Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Cok mersi tesekkur ederim. Ben de inanamiyorum ama gercekten vucut cok hizli cevap veriyor. Az yemek, az laf, az esya, az insan :) Mottomuz.
Hepberaber olacak bu is
Aynen katılıyorum "az insan çok huzur" du benimki bu aralar
"Az yemek, az insan, çok sağlık, çok huzur" olarak değiştiriyorum 😊

Ay tartıl tartıl bu arada keki de anne keki vs diyip masumlaştırmayalım 🤪🤓

Canım selam 🥰🥰
inşallah o dediğin de Çıkmaz🙏
Zorlu ilaçlar kullanmışsın kolay değil zamanla hersey düzene girecektir inşallah ne karar verirsen ver, sağlıkla kal ❤🥰

Menüde salata veya çiğ sebze yeşillik de eklersen bir de sigara böreği ve simit tarzı şeyleri azaltırsan süper olur
Birde 15 bardak çay çok değil mi uyku filan kaçırmıyor mu? Dokunmuyorsa ne ala

neden “mecbur “? 😂
Bir anda 24 e başlamışsın ama şu mantıkta olma sakın açınca istediğim gibi beslenirim deme
Önemli olan sağlıklı şeyleri tüketmek, yani 23 saat yemeyip atıyorum hamburger yemek kalori olarak belki zorlamaz ama amaç yağ yakıcı şeyler yemek 😉

🤩👏
Ya diyorum ki şeker var mı? Evet. Beyaz un var mı? Evet. Ama zeytinyağıyla yaptım🤣🤣🤣
Valla annem yaptı ondan anne keki😅😅

Herkese merhaba 🤗💖 16/8

bugün tartıldım 72 kg boy 170 fakat incelmeyi hissediyorum kiloda değişen yok
Hergün 2 saat yüzüyorum
Sabah sirkeli su ve coconut yağlı flitre kahve ile başlıyorum

11:00 de kahvaltı
13:00 türk kahvesi
Sirkeli su
Öğlen 15:00 sadece ayran
Akşam 19:00 smootie içiyorum
Sirkeli su

azimle aç kalmaya devam sonucu görücem

Oaktree Oaktree filtre kahve için makinanız mi var yoksa bi aparat ya da french press falan mı

Bizim ofiste makina vardı günlük yapardık simdi evden çalışma ozĺuyorum filtre kahveyi ama makina da almam şimdi

Şöyle aparat varmış ikea o da pahalı ama

Başka bi sitede de 60 a gördüm benzer bi şey
Screenshot_20200627-014359_Samsung Internet.jpg

Tabi bilemiyorum şartları kimi yanında götürüyor kimi başka çözüm buluyor işe giden arkadaşlar yazar tecrübelerini
Ben 2 hafta yaptım biliyorsunuz 12 - 20 yeme aralığımdı. o zaman evden götürüyordum 12-13 öğle arası yiyordum öğleden sonra 4 gibi masamda meyvelerimi yiyordum,evden götürmek benim için daha mantıklı çünkü dışarıda diyetlik yiyecek yok lokantalarda yani...

Benim iş yerinde öğlen yemeği çıkıyor
Ana yemekve salara cacık ne çıkarsa yanında öyle yiyorum

Saat 4 te yiyip günü kapatsam
15 saat yapıyor önceden 1 de yiyip başka yemezdim ama şimdi gücüm yok
Benim calistigim yerde yuksek kalorili ogunler cikiyor genelde. Bir gun onceden ertesi gun menusune bakiyorum uygun seylerse is yerinde yiyorum ama genelde olmuyor. Tost goturuyordum bugday ekmeginden yapip ama o da skmaya basladi artik. Hava sicak oldugu icin bozulur diye her seyi de goturemiyorum. Dun mesela bi kaba marul dereotu koydum ustune 1 su bardagi kepekli makarna koydum. 200 gramlik paketli yogurttan attim cantama onu yedim. Yesilliklere yogurda bisey olmamisti. Ve o ogunle 24 saate basladim mesela hala cok iyiyim aclik yok :) bozulmadan oglene kadar dayanacak besinler arayisindayim hala. Zeytinyagli yemek de goturebilirsin de ben yapmaya useniyorum :) annem de yok evde olsa ona yaptirirdim:)

