Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Sabah 66.8 çıktım. Çok değil geçen cumartesinden beri bir haftada 2 kilo vermişim ama yaptığım spor hareketleriyle 4.5 cm incelmişim. Giyince yağlarımın çok belli olduğu pantolonla bluz vardı, 1 beden küçük. Bu gün onları giydim çıktım ve çok iyi oldu gerçekten. Aslında olay tam olarak zayıflamak değil incelmek onu farkettim. Reglimin ilk 3 günü geçsin hemen geri başlıcam spora.

Merhabalar kızlar dün gece regl oldum. Reglim çok ağır geçiyor gece maalesef çikolata dondurma yedim ertesi gün yani bugünde canim hiç birsey istemedi midem bulanıyor çok ağır geçiriyorum bu günleri 😅 neyse yediklerimi yazayım
Öğlen
Mantar
2 dilim tam tahıllı ekmek

Akşam
1 tane Elma
1 salatalık

1.5 litre su

Ev taşıyorum o yüzden evi toplamaya çalışıyorum çok yoğunum şu aralar çok diyet yapamayabilirim

Merhabalar kızlar dün gece regl oldum. Reglim çok ağır geçiyor gece maalesef çikolata dondurma yedim ertesi gün yani bugünde canim hiç birsey istemedi midem bulanıyor çok ağır geçiriyorum bu günleri 😅 neyse yediklerimi yazayım
Öğlen
Mantar
2 dilim tam tahıllı ekmek

Akşam
1 tane Elma
1 salatalık

1.5 litre su

Ev taşıyorum o yüzden evi toplamaya çalışıyorum çok yoğunum şu aralar çok diyet yapamayabilirim
Olsun, telaşen bitince detoks yaparsın. Hatta belki telaşeden çok hareket ettiğin için gerek kalmaz :)

Aslında belli günlere koyup, yapıp yazsak olabilir ama herkesin gün yoğunluğu farklı oluyo ya, haftada 2 günde bulduğumuz kolay sporları yapıp yazabiliriz buraya. Yarım saat süren sporlar çok koymuyo çünkü
Aynen motive açısından da yapan atsın buraya ne yaptığını

Aslında belli günlere koyup, yapıp yazsak olabilir ama herkesin gün yoğunluğu farklı oluyo ya, haftada 2 günde bulduğumuz kolay sporları yapıp yazabiliriz buraya. Yarım saat süren sporlar çok koymuyo çünkü
Herkes haftanın 2 günü müsait oldugu günler istediği sporu yapsın bence ben yürüyebilir en fazla yeni bir ameliyat geçirdim. 3 günde olabilir hatta

Bu gün sandık görevlisiydim. Diyet iptal. Ama yine de yazayım.

Sabah 9 bi tane simit

Öğle 14.00 1 tabak nohutlu pilav, 1 dilim ekmek , 1 kutu meyve suyu, 1 tane ülker çikolatalı gofret

Akşam 7.30 yarım ekmek arası sosis, kaşar,
sebze.

Reglim tam başlayamadğı için aşırı şişmişim gibi geliyo ama yediğim de üzerine eklendi, 2 kere şiştim.

Diyetim hiç oldu ama yarın devam ederim. 1 günden bişey olmaz, diyerek kendimi teselli edip günü kapatıyorum.

Menü veriyim

sabah 1 dılım borek 1 dılım ekmek,4 yk omlet ,1 parça peynir ,yarım avakado ezme ,2 zeytın

Türk kahvesi

Akşam
1 kase domates çorbası,3 yk tavuk sote,1 dılım ekmek

Su ölcmedim 1 geçmiştir

Bende pazar günleri iptal ✖️

Sabahtan beri yediklerimi sayayım

Kahvaltı 11:00
  • 4 pişi
  • 1 dilim ekmek
  • kaymak, peynir, zeytin, domates, salatalık, sürmeli çikolata

Arada 3 kurabiye, kahve

Akşam yemeği 18:00
  • 1 kepçe yayla çorbası
  • 1 küçük dolma biber
  • 4-5 kaşık erişte makarna
  • 4 tane mercimek köftesi
  • salata

Sonra bi düğüne uğradık
  • 2 kurabiye
  • 1 bardak kola

3 litre su
5000 adım

günaydın dünkü menüm,

14.00 soğanlı yumurta,9 zeytin, 1 kibrit kutrusu peynir, domates salatalık , 1 simit
16.00 form çayı
18.00 1 elma +yarım gözleme
1 litre su

bugün kü tartım 88.5 kg aradaki fark 4,8 kg

iyi haftalar

Bende pazar günleri iptal ✖️

Sabahtan beri yediklerimi sayayım

Kahvaltı 11:00
  • 4 pişi
  • 1 dilim ekmek
  • kaymak, peynir, zeytin, domates, salatalık, sürmeli çikolata

Arada 3 kurabiye, kahve

Akşam yemeği 18:00
  • 1 kepçe yayla çorbası
  • 1 küçük dolma biber
  • 4-5 kaşık erişte makarna
  • 4 tane mercimek köftesi
  • salata

Sonra bi düğüne uğradık
  • 2 kurabiye
  • 1 bardak kola

3 litre su
5000 adım
Kilo bildirmis miydin? Goremedim. Cumartesi tartilicam demiştin de.

X