelmeden dğşmek istiyorum... Bu kiloda bişey yesem hemen göbeğim cıkıyor rahtsız oluyorum
Anneler hep öyle o zaman ama benim eşim de öyle hiç destek olmuyor aksine biseyler yedirmeye çalışıyor sürekli kavga ediyoruz destek olmuyorsan köstek de olma diyorum ama yok. Neyse herşey bahane öyle böyle bozdum işte

Günaydın hanımlar dün de gece tatlı kaçırdım sabah tartım 53.85 idi. Sabah pastayı çöpe attım en son :KK43: bugün tek öğün için çabalıcam

Günaydın hanımlar dün de gece tatlı kaçırdım sabah tartım 53.85 idi. Sabah pastayı çöpe attım en son :KK43: bugün tek öğün için çabalıcam
Bu abur cuburlar evde durdukça kilo verilmiyor zaten bende tartıldım 59 çıktım 1 kilo geri almış görünüyorum

Bu abur cuburlar evde durdukça kilo verilmiyor zaten bende tartıldım 59 çıktım 1 kilo geri almış görünüyorum
İşte bu hızlı alma olayı yüzünden tatlı börek yemeye korkar oldum vucut sanki yakmıyor hiç bişry 2 gün üst üste nişey kaçırsam belli oluyor sinir oluyorum

İşte bu hızlı alma olayı yüzünden tatlı börek yemeye korkar oldum vucut sanki yakmıyor hiç bişry 2 gün üst üste nişey kaçırsam belli oluyor sinir oluyorum
Evet hiç stabil kalamiyorum sürekli alıp veriyorum bu beni çok yoruyo yediğimi de rahat yeyip içemiyorum kilo alacağım diye ama yemeden de duramiyorum. Buna nasıl bı çözüm bulacağım bilmiyorum

X