-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.941
Ben tartıda 1 ayda -5.300 gördüm .. o bile harika.. ama inan vücuttaki değişiklik inanılmaz.. etrafımdaki herkes diyor ay nasıl zayıflamışsın kız naaptın diye.. galiba yğrüyüş spor derken kaslarda şişiyor o yüzden tartıda çok oynamıyor.. inşallah hepimize bol eksiki veeee kalıcı kilo kaybı diliyorumvucütta değişiklik görmedim ya ondan öyle diyorum yoksa 300 gr az değil tabi 3 günde 1 kilo eder çok şükür hergün bçyle gitse bile yeter 10 gün daha fazla yaparım en fazla o olur zaten artık hayat tarzım haline getirmeye çalışacagım bu işi yoksa geri alacaz ne anladım kaç kere verdim aldım anlatamam zayıflayınca hiç bişi yapazsam 5/2 yaprım dnerim ama almak istemiyorum artık
vayyyy süpermiş o zaman...başlangıçda hem midem küçülsün diy ehemde vucüt açlıga alışsın diye yaptım 3 günde 3 kilo gitti şimdi 300 grcık gr cık :)
inşallah öyle olur bendede spor aypamıyorum ki ah ah inşallah onu da ayarlamaya çalışacagım ah pandemi olmasaydı salaona gidiyordum şimdi korkuyorum gitmeyaBen tartıda 1 ayda -5.300 gördüm .. o bile harika.. ama inan vücuttaki değişiklik inanılmaz.. etrafımdaki herkes diyor ay nasıl zayıflamışsın kız naaptın diye.. galiba yğrüyüş spor derken kaslarda şişiyor o yüzden tartıda çok oynamıyor.. inşallah hepimize bol eksiki veeee kalıcı kilo kaybı diliyorum
şöyle soylim dün 61.3 kg Bu sabah tartıldığımda ise 60.5 görünüyordu cnmsen 24 saatlikde ne kadar verdin canım
Kolay gelsin canım gitsin yağlarafiuat olsun cnm
bende yine 24 saatlık oruca girdim bakalım artık
Allah kolaylık versin de 24 saate nasıl cesaret ediyordunuz. ben yapamam heralde...gerçi denemeden bilemem de..
Canım ben kendimden örnek vereyim 1 gün ara ile geçen hafta ilk gün 28, diğer gün 24 saat yaptım.Denemek istedim. Toplamda 1.5 kilo gitti. Ben açlık konusunda sıkıntı yaşamadım rahattım sadece 18/6 ile daha rahat olduğumu keşfettim ama arada yine yapacağımşuan deneme şansım yok ama birkaç ay sonra deneyebilirim.. bi hafta sonu deneyeyim bakalım... :) etkili oluyor mu peki sizce? gerçi olmasa yapmazsınız. ..bendeki de soru yani
Süper yürüyüş süper29 haziran pazartesi bildirimi
07.00 sabah 12000 adım tempolu yürüyüş
13.00 peynirli domatesli tost 2 çay 5 zeytin
15.30 2si 1 arada nescafe
18.30 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek cacık
2.5 litre su
Eki Görüntüle 2656237
ne çok güldüm şu yazıya :))
Ben 16/8 yapıcaktım bugün ama hala yemedim o yüzden şimdilik menü yok
çigköfte servis yedim lavassısz yeşilikle nasıl güzl yedim çokda özlemişim ya vallaha kolari falan bakmadım yumuldum bir büüykde ayran oh miss
Çiğ köfte konusuna birsey diyemiyoruminşallah öyle olur bendede spor aypamıyorum ki ah ah inşallah onu da ayarlamaya çalışacagım ah pandemi olmasaydı salaona gidiyordum şimdi korkuyorum gitmeya
Evde Leslie filan yapsana ?
Aynen öyle emziriyorsun ye ısrarları ve onun arkasına sığınarak deli gibi yiyen biriydim bendeteşekkür ederim. çok şükür süt konusunda problem olmuyor. aslında sağlıklı beslendikçe de süt daha çok üretiliyor. sanılanın aksine şekerli gıdaların süte hiçbir katkısı yok. oraya yazmıyorum ama bol bol su içiyorum. yeşillik acayip güzel süt yapıyor ve kalorisiz. aslında doğa ana bize ihtiyacımızı veriyor. biz boşuna şekere abanıyoruz. kof kilodan başka faydası yok. bir doktor tanıdığım demişti: " süt üretmek için; bol su iç ve inek ne yiyorsa onu ye" diye. zaten beslenmeyi düzene sokunca ürettiğimiz sütün içeriği de güzelleşiyor.
umarım emziren arkadaşlara da fikir olur. bu arada kefir akşam içiyorum tok tutuyor. bilginiz olsun.
yarın yine menümü yazmaya çalışacağım. herkese sağlıklı zayıflamalar
Hiç yapmamak lazım sen zamanında dengeli olarak önlemi alacaksın inşallah
Evet evet menülere devam
Eki Görüntüle 2656237
ne çok güldüm şu yazıya :))
Ben 16/8 yapıcaktım bugün ama hala yemedim o yüzden şimdilik menü yok
tek başıma pek başarılı değilim ama deneyeceğim bakalım inşallahKolay gelsin canım gitsin yağlar
Canım ben kendimden örnek vereyim 1 gün ara ile geçen hafta ilk gün 28, diğer gün 24 saat yaptım.Denemek istedim. Toplamda 1.5 kilo gitti. Ben açlık konusunda sıkıntı yaşamadım rahattım sadece 18/6 ile daha rahat olduğumu keşfettim ama arada yine yapacağım
Süper yürüyüş süper
Menü de çok iyi
aynen zaten evde tadına baka baka ev hanımları olarak halimiz ortada
800 gr süperşöyle soylim dün 61.3 kg Bu sabah tartıldığımda ise 60.5 görünüyordu cnm
Sagol cnm800 gr süperbaşarılar canım darısı bize
hergün ara ara burayıda okuyorum , 1,5 ayda 11 kilo harikaaaKızlar gerçekten zararlı şeker ve karbonhidrat kızartma, alkol gibi şeyleri gerçekten vücûd bir süre sonra çok az istiyor ne olur dayanın unutturun vücüda hepsini yaşadım ilk günlerde.
Hepsini de çok severek tüketirdim yalan yok.
Bir süre sonra çok ferahlayacaksınız bir bakmışsınız şişkinlik, sabah uyanamama,mide agrıları, bacak ağrıları inanılmaz azalmış. Bunları tecrübe ettim ben. Ve inanmadım ilk etapta sonra hep bir gün daha bir gün daha dedim ilk 15 günde ne kaybederim ki dedim.
İki ay olacak yaklaşık ben aralıklı oruca başlayalı. Buraya yazdığım Menüleri görüyorsunuz sadece1 sefer bozdum.
Bi çatal alayım 2 kaşıktan birsey olmaz demiyorum bu sefer kuralına göre oynayacağım diyorum size de tavsiye ederim ve bu dönemde bende ev halkına Tatlı, tuzlu, böreği çöreği hamur işisi her şeyi yapıyorum ama yemiyorum.Çünkü nereye kadar gidecek gerçekten çok merak ediyorum...
Lütfen bu bir hayat seçimi ve sağlığa giden yol diyin sonundaki ödüle inandım ben siz de inanın yapacağız beraber
Ay aynı ben!! Akşama kadar bişey yemesem dururum ama bi lokma yiyeyim biri beni durdursun moduGünaydın
Bende sabah ve öğlen şekli ile uygulamıştım yine öyle yapacağım çünkü benim yeme krizim akşam oluyor eve gelip elimi bir şeye sürersem devamı da geliyor o neden le iş yerinde öğlen yiyip bitirmek en iyisi diyw düşünüyorum
Elti çatlatmak isteyen çiğ köfte yemeyecekbayrama 1 ay var inşallah 10 kğ versem bayramda havamdan geçilmez çatlasın eltiler
Neler yiyorsun yazsana bi :)
Ben 16 saat yapıyorum :)
53 e İnersem değil, 53 e indiğimdeSagol cnmyalnız sunu da soylim kolayv erdiğim gibi hemen alıyorum ama gecen sonbaharda 54 kg düştüm sonuç yine burdayım sayet 53 kg inersem bu sefer korumak adına elimden gelen herşeyi yapacagım
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz İçinhergün ara ara burayıda okuyorum , 1,5 ayda 11 kilo harikaaabende şuan bu yöntemle diyet yapıyorum geçen hafta başladım diyetisyene gittim ona göre menü aldım.. ama ben çoook spor yapıyorum kaslarım ağırlaşıyor tartı çok yüzümü güldürmese de inceldiğimi fark ediyorum.... haklısınız karobonhidratla aslında çok zarar veriyoruz kendimize biraz dayanınca o tatlı isteği geçiyor gerçekten sizlere kolay gelsin bol eksileriniz olsun...
Merhaba hoşgeldin asağıdaki bilgileri rica ediyorum ilk katılmak İçin. Kilonu bilmiyorum O sebeple biraz daha detay rica ederizMerhaba ben de katılmak istiyorum araniza.aslinda 3 gündür diyet yapıyorum hedeftim bayrama kadar 6 kg vermek.sabah domates salatalık 3 yesil zeytin ve yesil çay içtim.5 te yemek yiyecem ve yarın sabaha kadar bitiricem yemek yemeyi.gunde 2 lt su içiyorum.sabah kahvaltıdan önce leslie yapıyorum.aksam squat.sizce 1 ayda 6 kg verebilir miyim kızlar?
İnş yaa birde benim bolgesel görmeniz lazım bacaklar normal karın bu 3.4 günlük sürece hemen eridi ama sırtım yag toplamış resmen simit oluşmus omus kanatlarının asagısında çok üzülüyorum çokkkk bir an once oranın eskısı Bi olmasını istiyorum53 e İnersem değil, 53 e indiğimde
Beynimizi ona şartlayalım
53 e indiğinde bence bu sistemi biraz daha devam ettirirsin porsiyonların kalorin artar ama yine kaçınmak gereken şeylerden kaçınırsan bence olur
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz İçin
Bekleriz spor konusunda tavsiyeleriniz için
Tartı yerine sıkı görüntü hedef olmalı adlında da hepimiz rakam görmek istiyoruz
Merhaba hoşgeldin şu bilgileri rica ediyorum ilk katılmak İçin. Kilonu bilmiyorum spor alışkanlığını da o sebeple bir şey söylemek zor