Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

atalık

60 dakıka spor

Spor dışı adım sayısı 3,504

İftar

Yarım kase ayran çorbası 7-8 pazı kara lahana karışık dolma

3 mücver,2 yk yogurt,yarım kase salata

Türk kahvesi

Sade soda

1 küçük muz,yarım mandalina ,yarım kuru cennet hurması,5 çilek ,1 kivi

Su 1,5

Sahur
Yarım bardak ev limonatası, 3 4 mini gofret (Biskolatanin ince miniklerinden(

İftar
1 kase şehriyeli tarhana çorbası, 4 5 kaşık tavuk sote, 2 çatal ucuyla pilav, el kadar pide, hurma, 1 küçük dilim mozaik pasta, 1 lokma tatlısı

7400 adım.

10.45
1 yumurta ile kaşar peynirli omlet
15.00
1 adet şinitzel
19.30 (iftarda misafirim vardı)
1 kase mercimek çorbası
4-5 yk et kavurma
4 yk pirinç pilavı
6-7 adet yaprak sarması
Salata
2 yk havuç tarator
Çayın yanında bir dilim yaş pasta

Böyle yazınca ne çok yediğimi anladım. 🤭

Kızlar selam benim çocuklarım feci hasta kaç gündür 😔 uykusuz zor günler geçiriyoruz.
Menümü yazıp kaçayım.
Kahvaltı 9 da bir yumurta bir dilim ekmek kahve
Ara biraz lokum, çay
Öğleden sonra nohut yemeği, yeşil salata
Akşam da biraz çerez attım ağzıma.

Sahur yok

İftar

1 kase yayla çorbası
Büyük bir dürüm döner
Limonata

Çayın yanına 1 dilim pasta
1 küçük kase doritos

2 litreye yakın su
Türk kahvesi
Nescafe

10000 adımı geçtim bugün

69.800 😍 inşallah 59.800 yazdığım günlerde gelir. Çocukların 23 Nisan gösterilerine kadar verebildiğim kadar vermem lazım 🥰
ne güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...

ne güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...
Tatlı yesek de veriyoruz çok şükür. Bizim de motive şeklimiz bu demek ki. Birde ramazan zaten. Siz yemeyin biz yeriz 😀

Ben daha önce de dedim. Suan için tatlıyı kesmeyi düşünmüyorum. Bu sekilde de veriyorum. Acelem de yok. Hızlı verip hizla tekrar almak da istemiyorum tekrar.
Haliyle kendim yerken de baskasinin menüsünü "neden bi kare cikolata yedin" diye elestiremem 🤣

selam kızlar.:KK36: bende menümü paylaşayım.

sahur yok

iftar
tavuk dünyası közlüce tabağı (közbiberli tavuk+makarna+salata)

ara 1 muz + şekersiz kahve

sabah 45 dk eliptik yapmıştım.:KK6: dukan bira yapamadım ama dışardaydık. tartılamadım da bu akşam tartılırım yine inşallah:KK5:

Benim bi ara öğünümdede çukulata vardı valla dün gecede cipsle fanta kaçamağı yaptım önümde yediler dayanamadım ona rağmen verdim.. ciddi anlamda çabalasam çok hızlı kilo veriyorum aslında ama baya gevşek davranıyorum bu defa tutamıyorum kendimi

Merhaba akşama kadar patates başlaması yedim akşamda 1 kaşık nohut yemeği koydum patatesin üstüne öyle yedim küçük yeşil soğan ve az salatalık turşusu kaçırdım

Sahur

1 dılım kıymalı börek.2 yk omlet,ceyrek salatalık,1 dılım tam tahıl ekmek,1 tk kaymak,1 çk bal

55 dakıka spor

İftar

1 kucuk dılım börek,5 pazı sarma ,1 kase çileklı lorlu roka,1 mücver

Sade kahve

Detox çay

Su 1 lt

X