-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.361
Canım hesapta bir yanlışlık olmasın senin saat 16:00 da yetip tekrar öğlen yersen 12 de 20 saat eder
Dondurma sürekli olmazsa ve fazla top olmazsa sorun yok meyve süt ve şeker olarak düşününBugün 10.30 da yemeye başladim.18.50 de dondurma yiyip biraktim.Epey hafif hissediyorum.Biseyler icmek avuttu acikçasi yoksa coktan cerez,meyve saldirmıstim.
Merhabaselam kızlar bir süre uyguladım ve son bir aydır hergün bugun başlayacağım diyip başlayamadım yarın başlarım bende inşallah. Takipteyim sizi. sevgiler...
20 saat mi acaba
Dondurma sürekli olmazsa ve fazla top olmazsa sorun yok meyve süt ve şeker olarak düşünün
evet içecekler gerçekten akşamı rahat geçirmemizi sağlıyor
Atıştırma huyundan kurtulmak İçin aralıklı oruç birebirdir
Ya 8 saat yapacaksanız 15 de bitecek 16 saat oruçtaÖğlen değil 7 de kahvaltı yapıyorum ben
Kahvaliyi atlatamiyorum
Huhuhuhhuuuuu 20.00 adım mıııİyi akşamlar kızlar.
26 haziran cuma bildirimi.
07.00 sabah 20.000 adım tempolu yürüyüş
13.00 ilk öğün peynir zeytin yumurta domates yeşillik 2 dilim ekmek 2 bardak çay
15.00 kahve
18.30 2 dilim karpuz peynir domates 1 dilim ekmek
Buraya kadar herşey çok iyidi
20.30 2 top dondurma
2.5 litre su
Ya 8 saat yapacaksanız 15 de bitecek 16 saat oruçta
Ya 10 saat yapacaksınız akşam 5 de yiyip 14/10 olacak
Ya da kahvaltı konusunda ileri çekme ve esneme gerekecek siz bilirsiniz
Hoşgeldin canımselam kızlar bir süre uyguladım ve son bir aydır hergün bugun başlayacağım diyip başlayamadım yarın başlarım bende inşallah. Takipteyim sizi. sevgiler...
Tabi bilemiyorum şartları kimi yanında götürüyor kimi başka çözüm buluyor işe giden arkadaşlar yazar tecrübeleriniYa evde olsan ileri alınır da iş yerinde mümkün değil kahvaltı
İlk aralıklı oruç yaptığım da sabah kahvaltı öğlen 1 de yemek yiyip bitiriyordum
Bizde de şu saat olmuş hala benden getir götürü bekleyen ve sürekli meyve, kuruyemiş vs yiyenler var ve ben sinir oluyorumÖnümde cola cips çekirdek çubur kraker yerken ev halkı kendime hakim oldum 1 tane bile atmadım ağzıma
Önümde cola cips çekirdek çubur kraker yerken ev halkı kendime hakim oldum 1 tane bile atmadım ağzıma
BeklerizIlk mesajin hepsini okuyamadim fakat okudugum kismi aklima yatti.Denemek isterim.
1 2 gune gelirim insallah.Size de basarilar...
Oglende bitirebilmek super.Bitiremesem de aksam sadece yogurt yenebilir belki,ya da salata.Ya evde olsan ileri alınır da iş yerinde mümkün değil kahvaltı
İlk aralıklı oruç yaptığım da sabah kahvaltı öğlen 1 de yemek yiyip bitiriyordum
kesinlikle doğru su tüketimi çok çok önemli. Hatırlatma İçin teşekkürAklima gelmisken soyleyeyim belki de konsulmustur. Bu diyetler sırasında su icmeyi asla ihmal etmemek gerekiyor. Yeterince su icilmeyen diyetlerde iyi sonuc alinamiyor. Su soda bol bol sivi tuketmek gerekiyor. Pandemi suresince sabahlari hep 70 kg idim asla altina dusmedim. Daha dun basladim diyete bu sabah 69.3`u gordum gercekten tutmak lazim su bogazimizi, zavalli vucutlarimiz:)
Şimdi de dondurma faslı ama yine yemedimBizde de şu saat olmuş hala benden getir götürü bekleyen ve sürekli meyve, kuruyemiş vs yiyenler var ve ben sinir oluyorum
Teşekkür ederim canımTebrikler işte irade böyle böyle oluşuyor güçleniyor