- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun, telaşen bitince detoks yaparsın. Hatta belki telaşeden çok hareket ettiğin için gerek kalmaz :)Merhabalar kızlar dün gece regl oldum. Reglim çok ağır geçiyor gece maalesef çikolata dondurma yedim ertesi gün yani bugünde canim hiç birsey istemedi midem bulanıyor çok ağır geçiriyorum bu günleri neyse yediklerimi yazayım
Öğlen
Mantar
2 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam
1 tane Elma
1 salatalık
1.5 litre su
Ev taşıyorum o yüzden evi toplamaya çalışıyorum çok yoğunum şu aralar çok diyet yapamayabilirim
Aslında belli günlere koyup, yapıp yazsak olabilir ama herkesin gün yoğunluğu farklı oluyo ya, haftada 2 günde bulduğumuz kolay sporları yapıp yazabiliriz buraya. Yarım saat süren sporlar çok koymuyo çünküSpor için birbirimizi nasıl teşvik edebiliriz ?
Aynen motive açısından da yapan atsın buraya ne yaptığınıAslında belli günlere koyup, yapıp yazsak olabilir ama herkesin gün yoğunluğu farklı oluyo ya, haftada 2 günde bulduğumuz kolay sporları yapıp yazabiliriz buraya. Yarım saat süren sporlar çok koymuyo çünkü
Evet buna ihtiyacımız varSpor için birbirimizi nasıl teşvik edebiliriz ?
Herkes haftanın 2 günü müsait oldugu günler istediği sporu yapsın bence ben yürüyebilir en fazla yeni bir ameliyat geçirdim. 3 günde olabilir hattaAslında belli günlere koyup, yapıp yazsak olabilir ama herkesin gün yoğunluğu farklı oluyo ya, haftada 2 günde bulduğumuz kolay sporları yapıp yazabiliriz buraya. Yarım saat süren sporlar çok koymuyo çünkü
Valla kaptan yogunluktan basini kaşıyamıyorEvet yazmıyor benim de dün aklıma geldi X xDerinMavix
Kilo bildirmis miydin? Goremedim. Cumartesi tartilicam demiştin de.Bende pazar günleri iptal
Sabahtan beri yediklerimi sayayım
Kahvaltı 11:00
- 4 pişi
- 1 dilim ekmek
- kaymak, peynir, zeytin, domates, salatalık, sürmeli çikolata
Arada 3 kurabiye, kahve
Akşam yemeği 18:00
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 küçük dolma biber
- 4-5 kaşık erişte makarna
- 4 tane mercimek köftesi
- salata
Sonra bi düğüne uğradık
- 2 kurabiye
- 1 bardak kola
3 litre su
5000 adım
Ben yarından sonra 4 gün yokum tatildeyiz gelince devam sporla beraberKilolaro guncelledim. Kendimi de sabah guncellerim.