- 21 Aralık 2016
- 8.892
- 40.904
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Ah ne güzel Hit yapmışsınız, bir zamanlar ben de çok güzel yapıyordum .Kahvaltı:
2 dilim unsuz mercimek ekmeği
Yarım kibrit kutusu kadar kaşar
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
Ara:
1 kutu sade activia
2 yemek kaşığı granola
Akşam yemeği:
1 porsiyon kıymalı patates
2 kaşık basmati pilavı
1 yemek kaşığı yoğurt
Egzersiz: 25 dk HIIT
Ben katilirim amaKabak detoksu yapasım var katılan olur mu bana
Hafta sonu olmazBen katilirim ama
Cuma
Itibari olur mu 3 gün yapariz pazartesiye -2 kiloyla gireriz
Ben haftada bir akşam kabak sote yapıyorum diyet yaparken. Emzirdigim için detoksu 3 gün yapamam. Yoksa eşlik ederdim sizeKabak detoksu yapasım var katılan olur mu bana
Teşekkür ederimmm şahane yağ yaktıran bir egzersiz, haftada 1 minimum yapmaya çalışıyorum. Youtube’da Heather Robertson’un kanalını takip ediyorum, aşırı derecede tavsiye ederim sadece HIIT değil tüm egzersizlerini.Ah ne güzel Hit yapmışsınız, bir zamanlar ben de çok güzel yapıyordum .bıraktım kilolar geldi.
Harika daha iyiii anlastik o HaldeHafta sonu olmazPazartesi Salı çarşamba yapalım.
Olur ben de katılırım.Hafta sonu olmazPazartesi Salı çarşamba yapalım.
Hic bilmiyorum ki canim. Kalori hesabi yapmadigimdan dikkat etmedim.Suyu 3 lt ye çıkarabilmek keşke ben de
Bu fındıklı pestiller sarma biçiminde olanlar mi?Kalorisini biliyor musun?İi gündür ben de yiyorum daneyse ki bugün kızım bitirdi yoksa aklım kalacakti
Allah şifa versin inşallah. İnşallah birşey olmazMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
İçim yandı , Allahtan acil şifalar diliyorum bebise,Merhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün