Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bir an düşündüm ne kadar üzülmüş olabileceğinizi
Ama o dipten çıkış olmuş ne güzel hayran kaldım
Evet ufak hedeflere bölmeli dediğiniz gibi öyle olunca stres azalacak sanki teşekkürler ben de öyle düşünmeyi öğrenmeliyim

i
Su içmiypr musun dedi.içiyprım dedim bişey demedi.ödem olduğunu biliyorum çünkü kendi vücudumu tanıyorum . Bazen litrelerce sıvı tüketip tubalete çıkmadığım zamanları bilirim ya da az . İdrar olarak atamıyorum yani. Ayrıca Taylan kümeliyi dinledim diyor bazı bünyelerde bazı besinler ödem oluşumuna neden olur o besinin ne olduğunu bulmak lazım.

Bu sene bu sorunu bende yaşadım.. baştada yazmıştım gördüğüm ağır bir tedavinin en büyük yan etkisi kilo alımı idi.. ben 3 hamileliğimde de bu kiloya çıkmamıştım.. hamileyken bile böyle olmadım diye kendi kendimi yerken o iğrenç yorumlar beni gerçekten çok üzdü..allah herkese sağlık versin kimseye ah etmiyorum ama keşke insanlar sözlerini biraz tartsa...
Bugün katıldım aranıza.. inşallah başarırım ( pek umudum yok) sabah 2 bardak kahvemi içtim..40 dakikalık yürüyüşümü yaptım..
sonrada iki ana öğünle 16/8 yapıcam inşallah.. dua edin kızlar bana.. ne olur pes etmeyeyim..ne olur bendede işe yarasın bu beslenme şekli

Suyun kendisi bile yapabilir. Bence bunu bir doktora bir beslenme uzmanına falan sor.

öncelikle geçmiş olsun.keşke tartsa keyif alıyorlar sanki üzmekten.umudunuz olsun lütfen böyle düşünmeyin.sadece sabır etmek önemli. hepimiz vazgeciyoruz geri başlıyoruz. ben buzdolabınaa eski bi fotografımı astım. bozmayı düşünrsem o fotoyu göreyim eski halime gelmek için ugrasayım diye.isterseniz sizde deneyebilrisiniz böyle

İnsanlar bazen de bilerek yapıyor hoşuna gidiyor kötü kalplilerin bence, takmamak lazım da olmuyor.
Başlangıç hayırlı olsun, çok sevindim bence olacak. Pes etmek yok burada beraberce çözelim bu sorunu. Bir iki bir öğün vs. bozsak bile paylaşalım hatadan ders alalım. Bu bir yarış değil hepimiz kendi hızımızda ama burada beraberce çözelim

Ben bu ara sebze yemeği ve yoğurt az tükettiğimi farkettim birkaç gün buna odaklanacağım birde yeşil çaya
Tartılmıyorum ama şiş gibiyim

Ben bu ara sebze yemeği ve yoğurt az tükettiğimi farkettim birkaç gün buna odaklanacağım birde yeşil çaya
Tartılmıyorum ama şiş gibiyim
ben hergün yeşil çay limon soda yapmaya başladım. yeşil çayı tek başına tüketemiyorum. iyi oluyor bu karısım tavs,ye ederim .yoğurt bende pek tüketmiyorum son zmanalarda bende tüketeyim o zmaan.belki regl yaklaşmıştır sizde ondan şiş hissediyor olabilrsiniz

Bende De Bu sorun Var Tiroid Lerim Yavaş Çalışıyo diyette yapsam 5 kilo verebilyom onuda fazlasıyla bidaha geri aliyom su orucu yaptınızmı siz
Ben 5sene önce su orucu yapmıştım 68 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ama su orucuna başlamadan önce marankinin kozmik beden temizliği yaptım çok rahat ve kolay geçirmiştim yürüyüşümü de hiç ihmal etmemiştim kronik kabızlık ve miğren ağrılarımdan kurtuldum çok şükür şimdi tekrar yapmayı sırf lavman olayından dolayı pek istemiyorum 2 sene hiç kilo almadım normal yemeye geçince otomatik 2-3 kilo alıyorsun ben 61 olmuştum
Ama yemene dikkat etmeyip tekrar abur çubuklara devam birde hareketsizlik tabiki sonuç kilo olarak geri dönüyor

