Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben saatleri nasıl ayarlarım bilmiyorum mesela saat 10 11 arası kahvaltı akşam 7 9 arası akşam yemeği saatimiz

Emzirmeyi kesmeyi planlıyormuşsunuz o sebeple yazıyorum . O zaman çok uzun açlık süreci olmadan 14/10 ile başlayın çok zorlamaz atıyorum saat akşam 7 de yemeği kesin ertesi gün kahvaltı saat 9 da yapım ve bu süreçte bol bol su İçin
Çok teşekkür ederim
Evet gerçekten alışılıyor korkmayın sadece ve önyargılı olmayın sadece deneyin ilk başta kısa kısa yapın 12 saat 14 saat sonra değiştirmek isterseniz değişir zaten
Günaydın kızlar
17 saat açlık sonrası kahvaltım
2 yumurta haşlanmış
6 adet zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 adet ceviz yeşil çay
Afiyat olsun bana
Süper afiyet olsun
Ben saatleri nasıl ayarlarım bilmiyorum mesela saat 10 11 arası kahvaltı akşam 7 9 arası akşam yemeği saatimiz
Saat 10.30 18.30
Olmaz mı

Ayyy ağzın bal yesin tatlım ama yolum uzun 2 ayda biter mi sanmam 15 kilo
15 kilo dedigin nedir ki:) gider gider spora bogazi tutmaya devam. Beni suphe ettirdin kendimden. ben bile eylul basina 15 civari bekliyorum. Gunluk boyle 200-300 eksilerle gitsem arada 24 saatler yapsam falan eylul basina 60 olurum diye hesap ediyorum. Bildigin matematiksel hesaplamalar yapiyorum burada

Ben 2 yıldır aralıklı oruç yapıyorum. Normalde kilo sorunum yok ama kronik rahatsızlıklarım var. Ve belli yaştan sonra büyüme hormonu salgılamanin yollarini ararken kesfetmistim aralıklı orucu. Sonuçlarından memnunum. Fiziksel rahatlamanın yanısıra belli bir düzen kazandırdığı için pratikte bence. Yemek için yaşayanlardan değilseniz çok rahatlatıcı. Saatler belli yiyebilecekleriniz belli. Programı oturttuktan sonra bünye açlıkla basetmekte sorun yaşamıyor. Çevremde bunu kilo vermek için kullananlarda iyi sonuçlar aldılar. Biraz da egzersizle daha sağlıklı bir yaşam için tavsiye ederim . Herkese iyi şanslar.

Belli olmaz sen azimle devam et bak bana
Şaka bir yana 15 gitmesin 8 gitsin 5 gitsin
Sen efsanesin kralice
Ayyy alırken 15 kilo cok kolaydi inşallah giderken öyle olur bende hep aynı hesapları yapıyorum diyetkolik indirdim kalori hesapliyorum

Günaydınlar herkese yeni gelenler olmuş hoşgeldinizz benim bugün bildirimim olacaktı acayip zorlasamda yine gram kaybettim 74.5 başladığım yolculuğuma 69.4 devam ediyorum 1 ayda 5 kilo kaybettim ödül yapacaktım vazgeçtim bu akşam sadece kabak detoxunu yapıp yicem yagsız kavurup yogurtlayıp artık 68 göresim var

Günaydın kızlar
17 saat açlık sonrası kahvaltım
2 yumurta haşlanmış
6 adet zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 adet ceviz yeşil çay
Afiyat olsun bana
Ohhhhh afiyet olsun sana
Benim de 17 saat oldu bi kahve yaptım 18. Saatte yiyeceğim
Bir gün yumurta da haşlayabilirsin canım yeşillik falan
Ben sınıf öğretmeniyim 50 tane öğrenci 1.sınıf olacak gözümü korkutmuyor değil
Tabi ise başlayınca düzen daha fazla oluyor
Ayyy bende korktum ya rabbim sabır versin
bende katılmak istiyorum..
boyum 1,64
yaşım 36
kilom. 72
düşmek istediğim kilo 60

16/8 uygulamak istiyorum
Hoşgeldin canım çabucak gitsin kilolar

Canım 5 kilo azımsanacak bir rakam değili gayet iyi çok iyi

aa süper fikir verdiniz. teşekkür ederim. öyle deniyeceğim. sabah 10a kadar dayanabilirim. akşam da yemeyi 7 de keserim =)

Valla aynı fikirdeyim matematik hep sevmişimdir şimdi benim 1 ay 3 hafta oldu 12 kilo oldu
Hersey mümkün bence daha iyisini yapan çıkacak bu topicte

bende katılmak istiyorum..
boyum 1,64
yaşım 36
kilom. 72
düşmek istediğim kilo 60

16/8 uygulamak istiyorum
Ekledim ve başarılar diliyorum menüleri bekliyoruz
Merhaba paylaşımınız İçin çok teşekkürler ne güzel yazmışsınız faydaları
Tecrübeleriniz kıymetli katkınız İçin çok teşekkürler her zaman bekleriz
Sen efsanesin kralice

Ayyy alırken 15 kilo cok kolaydi inşallah giderken öyle olur bende hep aynı hesapları yapıyorum diyetkolik indirdim kalori hesapliyorum
Ben de bir zamanlar tembel miskin ve çok üçemgeçtim çok da uzak değil o tarihler
Ama gerçekten bu sefer teslim oldum. Önyargılarımı bıraktım ve adım adım ilerledim o sebeple bir süre sonra içimdeki gücü buldum herkesin de bulacağına inanıyorum azimle devam eden ki sizler de o örneklersiniz

1 ayda 5 kilo
1 ayda 5 kilo
1 ayda 5 kilo
Muhteşem sonuç bence çok tebrik ediyorum
İkinci ay bu tecrübe ile güzel sonuçlar devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…