- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.921
Allah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..afiuat olsun cnm
bende yine 24 saatlık oruca girdim bakalım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..afiuat olsun cnm
allah kolaylık versin bende 18/6 yapıyorum 2 gündür cuma bende 24 yapacagım inşallah cumartesi diyestisyen randevum var inşalah güzel şeyler derafiuat olsun cnm
18 satten sonra açlık hissi bitiyor inanın ben iki gün üst üste yaptım hafta sonu bol bol su kahve soda derken bastırdım açlığıAllah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..
şuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. .. bendeki de soru yani18 satten sonra açlık hissi bitiyor inanın ben iki gün üst üste yaptım hafta sonu bol bol su kahve soda derken bastırdım açlığı
Maşallah allah bağışlasın canım 5 çocukla incecik olman lazım5 çocuk evet konserveler hep bitti bacım sorma
Canım maşallahhhhh yaaaaa çok güzel ilerliyorsun bende kendime hedef belirledim kurban bayramına kadar 5 kilo veririm inşallahhhhhKızlar gerçekten zararlı şeker ve karbonhidrat kızartma, alkol gibi şeyleri gerçekten vücûd bir süre sonra çok az istiyor ne olur dayanın unutturun vücüda hepsini yaşadım ilk günlerde.
Hepsini de çok severek tüketirdim yalan yok.
Bir süre sonra çok ferahlayacaksınız bir bakmışsınız şişkinlik, sabah uyanamama,mide agrıları, bacak ağrıları inanılmaz azalmış. Bunları tecrübe ettim ben. Ve inanmadım ilk etapta sonra hep bir gün daha bir gün daha dedim ilk 15 günde ne kaybederim ki dedim.
İki ay olacak yaklaşık ben aralıklı oruca başlayalı. Buraya yazdığım Menüleri görüyorsunuz sadece1 sefer bozdum.
Bi çatal alayım 2 kaşıktan birsey olmaz demiyorum bu sefer kuralına göre oynayacağım diyorum size de tavsiye ederim ve bu dönemde bende ev halkına Tatlı, tuzlu, böreği çöreği hamur işisi her şeyi yapıyorum ama yemiyorum.Çünkü nereye kadar gidecek gerçekten çok merak ediyorum...
Lütfen bu bir hayat seçimi ve sağlığa giden yol diyin sonundaki ödüle inandım ben siz de inanın yapacağız beraber
Ne kadar güzel yürüyüşünü yapıyorsun29 haziran pazartesi bildirimi
07.00 sabah 12000 adım tempolu yürüyüş
13.00 peynirli domatesli tost 2 çay 5 zeytin
15.30 2si 1 arada nescafe
18.30 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek cacık
2.5 litre su
Menülerin çok çok güzel dikkatimi çekiyor emziren annelere örnek tebrik ediyorum gerçekten
hepsi erkek cocugu gülüm bolca hamur işi çay yani yatarken araştırması ne doyarlar ne çayları biter yapica yiyorum maalesef yedikçe aldımMaşallah allah bağışlasın canım 5 çocukla incecik olman lazım
Canım maşallahhhhh yaaaaa çok güzel ilerliyorsun bende kendime hedef belirledim kurban bayramına kadar 5 kilo veririm inşallahhhhh
Ne kadar güzel yürüyüşünü yapıyorsun
Maşallah Allah bağışlasın.. gerçekten erkek çocuğunu doyurmak zor, ablamdan biliyorum masa hiç boş kalmıyorhepsi erkek cocugu gülüm bolca hamur işi çay yani yatarken araştırması ne doyarlar ne çayları biter yapica yiyorum maalesef yedikçe aldım
sütün çok yemekle ilgisi yok. ben tecrübe ettim onu. şekerin hiçbir faydası da yok. süt yapan şeyler;Peki kac kilo verdiniz.incelme hissediyormusunuz
Yok ben baslayamiyorum bu if diyetine mutlaka biraksilik cikiyor ya biri geliyor ye ye sen emziriyorsun yada iradem o gun hiç guclu olmuyor ve dolasiyle devamida gelmiyor
Valla cnm oyle çok zorlanmıyorum desem yalanAllah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..
Yap cnm yapallah kolaylık versin bende 18/6 yapıyorum 2 gündür cuma bende 24 yapacagım inşallah cumartesi diyestisyen randevum var inşalah güzel şeyler der
İyi baari,aman ne çok yapıyordun demek ki iyi hatırladım şimdi rahatladım işte5 çocuk evet konserveler hep bitti bacım sorma
başlangıçda hem midem küçülsün diy ehemde vucüt açlıga alışsın diye yaptım 3 günde 3 kilo gitti şimdi 300 grcık gr cık :)şuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. .. bendeki de soru yani
300 gr kıyma al eline, sonra tekrar yaz azmı çokmubaşlangıçda hem midem küçülsün diy ehemde vucüt açlıga alışsın diye yaptım 3 günde 3 kilo gitti şimdi 300 grcık gr cık :)
zorlanmayanlar bordo bereli canım zatenValla cnm oyle çok zorlanmıyorum desem yalan
zaten bu ikinci 24 saatlık orucum yarın itibarıyla 12,19 yapacagım
vucütta değişiklik görmedim ya ondan öyle diyorum yoksa 300 gr az değil tabi 3 günde 1 kilo eder çok şükür hergün bçyle gitse bile yeter 10 gün daha fazla yaparım en fazla o olur zaten artık hayat tarzım haline getirmeye çalışacagım bu işi yoksa geri alacaz ne anladım kaç kere verdim aldım anlatamam zayıflayınca hiç bişi yapazsam 5/2 yaprım dnerim ama almak istemiyorum artık300 gr kıyma al eline, sonra tekrar yaz azmı çokmu
sen 24 saatlikde ne kadar verdin canımValla cnm oyle çok zorlanmıyorum desem yalan
zaten bu ikinci 24 saatlık orucum yarın itibarıyla 12,19 yapacagım