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız Ramazanda 65 ile başladım şu an 63 kiloyum ve hedefim 55.Ben de çok dramatik hatta travmatik bir olay yaşadım.5 aylık bebeğimi kaybettim ve bunun sonucunda ne yazık ki sezaryen olmak zorunda kaldım.çocuğumdan bana bu kilolar kaldı.Hayatımın hiç bir döneminde 65i görmemiştim.Bugün bu diyete başladım zaten ben normalde de iki öğün besleniyordum.Ayrıca tutmadığım oruçlar var 5 gün kadar.ben bu oruçlarımı da bu diyete dahil edeceğim inşallah.

Deneyeyim bende çok teşekkürler ihtiyacım var
Yoğurdu hep ihmal ediyorum ben ya alışkanlık edinemiyorum bir türlü
Evde yapıyorum herkes yiyor ben hariç
Regl e daha var o değil
Sen bu kararlılıkta devam edersen kesin hedefine ulaşırsın hele menülerin bu şekilde kuş yemi gibi azıcık olursa
ay çok güldüm valla kuş gibi yiyorum vermezsem bana ayıp
Bu sefer düzgün ilerlemek istiyorum bakalım
Tabi ki hoşgeldiniz
Öncelikle meleğin için çok üzüldüm rabbim sabır versin mekanı cennet olsun
Ne güzel aşinasınız zaten sisteme kolaylıkla verirsiniz inşallah
Hep birlikte girdik bu yola insallah zaferle çıkalım

01.06 menü 18/6
13.30: 3 kibrit kutusu Pınar süzme peynir, domates salatalık yeşil çay
18.30: 1 kase tarhana çorba, 5 kaşık kabak yemeği ( 1 tencereye 1 tatlı kaşığı yağ ile yaptım ) yoğurt
Çay, kahve bolca su
Yürüyüş yok, evde baza yatak dolap işleri yaptım bittim

Son düzenleme:
1 haziran listesi-16-8 aralığı
11.00 Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin bir dilim peynir ve menemen 1 tatlı kaşığı bal
14.00 Öğle büyük nescafe fincanıyla şekersiz türk kahvesi (ben büyük severim) 1er tane kuru incir erik kayısı ve biraz kuruyemiş
Akşam ton balıklı salata ve biraz makarna yemeyi düşünüyorum.bunlara ek 45 dk leslie yaptım.birazdan da tarçınlı yeşilçay yapacağım.

Kahveyi bende büyük fincanda içerim özellikle sabah içtiğimi mutlaka öyle içerim

Kuruyemiş i ve makarnayı çok abartmadıkça çok çok iyi. Bazen makarnayı az yemek için yağsız haşlayıp ton balıklı salataya da katınca güzel oluyor bir ara onu da deneyin
Afiyet olsun

Aynen dediğiniz gibi yaptım bir avuç makarnayı haşlayıp salatayla karıştırdım

GÜN RAPORU
1 Haziran

13:45 1 haş. yumurtalı ve ekmeksiz klasik kahvaltım
16:00 1 bardak süt ve yarım paket lifalif müsli bar
20:10 1 kepçe domates çorbası, 1 parça derisiz tavuk but, orta boy yarım patates haşlanmış.

3,5 lt su 3 yeşil çay
6,5 km hızlı yürüyüş (gece çıkıyorum ama raporuma ekledim:) )

Güzel menü
6.5 kilometre süper ya
Ben iki gündür ev işinden pas geçtim yürüyüşleri ama bir iki güne bende başlarım yine

Güzel menü
6.5 kilometre süper ya
Ben iki gündür ev işinden pas geçtim yürüyüşleri ama bir iki güne bende başlarım yine
Keşke daha fazla hareket edebilsem:) Haftaya biraz düzenim bozulacak o sebeple canım sıkılıyor Muhtemelen yeteri kadar spor yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…