- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.141
Bende 1.52boydayım 62kıloyum bnde en az bes kılo vermek ıstyorımMerhaba ben de gruba katılmak istiyorum 43 yaşındayım 152 boy 61 kg. 2 çocuk annesiyim. 1 ve 7 yaşında 2 kızım var. Emziriyorum o yüzden sert diyetler yapmak istemiyorum ıf tam bana göre. Evde olduğum dönemde zaten geç kahvaltı yapıyorduk. İşe giderken kahvaltı yapmıyorum. 10.30 gibi sade kahve içiyorum. Sonra 12.30 gibi yemekhane de ne varsa. Salgın dan kaynaklı çorba çıkmıyor. Paket olarak dağıtıyorlar pilav yada makarna yanında et tavuk yada sebze tatlı salata ayran vs. Ekmek yemiyorum çoğunlukla. Tatlıyı da 3 gibi yiyorum. Sadece saat düzenlemesi yapıyorum yani. Akşam 8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Sabaha kadar emzirmek için 3 defa kalkıyorum en az. Buna rağmen hafiflediğimi göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum. Birkaç gündür ara vermiştim. Sizinle beraber motive olup tekrar başlamak istiyorum. Ama az önce yoğurt mayalarken kaymak yedim, spora da başlarsam süper olur. Eliptik bisikletle günde 45 dakika çok iyi geliyor hadi bakalım umarım bu sefer hedeflediğim 4 kg gider iyi geceler....
Kesinlikle çok haklısın zaten bir dönem kasıp sonra bırakma sebebi ile oluyor bu iniş çıkışlardiyetler beslenme şekli haline gelmez ise asla kilonuzu sizin dediğiniz gibi koruyamıyorsunuz. Zamanında Dukan yaptım sonrası hüsran, ikinci kez bir daha yaptım sonra yine hüsran ..
Bu sebeple kendinize en uygun diyete karar verip ona uygun beslenmeyi ömür boyu sürdürmelisiniz.
Merhaba emzirenler için diyet önerilmiyor ama siz de çok kalori kısmadan deneyebilirsiniz belkiHerkese merhaba, davetle geldim. Katılmak istiyorum ama emziriyorum. Bol su içtiğim sürece sütümde sıkıntı olacağını zannetmiyorum yine de emziren ve deneyen arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum.
Yenilen sürede herşeyden çok çok yiyebiliriz zannediyordumBaştaki ve bugünkü bilgilendirme yazıları için teşekkürler.
Bonus canım ya
saat 12-20 şart değil kendinize göre değiştirebilirsinizMiyavim 12 de başlayıp 20 ye kadar yiyeceğiz.
Onun.disinda ağzımızı kapalı tutacagiz
Bu bağımlılıklardan kurtulmaya birebir bu yöntem ilk sayfa ilk postu da okur musunuz ?Ekmeğe ve şekere dayanamıyorum. Çikolata atıştırmadan duramıyorum. Nasıl başaracağım
Süper açıklama çokçok teşekkürler katkınız İçinÖğlen 12 ila akşam 20 arası yemek yemek gibi kesin çizgiler yok aralıklı oruçta... Saatleri tamamiyle kendi düzeninize göre ayarlıyorsunuz ancak açlık süresini ne kadar uzun tutarsanız insülin seviyesinin düşmesiyle birlikte vücudumuzda otofaji denilen olay gerçekleşiyor ve bir o kadar faydalı bir hal alıyor. İlk başlayan insanlar için 16 saat açlık ve 8 saat yeme süresi öneriliyor fakat bu herkes böyle başlamalı anlamı taşımıyor şahsen ben ilk başladığımda 16-8 şeklinde başladım fakat aç dururken zinde hissettiğim için 1 hafta içerisinde 23-1 yapmaya başladım yani tek öğün yiyip o öğünde herşeyden yiyip daha da yemiyordum çünkü böyle rahat hissediyordum kendimi... Neler yiyeceğiniz konusunda diğer bir çok diyet gibi spesifik şeyler barındırmıyor Aralıklı oruç, çünkü burda asıl olay yediklerimizden ziyade, aç kalınan sürede vücudun otofaji gerçekleştirmesine olanak sağlamak tabii yeme kotası veya kırmızı listeli yiyecekler yok diye Allah ne verdiyse abanmak gerekmiyor. Aç kaldığınız sürede vücuda kalorili gıda almak yasak çünkü otofajiyi bozuyor bu durum... Kendim neler yapmıştım onları söyleyeyim akşam max. 18 gibi yemeğimi yiyordum ve herşeyden yiyordum o vakitler kilo verme gayem olduğu için Ketojenik diyetide harmanlamıştım ve ekmek, şeker, tuz hayatımdan çıkmıştı bu 3 kalem haricinde genelde herşeyi bolca tükettim 44 günde 15 kilo gibi bir rakam vermiştim tabii ben o sıralar epey kilo aldığım için çoktan çok gitmiştir. Yıllardır da düzenimi bozmadım akşam 18 gibi yemek yemeyi kesiyorum ertesi gün 18 gibi yiyorum. Tabii zor olucaksa sizlere aç kalınan süreye kısaltabilirsiniz ancak min. 14-16 saat aç kalmak gerekiyor ki otofaji denilen olay gerçekleşsin.
