- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
Emin degilim ama bozmayacagini düşünüyorum.sekersiz sakiz cignemek ketozisi bozuyor mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin degilim ama bozmayacagini düşünüyorum.sekersiz sakiz cignemek ketozisi bozuyor mu acaba?
31 yaşındayım. Her gün girebilirim.Yaşınız kaç? Düzenli burada olacaksanız alacağım listeye.
31 yaşındayım. Her gün girebilirim.
Sizi listeye aldim.Bugün menü: 12:30 kahve, 13:30 Yumurta salatası 1 dilim ekmek, 18:30 1 kase çorba, 20:00 meyve
hatay, adiyaman vs karsilastirinca demek istemistim.
Bu milletimizin sorunu artık sizi bizi kalmadı .hep birlikte yaralarımızı saracağız bazen maddi bazen manevi destekle ..bu uzun bir süreç olacak hemde çok uzun bir süreç ... Rabbim yardımcimiz olsun hepimiz kalbi bir.Yıkımın karşılaştırması mi olur
Lütfen yapmayın bir insanın ölmesi bile çok acıyken adana da ölenlerin sayısı 600 ü geçti.
Çok üzgünüm.nAllah yardımcınız olsun. Umarim hala enkaz altinda canli olanlarin hepsine ulasilir bir an önce.Çok teşekkür ederim biz iyiyiz ama arkadaşlarımız maalesef adana da enkaz altında kaldı.
Tartisiz olmaz. Arti bile olsak tarti bildirimi olmali.