- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.321
Seni gruptan diskalifiye ederizBen sabah tartilmayi unuttum
Yarın tartilip güncellerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gruptan diskalifiye ederizBen sabah tartilmayi unuttum
Yarın tartilip güncellerim.
Kabak detoksu viloglarına bakarken soğanla pişirenleri görmüştüm. Bencede bozulmamış :)Akşama kadar kabak detoksuna uydum ama akşam yanında yeşil soğan yedim çok bozmuş sayılmam inşallah şişlik yapmaz
Direk yeşil yedim gaz yapıyor ama seviyorum daKabak detoksu viloglarına bakarken soğanla pişirenleri görmüştüm. Bencede bozulmamış :)
Hiç birsey olmaz bende tam düzgün yapmamistim tatlı yediğim bilr oluyordu bazen az da olsaAkşama kadar kabak detoksuna uydum ama akşam yanında yeşil soğan yedim çok bozmuş sayılmam inşallah şişlik yapmaz
Kahvaltı 11:00
- 2 krep
- domates, salatalık, biber, maydanoz, peynir
- çay
14:00 1. Ara öğün
- 1 halley
- 1 avuç fındık
16:00 2. ara öğün
- kayısı çayı
- küçük elma
Allahımmm bende 59 u görebilir miyimmmmmBende yazayım kilomu 57 kilo çıktım tartıda geçen hafta 59.5 kiloydum tabi bunda ödem de atmisimdir hepsi yağdan değildir belki ama bu rakamlar beni mutlu ediyor inşallah hepimiz istediğimiz rakamları birgun görürüz
3 gün kabak detoksu yapın 65 lerim görürsünüz inşallahAllahımmm bende 59 u görebilir miyimmmmm
Çok açım kendimi zor tutuyorumHiç birsey olmaz bende tam düzgün yapmamistim tatlı yediğim bilr oluyordu bazen az da olsa