- 19 Ekim 2017
- 89
- 180
- Konu Sahibi xDerinMavix
ben de başlıyoruuum yaklaşık 5 senedir 17-18 saatlik aralıklı oruç yapıyordum şu ara 20ye çıkarttım başlangıç 55 hedef 45 hepimize kolay gelsiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah 20 saat çok iyi dayanıyorsunuz bünyeyi alıstırmakla ilgili sanırım ben akşam 20 sabah 11 yapabiliyorum simdilikben de başlıyoruuum yaklaşık 5 senedir 17-18 saatlik aralıklı oruç yapıyordum şu ara 20ye çıkarttım başlangıç 55 hedef 45 hepimize kolay gelsiiin
Boy ve yas nedir?ben de başlıyoruuum yaklaşık 5 senedir 17-18 saatlik aralıklı oruç yapıyordum şu ara 20ye çıkarttım başlangıç 55 hedef 45 hepimize kolay gelsiiin
çok teşekkür ederim evet evet tamamen alıştırmakla ilgili sizin saatleriniz de çok iyi. Allah kolaylık versinmasallah 20 saat çok iyi dayanıyorsunuz bünyeyi alıstırmakla ilgili sanırım ben akşam 20 sabah 11 yapabiliyorum simdilik
boyum 160 yaşım 22 her gün menü verebilirim tabi ama pek de değişiklik yapmıyorum listemde sorun olmaz umarım. Her pzt tabi ki kilo bildirimi yaparım :)Boy ve yas nedir?
her gun menu verip her pazartesi kilo bildirimi yapacaksaniz listeye alayim.
aynı kiloda ve boydayız 45 benim için çok zorben de başlıyoruuum yaklaşık 5 senedir 17-18 saatlik aralıklı oruç yapıyordum şu ara 20ye çıkarttım başlangıç 55 hedef 45 hepimize kolay gelsiiin
Hayir sorun olmaz.aktif olun yeter.boyum 160 yaşım 22 her gün menü verebilirim tabi ama pek de değişiklik yapmıyorum listemde sorun olmaz umarım. Her pzt tabi ki kilo bildirimi yaparım :)
adanada yıkım görünmüyor ama depremden etkilenmistir. umarim bi an önce her sey iyi olur. durum cok kotu.
Nasil yıkım görünmüyor yahu dun haberlerde izledim Adana'yi da yikim var.adanada yıkım görünmüyor ama depremden etkilenmistir. umarim bi an önce her sey iyi olur. durum cok kotu.
hatay, adiyaman vs karsilastirinca demek istemistim.Nasil yıkım görünmüyor yahu dun haberlerde izledim Adana'yi da yikim var.
Yikim görünmüyor deyince şaşırdım da bir an. Tabi özellikle Hatay çok kötü oldu. Allah hepsinin yardimcisi olsun. Dua etmekten yatdim göndermekten baska bir şey gelmiyor elimizden.hatay, adiyaman vs karsilastirinca demek istemistim.
162Boyunuz kaç ki
O ne ki2 öğün besleniyordun bugün tek öğün yapmaya çalışicam bir şey soracağım türk kahvesi şekersiz ketozis durumumuzu sonlandiriyor mu biliyor musunuz
Hayir sekersiz ve sütsüz kahve ve cay hatta maden suyu ketozis devam ederken tuketilebiliyor.2 öğün besleniyordun bugün tek öğün yapmaya çalışicam bir şey soracağım türk kahvesi şekersiz ketozis durumumuzu sonlandiriyor mu biliyor musunuz
Ketozis belli sure acliktan sonra vucudun yağı enerji olarak kullanmaya baslamasina deniyor. Yağ yakımı yani.O ne ki
Listeye gelmek isterseniz listedeki bilgileri paylasin lutfen.Ben 5 gündür yaklaşık sağlıklı beslenmeye ve az olsada spor yapmaya devam ediyorum arada kacamaklarim oluyor tabiki ve olacakta hedefim 48 kg ama bu kiloya inerken çikolatadan vazgeçmeyeceğim .. 70 kg ile yola başladım bu sabah 66 kg geldim