- Konu Sahibi blondeaddict
Merhaba kızlar yarın sabah bende katılıyorum aranıza Bende veremediğim doğum kilolarımdan muzdaripim Desteklerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinMerhaba kızlar yarın sabah bende katılıyorum aranıza Bende veremediğim doğum kilolarımdan muzdaripim Desteklerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim Hedef 60 inşallahHoşgeldin
İnşallah beraberce vereceğiz hep destek tam destek
Bekliyoruz o zaman menüleri ve paylaşımları
Senin hedef nedir ?
Şahane azar azar ilerleyeceğiz hedeflereÇok teşekkür ederim Hedef 60 inşallah
Aslında site içerisinde güzel bir yürüme parkurumuz var keşke orada yürüyebilsem ama bebekten dolayı şimdilik kullanamayacağım gibi duruyo evde koşu bandım var 20 dakika ile başlayıp zamanla artırmayı düşünüyorumŞahane azar azar ilerleyeceğiz hedeflere
Spor yapma şansın var mı o da çok etkiliyor da ?
Koşu bandı olması avantaj azar azar ilerlenirAslında site içerisinde güzel bir yürüme parkurumuz var keşke orada yürüyebilsem ama bebekten dolayı şimdilik kullanamayacağım gibi duruyo evde koşu bandım var 20 dakika ile başlayıp zamanla artırmayı düşünüyorum
Yok hayır benim iş sezonu Eylül'de başlıyor dizi sektörü:) Eşimin ailesinin yanına gideceğiz Bursa ordan benim aileme İzmire :) Annem de sorun yaşamam da Bursa'da biraz bozulabilirİş başlangıcı filan mi var canım ?
Hareket çok farkettiriyor gerçekten
Yok hayır benim iş sezonu Eylül'de başlıyor dizi sektörü:) Eşimin ailesinin yanına gideceğiz Bursa ordan benim aileme İzmire :) Annem de sorun yaşamam da Bursa'da biraz bozulabilir
Aaa dizi sektörümü.hangi diziler?Yok hayır benim iş sezonu Eylül'de başlıyor dizi sektörü:) Eşimin ailesinin yanına gideceğiz Bursa ordan benim aileme İzmire :) Annem de sorun yaşamam da Bursa'da biraz bozulabilir
Pişi fena olmuş02.06 menüsü
Şu an kahvaltımı yapıyorum klasik yumurtalı kahvaltı ama eşimin yüzünden yanında da üç pişi yedim
Öğlen yemeyeceğim onun yerine bir iki dilim karpuz ya da elma yemeyi düşünüyorum.Akşama da 6 7 yemek kaşığı etli nohut yemeği yanına bol salata ve yoğurt yiyeceğim.Ayrıca daha önce diyetisyenimin vermiş olduğu yağ yakma tarifi vardı.yeşilçay karanfil toz zencefil limon 1 çay kaşığı bal ve tarçını demliyoruz ve içiyoruz.bunu yapıp içeceğim.
Spor yapamayabilirim çünkü pazara gideceğim bence bu şartlarda o da spor kadar etkili
Günaydın herkese
Misafirlik durumları vahim hem çok ikram, hem ısrar kısmı oluyor. Ben ısrar edilmesini hiç sevmem. Özellikle kayınvalidede mümkün olduğunca dikkat edersiniz artık
Umarım kolay geçer
Ah o ısrarlar ben de hiç sevmem kimseye de ısrar etmem, annem kızar misafirperverlikle ısrar karıştırılıyor dediğimde:)) Bir de nedense diyetteyim deyince anlamadığım şekilde ısrar artıyor Midem rahatsız diyeceğimGünaydın herkese
Misafirlik durumları vahim hem çok ikram, hem ısrar kısmı oluyor. Ben ısrar edilmesini hiç sevmem. Özellikle kayınvalidede mümkün olduğunca dikkat edersiniz artık
Umarım kolay geçer
Ben aslında muhasebeciyim ama İstanbul'a geldiğimden beri eşime asistanlık yapıyorum:))Aaa dizi sektörümü.hangi diziler?
Çok eğlenceli bir iş ya bayıldımBen aslında muhasebeciyim ama İstanbul'a geldiğimden beri eşime asistanlık yapıyorum:))
Eşkiya dizisinin post prodüksiyonunu yapıyoruz, başka proje olarak Hizmetçiler dizisi vardı onu corona mahvetti. Şimdi yeni bi dizimiz
başlayacak o sürpriz daha basına açıklanmadı:))