Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Günaydın arkadaşlar. Dün yediklerim.

Sahur
3 dilim kıymalı kaşarlı pide, yarım bardak limonata

İftar
1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ıspanak graten, 4 5 kaşık kuzu kavurma, küçük bir parça ekmek kadayıfı

İftardan sonra
2 3 dilim portakal, 3 çilek, 2 dilim yildiz meyvesi

9000 adım

Merhabalar bugün tartıda aynı çıkınca moralim bozuldu o yüzden abarttım
Sabah
2 kad. Muhallebi
Haşlanmış tavuk

Akşam
Mercimek çorbası
Çikolata
Çökertme kebabı
Şehzade kebabı
1 dilim pide
Yaprak sarması

1.5 litre su
10000 adim

ahur

Yarım gozleme ,1 dılım tam tahıllı ekmek,2 çeri ,yarım salatalık, peynir,2 yk omlet

İftar

6 yk sebzelı basmati pilav,6-7 yk sebzelı et,2 kepçe tarhana çorba,4 baby patates (haşlanıp az yağda baharatla sotelendı)

1 kuru cennet hurması ,türk kahvesi

Yürüyüş 3,361 adım

1 acı badem kurabıye küçük

Filtre kahve

Dün çocuklar hastaydı giremedim 🤷🏼‍♀️

Öğlen çiğ köfte dürüm ara öğün 1 dilim ayva akşam az emekle mercimek çorbası gece 3 tane tutku kaçırdım 😅

Merhabalar bugün 58.5 kiloyum. 1 haftada az kaçamak yapmama rağmen kilo veremedim bu da modumu aşırı düşürdü. Daha önce de zayiflarken hep 58 kilo takılı kalırdim ve diyeti bırakırdım. Bu sefer bırakmamak için 3 gün kabak detoksu yapmak istiyorum daha ince deneyen var mı ve dukan birası yapacağım deneyen var mı etkli oluyor mu

Dunku menüm

Sahur
3 4 kaşık kavurma, 1 hurma

İftar
1 kepçe mercimek çorbası, 1 fırında baget, birkac dilim fırın patates, 3 kaşık sebzeli bulgur, yarım bardak kola, hurma

İftar sonrasi
1 kare çikolata, 2 3 kaju

11000 adim

Merhabaaa bugünde biraz suyunu çıkardım öğlen 1 simit az peynir domates yedim arada 1 adet tutku yedim akşam 1 tane lahmacun yedim çok değil gibi ama suçluluk duygusu hissediyorum. Yarın tüm gün haşlanmış patates e devam 🤷🏼‍♀️

Sahur yok tek ögün beslencem bir iki gün yedigim o mini pogacalar yüzünden

İftar
Sebzeli wrap ınce şekersız bir lavas içine yumurta ,avakado,2 hindi füme , salatalık , çeri domates,roka 2 ıncecık kaşar tost gıbı ,2 kepçe tarhana ,küçük kase roka salata

6 çilek ,1 kuru cennet hurması , sade türk kahvesi

Su 2

Merhaba
Sabah 1 yumurta 3 dilim kızarmış ekmek 2 tatlı kaşığı kaymak
Bolca temizlik yaptım bugün hiç oturmadım
Saat 1 den 4 e kadar heralde ekstradan kalori yaktım diye düşünüyorum :KK3:
Akşam domatesli biberli patatesli karışık sosis yedim yanında çay
Bakalım yarın ne olacak eğer bir gıdım vermim bak neoluyor o zaman ( kendime söylüyorum bazen):KK60:
Ama tahminim verdim gibi çünkü göbek iyice gitti ama popo yerinde hala:KK70:ay yarın iple çekiyorum

Sahur yok

İftar
1 kase tarhana çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı
Tavuk sote
Bol salata
Çeyrek pide

Çayın yanında küçük parça browni+1 dilim soğuk baklava

1,5 litre su
Türk kahvesi
6000 adım

Adet olacam şişkinim

Dünkü menüm

Sahur
1 parça pide içine az kaymak ve az bal

İftar
1 kase sütlü şehriyeli havuç çorbası, 5 6 kaşık etli bezelye yemeği, 2 çatal pilav, hurma

İftar sonrası
1 waffle, az meyve, birkac kaju ve fındık

9000 adim

Merhabalar bugün 58.5 kiloyum. 1 haftada az kaçamak yapmama rağmen kilo veremedim bu da modumu aşırı düşürdü. Daha önce de zayiflarken hep 58 kilo takılı kalırdim ve diyeti bırakırdım. Bu sefer bırakmamak için 3 gün kabak detoksu yapmak istiyorum daha ince deneyen var mı ve dukan birası yapacağım deneyen var mı etkli oluyor mu
Merhaba kabak detoksunu daha önce denemiştim evet çok güzel ödem attıroyr. ama devamında diyete devam etmeli yoksa 2 gün sonra geri geliyor verdiğin ödemler. ama dukan birayı tavsiye ederim ben her akşam düzenli içiyorum ramazan başladığından beri. çok güzel ödem attırıyor şişlik hiç olmuyor bende. tadınıda seviyorum ben

X