- Konu Sahibi xDerinMavix
Bende yarın itibariyle başlayacağım 16-8 yapacağım öncelik olarak boyum 1.53, kilom 89.6 ilk hedefim 83 inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Listeye gelmek istiyor musunuz?Bende yarın itibariyle başlayacağım 16-8 yapacağım öncelik olarak boyum 1.53, kilom 89.6 ilk hedefim 83 inşallah
Çok iyiselamlar bugun sadece aksam yedim
biraz makarna, biraz nohut salatasi.
spor bir saat kardiyo antrenmani ve bugun ek olarak bir saat kas calistim.
Günlük menü vermeniz gerekiyor. Menü kötü de olsa yazin.kızlar ben dün dışardaydım menüm oldukça kötü bugün saat 11den sonra kahvaltımı yapacağım ama dünü dengelemek için akşam çorba yedim sadece
Yaşınız kaç? Düzenli burada olacaksanız alacağım listeye.Merhaba, sitede yeniyim. Bende sizlerle başlamak istiyorum. Tek başıma yapamayacağım. Burada birbirimizi destekleyerek olacağına inanıyorum. Boy 160 kilo 86. İlk hedef 70 sonra 65 ve 60. Umarım ise yarar.
sekersiz sakiz cignemek ketozisi bozuyor mu acaba?tum yediklerim: 3 yumurta, 3 dilim wasa, 20 gr badem, 10 gr zeytinyagi, 55gr ceviz, 70 gr muz, 35 gr sekersiz fistik ezmesi ve hindistan cevizi yagli filtre kahve
tesekkurlerÇok iyi