Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Ben de dün en son 14.30 gibi yemiştim bide yazmayı unutmuşum, biraz çerez yemiştim yemeğin hemen arkasına.

Ondan mı bilmiyorum acıkmadım hala. Bir sürü de temizlik yaptım. Kahvemi içiyorum şuan.

Saat 12 ye kadar dayanacagim yarim saatim kaldı.

Merhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün😔
Çok geçmiş olsun, insallah kötü bisi çıkmaz 🙏🏽🙏🏽 tedaviyle düzelir 🙏🏽

Tabiki hayatım. Ödem atıcı ve yağ yakıcıymış. 8 su bardağı suyu kaynatıyorsun içerisine 4 adet poşet yeşil çay atıp demlenmeye bırakıyorsun. Ben yatmadan yapıp bıraktım sabaha kadar kaldı. Sonra içinden poşetleri çıkarıyorsun. 1 su bardağının yarısına kadar bu yeşil çayı koyuyorsun üzerine süt ekliyorsun. Yarım çay kaşığı toz zencefil, yarım çay kaşığı tarçın ekleyip karıştırıp içiyorsun. 2 saatte bir diyor ama açlık hissettikçe de içebiliyorsun. İnternete yazın ingiliz diyeti diye çıkıyor zaten. Bol eksiler😘
Cok tesekkurler❤️

Merhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün😔
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Kizlar dun aksam 6 ilk ogun 250g tavuk gogsu. Izgara sebze ve salata yedim.
23.00 de bi tane muz yedim.
Bu aksam da karar vermedim. Lahmacun soylesem olur mu sizce 1 haftadir hic un seker girmedi vucuduma butun gun de hic bisi yemiyorum asla bol su. Lahmacun konusunda kararsizim😃
Tabi ki diyetisyenlerde 1 lahmacun bol sebzeli
Yanına ayran veriyolar :)

Merhabalar bugünki menüm:

Sabah: 2 pirinç patlağı fıstık ezmeli
Ballı ve sütlü filtre kahve

Ara: 4 grisini 1 yeşil elma ve sütlü filtre kahve

Akşam: şehriyeli yoğurt çorbası, 1 dilim ekmek ve 3 salatalık turşusu

Umuyorum ki daha bisi yemem ama belki akşama 1 mandalina yiyebilirim :) herkese iyi akşamlar

Allah şifa versin. Anne babasına bağışlasın 🙏

Kizlar dun aksam 6 ilk ogun 250g tavuk gogsu. Izgara sebze ve salata yedim.
23.00 de bi tane muz yedim.
Bu aksam da karar vermedim. Lahmacun soylesem olur mu sizce 1 haftadir hic un seker girmedi vucuduma butun gun de hic bisi yemiyorum asla bol su. Lahmacun konusunda kararsizim😃
Lahmacunun kalorisi düşük söyle gitsin 😀

Hic bilmiyorum ki canim. Kalori hesabi yapmadigimdan dikkat etmedim.
Teşekkür ederim, ben kalori de sayıyorum😅
Çok geçmiş olsun,Rabbim anasına babasına bağışlasın.Tez zamanda şifa bulur insallah

Bugünkü menüm
Kahvaltı 10:45
Ara 15.00
Akşam 18.00

Akşam yemeğine ek 5 kaşık kadar pirinç pilavı da yedim. Çok güzeldi, tutamadım kendimi 😄

Eklentiler

• 20230309_180457.jpg
    20230309_180457.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 20230309_145721.jpg
    20230309_145721.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 20230309_104831.jpg
    20230309_104831.jpg
    273,6 KB · Görüntüleme: 38
Cok üzüldüm kuzum. İnsallah guzel haberlerini alirsiniz 😔 Bizleri de haberdar et olur mu?

11.30
1 sahanda salçalı yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi, 2 ceviz, 2 tuzlu kuru lasta

14.45
1 dondurma, küçük parça cevizli sucuk

18.00
1 dilim fırında beşamelli brokoli, 4 kaşık makarna, 2 tavuk kroket

Su 1 lt şimdilik.
6200 adım.

X