- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.281
Yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kilo yazarsanız eklerim.Merhaba, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Belki sizinle daha istikrarlı olurum diye düşündüm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kilo yazarsanız eklerim.Merhaba, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Belki sizinle daha istikrarlı olurum diye düşündüm :)
Yaş 29Yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kilo yazarsanız eklerim.
Hoşbuldum, teşekkür ederimListeye aldim. Aramıza hos geldiniz
500 kalori çok iyi.hangi egzersizi yapıyorsunuz .ben iki haftadır lesli 3 mil yapıyordum.Bugun de Leslie 5k ya başladım.Dün yatmadan önce 500 kalori yaktıran bir spor var. 30 dk sürüyor onu yaptım daha önce 15 günde 3 kere yaparak 5 cm incelmiştim bu sefer gün aşırı yapmayı planlıyorum. Yine kendimi ölçtüm, yapmak isteyenler için ilerlemeyi paylaşırım.
Sabah 10 da
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık yarım dilim ekmek yedim.
Öğlen 2 gibi yemek için airfryer de 2 kabağı baharatlayıp pişirdim. 2 kaşıkta yoğurt aldım. Gün içinde başka bişey yemeyi düşünmüyorum. Yersem güncellerim
Youtube da , 40 dk da 500 kalori yazınca çıkıyor. Video 30 dk. Siyahi bi adam eşi ve ekip olarak yapıyorlar. Videoyu tanımanız kolay olsun diye tarif edeyim dedim :) Tam olarak 500 yaktırıyo mu bilmiyorum ama çok iyi inceltiyo. Daha önce bi çok kez deneyimledim. Tartıda pek fark etmiyor diyetle yapılmazsa, ama görselde beden olarak inceltiyor.500 kalori çok iyi.hangi egzersizi yapıyorsunuz .ben iki haftadır lesli 3 mil yapıyordum.Bugun de Leslie 5k ya başladım.
Patatesler öğünde yemek zorunda olmak bana çok zor geliyorBen genelde haşlanmış patatesle yapıyorum oda güzel verdiriyor ama kabağada bir bakayım merak etti
Aldim listeye. Hos geldiniz.Yaş 29
Boy 1.65
Kilo 68.7
Hedef kilo 59
Teşekkür ederim
İlk bir kaç dakikasını izledim,çok eğlenceliydi ama benim yapabileceğim türde değil.devam ederseniz kesinlikle çok etkili olur.leslie 5k da 220 kaloriyi gördüm.bu ona göre çok daha fazla hareketli.500 kalori yakar diye tahmin ediyorum.Youtube da , 40 dk da 500 kalori yazınca çıkıyor. Video 30 dk. Siyahi bi adam eşi ve ekip olarak yapıyorlar. Videoyu tanımanız kolay olsun diye tarif edeyim dedim :) Tam olarak 500 yaktırıyo mu bilmiyorum ama çok iyi inceltiyo. Daha önce bi çok kez deneyimledim. Tartıda pek fark etmiyor diyetle yapılmazsa, ama görselde beden olarak inceltiyor.
3 tane kayısı çayı demle büyük kupa bardağa içMerhabalar benim ev taşıma işleri var 2 gündür temizlikle uğraşıyorum o yüzden yemek yapamadım hep abur cubur yedim maalesef
Bana yarın için bu yediklerimi eritecek veya telafi edebilecek bir oneriniz var mı 57 kilo olmusken almak istemiyorum
Çok mantıklı hemen yapıyorum3 tane kayısı çayı demle büyük kupa bardağa iç
Sabaha eksi kilo ile çıkarsın inşallahÇok mantıklı hemen yapıyorum
Tuvaletten çıkamıyorum öyle bozmuşum ki mideyiSabaha eksi kilo ile çıkarsın inşallah