- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.241
Hep birlikte mi yapsak acabaBende haftaya düşünüyorum kabak detoksunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep birlikte mi yapsak acabaBende haftaya düşünüyorum kabak detoksunu
Yapalım çarşamba perşembe cuma gibi yada perşembe cuma cumartesi gibi nasıl uyarsaHep birlikte mi yapsak acaba
Haftasonuna sarkmasin benceYapalım çarşamba perşembe cuma gibi yada perşembe cuma cumartesi gibi nasıl uyarsa
O zaman çarşamba perşembe cuma olsun. Yine haberleşiriz gelip giden olmazsaHaftasonuna sarkmasin bence
3 kilo vermişsin bırakmaKonu hala güncelmi kilo bildirimleri güncelleniyormu acaba 66.5 e kadar indim tek başıma çabalamak biraz zor oluyor
Bugün adet olduk 3-5 gün sonra liste paylaşmaya başlarım gene direk 67.1 le uyandım bırakmak yok 55 i görene kadar devam3 kilo vermişsin bırakma
Bende simit yediğim günler kilo almıyorumDünki yediğim simit poğaçaya rağmen 52.9 çıktım bende artı olmamışım
Simit yiyelim o zamanBende simit yediğim günler kilo almıyorum
Kesinlikle yapın dayanın 3 gün gerçekten 59.5 ten Sabah tartıda 57.5 gördümBende haftaya düşünüyorum kabak detoksunu
Kesinlikle tavsiye ederim 59.5 ten 57.5 e düştüm tuvalete cikmamistim 3 gunde o kadar da zor olmuyor bence ben öğlen yemeği yiyip sadece akşam kabak detoksu yaptımHep birlikte mi yapsak acaba