Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba.Geçen hafta diyete başlamıştım (800gr vermişim) bugün konudan bildirim geldi inceledim faydalı olur mu diye benim bebeğim var emziriyorum. Ama bahsedilen şey neredeyse benim yaşam tarzım sanırım.kahvalti 11. 12 arası yapıyorum sonra akşam yemeği 8. 9 gibi yiyorum. Sadece yediklerimi azalttım demekki oruç diyeti yapıyorum bende 3 kilo vermek için başladım.2.200 kaldı

Bende başlamak istiyorum kilom 53 boyum 160 hep 48 kiloydum fakat bir senedir bebek istiyoruz olmayınca stresten sanırım kilo aldım 5 kilo vermek istiyorum bende

Merhaba, bebek dusunuyorsaniz bu dieti doktorunuza danissaniz iyi olur. Uzun sure aclik dietinin bazen adet duzenini etkiledigini okumustum. Kilonuz da cok iyi aslinda yine de siz bilirsiniz. Umarim en kisa zamanda bebis gelsin:)

Günaydın herkese
Sağlıkla mutlulukla başlayalım yeni güne

merhaba umarım bu sefer olacak beraber halledeceğiz
Yeme pencerenizde tabi ki dondurma da yiyebilirsiniz dondurma şeker süt ve meyve hakkınız aslında ama sürekli yapmayın vucüda yakıt olarak kullanabileceği besinler ( sağlıklı proteinler salata sebze ve süt veya yoğurt verin yağlar tıkır tıkır gitsin
Ay günaydın
çok sevindim bekliyorum güzel haberlerini canım
Bende başlamak istiyorum kilom 53 boyum 160 hep 48 kiloydum fakat bir senedir bebek istiyoruz olmayınca stresten sanırım kilo aldım 5 kilo vermek istiyorum bende
Bir doktora danışmanızı kesinlikle öneririm öncesinde
Merhaba
Bilgileri ekleyeceğim başarılar beraberce yapacağız
Merhaba
Emzirirken uzun açlıklar çok önerilmiyor isterseniz bir doktorunuzla da konuşun
Ah bilsem neden sanırım 2 öğün yemek zorundasın gibi bişeye Odaklıyorum kendimi
Öyle bir kodlama yapmayın yemekler bizim ve kimse önümüzden kaçırmıyor sağlık İçin uzun oruçlarla vucüda zaman tanıyoruz iyileşmek için.
zorda kalıyorsanız iki öğün arası arada öğün yapabilirsiniz abartmadan çoğumuz yapıyoruz zaten ufak bir ara öğün

Son düzenleme:
Evet ara öğün de yapılabiliyomuş tbi ben bunu çoookkk sonradn öğrenmiştim

lütfen acil yanıt... 16 aylık bebeğim var. 1 ay sonra emzirmeyi de kesmeyi planlıyorum. zaten gelen süt miktarım fazla değil günde belki 50-60 ml anca... çocuk haliyle sütümü bağışıklığı için va alışkanlıktan kahve niyetine içiyor. 50 kiloydum hamile kaldığımda. 63 kg ile doğum yaptım. şuan 58 kiloyum. 50 kiloya geri dönmek istiyorum. bu diyet benim için uygun mudur? süte etkisi olur mu?

uygunsa listeye beni de ekleyin: 1.58 boy, 58 kilo.. hedef kilo 50

Aslında 1 2 saat daha rahatlıkla bekliyebilirdim hiç aç değildim evde olunca çok rahat oluyor.haftasonu 20 /4saat deneyeceğim umarım ise başlayınca da böyle rahat olur
Daha rahat oluyor bence. Ben de endiseliydim bu hafta ise basladim. Evden daha rahat kesinlikle :) zirt pirt atistiracak bisey yok ve mesgulsun :) cabuk geciyor zaman. Tek sorun ogle yemegim. Tek ogun aksama donebilirim her an bozulmadan ne tasiyabilirim bilemiyorum hala. Tosttan biktim :) Bugun uyduruktan yesillik falan attim kaba ustune bir bardak kadar kepekli makarna koydum. Bir kucuk paket yogurt aldim cantama. Bakim nolcak. Yesillikler bayilmaz umarim oglene kadar :)

Ben sınıf öğretmeniyim 50 tane öğrenci 1.sınıf olacak gözümü korkutmuyor değil
Tabi ise başlayınca düzen daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…