Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Allah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..:KK64:
18 satten sonra açlık hissi bitiyor inanın ben iki gün üst üste yaptım hafta sonu bol bol su kahve soda derken bastırdım açlığı

18 satten sonra açlık hissi bitiyor inanın ben iki gün üst üste yaptım hafta sonu bol bol su kahve soda derken bastırdım açlığı
şuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. .. :KK70: bendeki de soru yani :ukala:

BD2DCE42-3DD3-4ADC-A4EF-E33D61F37704.jpeg
ne çok güldüm şu yazıya :))
Ben 16/8 yapıcaktım bugün ama hala yemedim o yüzden şimdilik menü yok

5 çocuk evet 😂😂😂konserveler hep bitti bacım sorma
Maşallah allah bağışlasın canım 5 çocukla incecik olman lazım🤣🤣🤣🤣
Kızlar gerçekten zararlı şeker ve karbonhidrat kızartma, alkol gibi şeyleri gerçekten vücûd bir süre sonra çok az istiyor ne olur dayanın unutturun vücüda hepsini yaşadım ilk günlerde.
Hepsini de çok severek tüketirdim yalan yok.

Bir süre sonra çok ferahlayacaksınız bir bakmışsınız şişkinlik, sabah uyanamama,mide agrıları, bacak ağrıları inanılmaz azalmış. Bunları tecrübe ettim ben. Ve inanmadım ilk etapta sonra hep bir gün daha bir gün daha dedim ilk 15 günde ne kaybederim ki dedim.
İki ay olacak yaklaşık ben aralıklı oruca başlayalı. Buraya yazdığım Menüleri görüyorsunuz sadece1 sefer bozdum.
Bi çatal alayım 2 kaşıktan birsey olmaz demiyorum bu sefer kuralına göre oynayacağım diyorum size de tavsiye ederim ve bu dönemde bende ev halkına Tatlı, tuzlu, böreği çöreği hamur işisi her şeyi yapıyorum ama yemiyorum.Çünkü nereye kadar gidecek gerçekten çok merak ediyorum...
Lütfen bu bir hayat seçimi ve sağlığa giden yol diyin sonundaki ödüle inandım ben siz de inanın yapacağız beraber 😍 🥰
Canım maşallahhhhh yaaaaa çok güzel ilerliyorsun bende kendime hedef belirledim kurban bayramına kadar 5 kilo veririm inşallahhhhh🤲🤲🤲🤲🤲
29 haziran pazartesi bildirimi
07.00 sabah 12000 adım tempolu yürüyüş
13.00 peynirli domatesli tost 2 çay 5 zeytin
15.30 2si 1 arada nescafe
18.30 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek cacık

2.5 litre su
Ne kadar güzel yürüyüşünü yapıyorsun🧿🧿

Menülerin çok çok güzel dikkatimi çekiyor emziren annelere örnek tebrik ediyorum gerçekten 🧿🥰🥳

teşekkür ederim. çok şükür süt konusunda problem olmuyor. aslında sağlıklı beslendikçe de süt daha çok üretiliyor. sanılanın aksine şekerli gıdaların süte hiçbir katkısı yok. oraya yazmıyorum ama bol bol su içiyorum. yeşillik acayip güzel süt yapıyor ve kalorisiz. aslında doğa ana bize ihtiyacımızı veriyor. biz boşuna şekere abanıyoruz. kof kilodan başka faydası yok. bir doktor tanıdığım demişti: " süt üretmek için; bol su iç ve inek ne yiyorsa onu ye" diye. zaten beslenmeyi düzene sokunca ürettiğimiz sütün içeriği de güzelleşiyor.
umarım emziren arkadaşlara da fikir olur. bu arada kefir akşam içiyorum tok tutuyor. bilginiz olsun.
yarın yine menümü yazmaya çalışacağım. herkese sağlıklı zayıflamalar :KK200: :KK200:

Maşallah allah bağışlasın canım 5 çocukla incecik olman lazım🤣🤣🤣🤣

Canım maşallahhhhh yaaaaa çok güzel ilerliyorsun bende kendime hedef belirledim kurban bayramına kadar 5 kilo veririm inşallahhhhh🤲🤲🤲🤲🤲

Ne kadar güzel yürüyüşünü yapıyorsun🧿🧿
hepsi erkek cocugu gülüm bolca hamur işi çay yani yatarken araştırması ne doyarlar ne çayları biter yapica yiyorum maalesef yedikçe aldım 😯

hepsi erkek cocugu gülüm bolca hamur işi çay yani yatarken araştırması ne doyarlar ne çayları biter yapica yiyorum maalesef yedikçe aldım 😯
Maşallah Allah bağışlasın.. gerçekten erkek çocuğunu doyurmak zor, ablamdan biliyorum masa hiç boş kalmıyor 😂
Ben 3 ten sonra biraz ara verip dörtliycem dedim, sonra ara uzadıııı gitti 😂

Peki kac kilo verdiniz.incelme hissediyormusunuz
Yok ben baslayamiyorum bu if diyetine mutlaka biraksilik cikiyor ya biri geliyor ye ye sen emziriyorsun yada iradem o gun hiç guclu olmuyor ve dolasiyle devamida gelmiyor
sütün çok yemekle ilgisi yok. ben tecrübe ettim onu. şekerin hiçbir faydası da yok. süt yapan şeyler;
bol su
özellikle dereotu ve benzeri yeşil sebzeler
rezene anason ısırgan ve bunların çayları
yumurta, tavuk bunlar protein kaynakları (süt arttırmaz ama sütün besleyiciliğini arttırır)
bunlar kilo yapmaz size. hem sizi doyurur hem süt yapar. beslenmenizi dengeleyebilirsiniz ilk etapta. basitten başlayın. bugün abur cuburu kesin mesela. o bile çok fark ettirecek. aslında biz sütün arkasına sığınıp aylarca sevdiklerimizi yedik. süt onun maskesiydi. ben kendime dürüst olunca onu fark ettim.
bir tabak yemekle doymuyorum gibi düşünüyorsanız, büyük tabak alın. 1/4üne yemek koyun. gerisini domates yeşillikle süsleyin. göz doyunca mide de doyuyor. ciddiyim bir deneyin. motivasyon olur size. beni en çok motive eden şey ailemin sen iyice şiştin demesi oldu yalan değil. gerçekle yüzleştim. 2 haftadır düzenli besleniyorum. 4 gündür aralıklı oruç yapıyorum 2 kilo verdim.

şuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. .. :KK70: bendeki de soru yani :ukala:
başlangıçda hem midem küçülsün diy ehemde vucüt açlıga alışsın diye yaptım 3 günde 3 kilo gitti şimdi 300 grcık gr cık :)

300 gr kıyma al eline, sonra tekrar yaz azmı çokmu 😂
vucütta değişiklik görmedim ya ondan öyle diyorum yoksa 300 gr az değil tabi 3 günde 1 kilo eder çok şükür hergün bçyle gitse bile yeter 10 gün daha fazla yaparım en fazla o olur zaten artık hayat tarzım haline getirmeye çalışacagım bu işi yoksa geri alacaz ne anladım kaç kere verdim aldım anlatamam zayıflayınca hiç bişi yapazsam 5/2 yaprım dnerim ama almak istemiyorum artık

X