Oaktree Oaktree filtre kahve için makinanız mi var yoksa bi aparat ya da french press falan mı

Bizim ofiste makina vardı günlük yapardık simdi evden çalışma ozĺuyorum filtre kahveyi ama makina da almam şimdi

Şöyle aparat varmış ikea o da pahalı ama

Başka bi sitede de 60 a gördüm benzer bi şey Eki Görüntüle 2654988
Bunlardan alabilirsin hem filtre kahve hem de bitki cayi demlemek icin kullanabilirsin. Fiyatlari da uygun.

Eklentiler

• 2486917F-9A98-4983-B34F-A9C1E57E8153.jpeg
    2486917F-9A98-4983-B34F-A9C1E57E8153.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın kızlar
Şekersiz filtre kahve mi içtim yürüyüşe gidiyorum
Mutlu bir gün dilerim

Aha bi filtre kahve yorumu daha :)

Yukarı da yazmıştım ofiste içerdik pek özlüyorum

Ev için
Makina (Çok sıcak bakmıyorum yazık o paraya)
Bi aparat paylaştım ikeada falan varmış
Ya da french press dedikleri şu bitki çayı için falan da kullanılan bardak (aynı tadı verir mi emin olamadim)

Hangisi sizce :)

blondeaddict blondeaddict canım online diyetisyenime yazdım son 10 günümüz kalmıştı sana da demistim ya if yazacak bu sefer 11 19 istedim (akşam eşim o saatlerde geliyor 20 geç olur. Sabah da 12 geç olur oğlum var çok erken uyanıyoruz diye )

Yanı inşallah tam katiliyorum artik araniza :)

Düzenimi bozmasaydım rutin bir şekilde devam ediyordum aslında, 6 ay ekmek yemedim, badem, ceviz, fındık, maden suyu, yeşil çay, bitki çayları..bunların çok faydasını gördüm. Ama bir bozulunca tekrar toparlayamıyor insan 🙄 bu sefer kararlıyım geri dönebilirim 👍

Ya evet düzen bozulunca zor oluyor toparlamak en iyisi bozmamak

Benim calistigim yerde yuksek kalorili ogunler cikiyor genelde. Bir gun onceden ertesi gun menusune bakiyorum uygun seylerse is yerinde yiyorum ama genelde olmuyor. Tost goturuyordum bugday ekmeginden yapip ama o da skmaya basladi artik. Hava sicak oldugu icin bozulur diye her seyi de goturemiyorum. Dun mesela bi kaba marul dereotu koydum ustune 1 su bardagi kepekli makarna koydum. 200 gramlik paketli yogurttan attim cantama onu yedim. Yesilliklere yogurda bisey olmamisti. Ve o ogunle 24 saate basladim mesela hala cok iyiyim aclik yok :) bozulmadan oglene kadar dayanacak besinler arayisindayim hala. Zeytinyagli yemek de goturebilirsin de ben yapmaya useniyorum :) annem de yok evde olsa ona yaptirirdim:)

Benim iş yerinde yemek çıkıyor az kişiyiz ve ana yemekler hep diyete uygun

Aha bi filtre kahve yorumu daha :)

Yukarı da yazmıştım ofiste içerdik pek özlüyorum

Ev için
Makina (Çok sıcak bakmıyorum yazık o paraya)
Bi aparat paylaştım ikeada falan varmış
Ya da french press dedikleri şu bitki çayı için falan da kullanılan bardak (aynı tadı verir mi emin olamadim)

Hangisi sizce :)

100 tl ye pratik bir makina aldım ben trendyol dan tavsiye ederim

X