Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben tartıda 1 ayda -5.300 gördüm .. o bile harika.. ama inan vücuttaki değişiklik inanılmaz.. etrafımdaki herkes diyor ay nasıl zayıflamışsın kız naaptın diye.. galiba yğrüyüş spor derken kaslarda şişiyor o yüzden tartıda çok oynamıyor.. inşallah hepimize bol eksiki veeee kalıcı kilo kaybı diliyorum

inşallah öyle olur bendede spor aypamıyorum ki ah ah inşallah onu da ayarlamaya çalışacagım ah pandemi olmasaydı salaona gidiyordum şimdi korkuyorum gitmeya

afiuat olsun cnm
bende yine 24 saatlık oruca girdim bakalım artık
Kolay gelsin canım gitsin yağlar
Allah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..
şuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. .. bendeki de soru yani
Canım ben kendimden örnek vereyim 1 gün ara ile geçen hafta ilk gün 28, diğer gün 24 saat yaptım.Denemek istedim. Toplamda 1.5 kilo gitti. Ben açlık konusunda sıkıntı yaşamadım rahattım sadece 18/6 ile daha rahat olduğumu keşfettim ama arada yine yapacağım

29 haziran pazartesi bildirimi
07.00 sabah 12000 adım tempolu yürüyüş
13.00 peynirli domatesli tost 2 çay 5 zeytin
15.30 2si 1 arada nescafe
18.30 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek cacık

2.5 litre su
Süper yürüyüş süper
Menü de çok iyi
Eki Görüntüle 2656237
ne çok güldüm şu yazıya :))
Ben 16/8 yapıcaktım bugün ama hala yemedim o yüzden şimdilik menü yok
aynen zaten evde tadına baka baka ev hanımları olarak halimiz ortada

tek başıma pek başarılı değilim ama deneyeceğim bakalım inşallah

hergün ara ara burayıda okuyorum , 1,5 ayda 11 kilo harikaaa bende şuan bu yöntemle diyet yapıyorum geçen hafta başladım diyetisyene gittim ona göre menü aldım.. ama ben çoook spor yapıyorum kaslarım ağırlaşıyor tartı çok yüzümü güldürmese de inceldiğimi fark ediyorum.... haklısınız karobonhidratla aslında çok zarar veriyoruz kendimize biraz dayanınca o tatlı isteği geçiyor gerçekten sizlere kolay gelsin bol eksileriniz olsun...

Merhaba ben de katılmak istiyorum araniza.aslinda 3 gündür diyet yapıyorum hedeftim bayrama kadar 6 kg vermek.sabah domates salatalık 3 yesil zeytin ve yesil çay içtim.5 te yemek yiyecem ve yarın sabaha kadar bitiricem yemek yemeyi.gunde 2 lt su içiyorum.sabah kahvaltıdan önce leslie yapıyorum.aksam squat.sizce 1 ayda 6 kg verebilir miyim kızlar?

Ay aynı ben!! Akşama kadar bişey yemesem dururum ama bi lokma yiyeyim biri beni durdursun modu

Neler yiyorsun yazsana bi :)
Ben 16 saat yapıyorum :)

:)) mesela bu sabah 2 yumurta kırdım yanına 3 çeri domates 3 kıl biber 5-6 zeytin
sonra gidiş geliş birkaç fındık attım bi tane incir attım bi süre sonra şeftali yedim bi tane bi kase yoğurt yedim yanına üç çeri domates yedim
evet baya yemişim dimi :)

Sagol cnm yalnız sunu da soylim kolayv erdiğim gibi hemen alıyorum ama gecen sonbaharda 54 kg düştüm sonuç yine burdayım sayet 53 kg inersem bu sefer korumak adına elimden gelen herşeyi yapacagım
53 e İnersem değil, 53 e indiğimde
Beynimizi ona şartlayalım
53 e indiğinde bence bu sistemi biraz daha devam ettirirsin porsiyonların kalorin artar ama yine kaçınmak gereken şeylerden kaçınırsan bence olur

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz İçin
Bekleriz spor konusunda tavsiyeleriniz için
Tartı yerine sıkı görüntü hedef olmalı adlında da hepimiz rakam görmek istiyoruz
Merhaba hoşgeldin asağıdaki bilgileri rica ediyorum ilk katılmak İçin. Kilonu bilmiyorum O sebeple biraz daha detay rica ederiz

Eklentiler

• F47835D9-F065-417C-AE23-49DBEE090D98.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Bugün 21 saat sürdü oruç.. inanmıyacaksınız ama yine vakit bulamadım ee tabi vakit bulunca içim geçiyor cnm istemiyor.. madem yemedim 24 saat yapayım dedim.. yemekleri hazırladım , en son kısır.. ah o kısır beni yoldan çıkarttı :)
3 yemek kaşığı kısır ve melemen ile bozdum bugünkü açlığı.. 2 saat sonra yemek vakti o zamanda bir yumurta ve domates salatalık ile kapatırım akşamı
Ağzım boş kalamıyor onu fark ettim yemeyince içmeye verdim kendimi , iyide oldu.. valla 1 en fazla 2 bardak su içen ben , elimde şişeyle geziyorum.. süper oldu

İnş yaa birde benim bolgesel görmeniz lazım bacaklar normal karın bu 3.4 günlük sürece hemen eridi ama sırtım yag toplamış resmen simit oluşmus omus kanatlarının asagısında çok üzülüyorum çokkkk bir an once oranın eskısı Bi olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…