Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba:)
İlk 2 gün bende yatağa resmen midem açlıktan ağlarken girdim ve ben çok geç uyuyorum, akşam 8 yemek benim uyku sabah 5 falan:) Ama birkaç güne geçti bu zorlayıcı his yine aynı aç oluyorum ama rahatsız etmiyor. Tatlı krizi için ben çözüm bulamıyorum ya ve beni geçiştirmek kesmiyor aksine daha çok tatlı istememe sebep oluyor ondan hiç yememek en iyisi. Su konusunda da tabiki lezzetlendirebilirsiniz çilek limon vs atılabilir. 1,5 lt az oluyor :) Yediklerinize de bakınca su böreği dışındakiler gayet iyi

merhaba tatlı krizi için tarçınlı kahve bence etkili olabilir:)

İnsülin ile ilgili bir sorun olabilir mi diye düşündüm hiç baktırdınız mı? Yada hep bu tarzda besleniyor idi iseniz zaman alacaktır diye düşünüyorum . Su her türlü iyidir içiniz nasıl alıyorsa. Su böreği dışında gayet iyi hersey
Sabah saatleri kendinizi meşgul edecek işler bulun kendinize gerçekten bende işe yaradı evi 2.bahar temizliğine soktum

02.06 Menü 18/6
13: haşlanmış tavuklu salata
17.30 : Şehriye çorba 1 kase, 4 kaşık barbunya
Saat 7 ye kadar birden yemem yersem ekleyeceğim
Yeşil çay, su, kahve , çay maden suyu

Yürüyüş yok ev işi yaptım tabi o sayılmaz ama
Bugün bende kendimi çok aç ve bitkin hissettim herhalde işlerden
18/6 düzenini yarında sürdüreceğim. 4 Haziran da 1 ay oluyor aralıklı oruçta.
Tartılıp saatler vs konusunda belki değişiklik yapabilirim beslenmemde, bakalım.

Bu ev işleri temizlikler bizi mahvetti:)
4 Haziranı en az sizin kadar sabırsızlıkla bekliyorum:))

Bu ev işleri temizlikler bizi mahvetti:)
4 Haziranı en az sizin kadar sabırsızlıkla bekliyorum:))
En çok spor düzeni oturmuyor ya ona sinir oluyorum 3 haftadır düzenli yürüyordum kaç gündür sıfır yürüyüş
Evet bende çok merak ediyorum bakalım sonuç nasıl olacak ama bir yandan da çok şişim hissediyorum, kabak pişirmiştim bir iki gün onu yiyeyim diye 1 öğün yedim o kadar
bakalım göreceğiz tartıyı

Kızlar yarın tartı günüm bakalım sonuç ne ama haftasonu gelen giden aralıklı oruç yapamadım inşallah tartı biraz moral verirde dahada istekle devam ederim

Yakında endokrinolog( umarım böylrdir ismi) ile randevum var.. bakılacak. Eğer biraz kilo verip şu krizlerden kurtulabilirsem randevu öncesi çok iyi olacak bnm için.. olsun ne olur , eski halime döneyim

Siz baya olmuş başlayalı( kocaman maşallah) peki hiç börek ekmek pasta yemiyormusunuz?

Yakında endokrinolog( umarım böylrdir ismi) ile randevum var.. bakılacak. Eğer biraz kilo verip şu krizlerden kurtulabilirsem randevu öncesi çok iyi olacak bnm için.. olsun ne olur , eski halime döneyim
Muhtemelen bütün tahlilleri alır zaten endokrin doktoru nedir ne değildir çıkar inşallah
Doktora mutlaka bahsedin ama bu krizlerden ona göre tahlil belirleyebilir

Siz baya olmuş başlayalı( kocaman maşallah) peki hiç börek ekmek pasta yemiyormusunuz?
Yok çok olmadı bugün 1 hafta doldu yarın sabah tartılacağım:) Ekmek yemiyorum desem yeri haftada 1-2 dilim tahıllı, beyaz unlu hiçbir şey yemiyorum börek pasta vs:)

Yok çok olmadı bugün 1 hafta doldu yarın sabah tartılacağım:) Ekmek yemiyorum desem yeri haftada 1-2 dilim tahıllı, beyaz unlu hiçbir şey yemiyorum börek pasta vs:)
İnşallah güzel gidecek menüler çok iyiydi
Merakla bekliyorum
Eksiler gelsin de motivasyonumuz artsın

Eyvah eyvah börek çörek kötü oldu.. 75 ile başladım pazartesi.. gelecek pztsi tartılıp yazıcam..1 haftada çok birşey beklemiyorum yada çok karamsarım
Kolay gelsin hepimize

Muhtemelen bütün tahlilleri alır zaten endokrin doktoru nedir ne değildir çıkar inşallah
Doktora mutlaka bahsedin ama bu krizlerden ona göre tahlil belirleyebilir
İnşallah.. belki kliniğe falan gerek kalmadan bitecek bu krizler.. çoğu kişi zorlanıyormuş ilk günler.. bende 1 hafta zorlanayım sorun değil.. sonra alışacaksam sıkarım dişimi :)
Burda yazmakta cevap almakta çok rahatlatıcı, ve çok motive ediyor

Evet zaman tanımak ve açlık hissi gelince önce mi su filan içip biraz sabretmek de faydalı olur, alışacak bünye
Evet hatalardan ders çıkarmak, herkesin hedefi bireysel ama beraberce başarmak motive etmek güzel oluyor. Herkes katkı sağlıyor

Maalesef bir saat önce gözüm dönerek 1 aydır hiç bozmadığım düzeni bozdum
1 peynirli tost ve kek yedim ya gece gece gözüm dönmüş gibiydi
Şu an kendime acayip kızgınım ama yapacak bir şey yok
Hem de tam tartı öncesi bu yaptığıma inanamıyorum
Paylaşmak zorundaydım, yarın yeni bir gün diyip devam etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…