Sabah saat 12:00
İki yumurtalı omlet ve patlıcan salatası
Arada karpuz ve iki kayısı yedim (bu hurma ve inciri soft bırakma yöntemim)
Bugün su içemedim çok yani şimdilik 3 lt
Akşam saat 18:00
Protein tozu
Bu arada ben protein tozundan zayıflama anlamında bir hayır görür müyüm bilmiyorum ama en azından akşam yeme isteğimi epey azalttı yani bu gidişle haftaya falan omad yapabilirim tabi ptesi tartıda ne göreceğime bağlı ay tartı dedim gene bi stres bastı
Buyurun beraber yapalımMerhaba bende aralıklı oruç yapıyorum
Kalori saymıyorum ben normalde ne kadar alıyorsanız ona göre kısıtlamayı siz belirlemelisinizBen 16/8 yapmayı düşünüyorum
Sonra 20/4e geçicem
Peki bu yeme süresince kaç kalori almalıyım kalori sayıyorum da
Geçiş diye bir şey yok kademeli bir şey değil20 4 sistemi de mi de var o nasıl?
Ve nezaman geçilir?
BeklerizBende if'ye başlamıştım geçen günlerde, 16-8 yapıyordum. 10-15 gün kadar yaptım biraz da olsa iyi gelmişti, bi tık kilo verimi olmuştur herhalde tartılmadım ama:) sonra ucu kaçtı bırakmış oldum if'yi. Şimdi tekrar başlamak istiyorum valla hep birlikte gaza gelsek ne iyi olur. Tek başıma olunca bi yerde sıkılıp bırakıyorum.
açlık esnasında ayran kefir yokDiyetten önce günde 2000küsur kalori alıyormuşum
Şu an 1400ü geçmiyorum
Hatta birkaç gündür 1200 kalori alıyorum
12de kahvaltı 15 gibi meyve 18 gibi son öğün düşünüyorum
Açlık hissedersem de 20de ayran ya da kefir düşünüyorum
Umarım faydasını görürüm
Karatay aralıklı oruçla uyumlu zaten eğer saat ayarını yaparsanızBende yapmak istiyorum daha önceden karatay diyetiyle 45 günde 12 kilo vermiştim ama incelme daha fazla olmuştu hatta 44 bedenden 38 bedene düşmüştüm şu anda yine 42-44 araligindayim
Tekrar karatayami başlasam yoksa bu diyetimi yapsam hiç bir fikrim yok bana da yardımcı olurmusunuz
İlk sayfayı okursanız çok detaylı Bilgi varMerhaba bende sıze katılmak ıstıyorum 10kılo fazlam var neler yapacagız nasıl baslayacagız
ekleyeceğim27 yaş 167 boy 69 kilo hedef 60yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
Merhaba canım gayet güzelMerhaba kuzular 2 gündür telefonumda sorun vardı yazamadım ama aranızdayım tekrar bugün neler yedim hemen yazıyorum
26/6
Sabah 13:30 canım bişey istemediği için geç oldu
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin
Ara öğün
Bir avuç Antep fıstığı
Akşam 18:30
Bir tabak kuru fasulye +bir kase yoğurt
Benim saatler biraz karıştı bu aralar
Nick’e bayıldımSabah 9 kahvaltı, arada kahve meyve, akşam 6 yemek şeklinde yapsak olur mu15/9 oluyor ama
MerhabaHosbulduk cnm bıraz okudumda oruc olarak dıyet yapamamda ılaclarım var kullandıgım nasıl olacak
HoşgeldinMerhaba ben de gruba katılmak istiyorum 43 yaşındayım 152 boy 61 kg. 2 çocuk annesiyim. 1 ve 7 yaşında 2 kızım var. Emziriyorum o yüzden sert diyetler yapmak istemiyorum ıf tam bana göre. Evde olduğum dönemde zaten geç kahvaltı yapıyorduk. İşe giderken kahvaltı yapmıyorum. 10.30 gibi sade kahve içiyorum. Sonra 12.30 gibi yemekhane de ne varsa. Salgın dan kaynaklı çorba çıkmıyor. Paket olarak dağıtıyorlar pilav yada makarna yanında et tavuk yada sebze tatlı salata ayran vs. Ekmek yemiyorum çoğunlukla. Tatlıyı da 3 gibi yiyorum. Sadece saat düzenlemesi yapıyorum yani. Akşam 8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Sabaha kadar emzirmek için 3 defa kalkıyorum en az. Buna rağmen hafiflediğimi göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum. Birkaç gündür ara vermiştim. Sizinle beraber motive olup tekrar başlamak istiyorum. Ama az önce yoğurt mayalarken kaymak yedim, spora da başlarsam süper olur. Eliptik bisikletle günde 45 dakika çok iyi geliyor hadi bakalım umarım bu sefer hedeflediğim 4 kg gider iyi geceler....
İlk sayfa ilk post okuyun kolay olacak eminimAh vende yeniyim nasıl nerden başlasam çok mantıklı geldi u iş okuyunca
Az önce ekler yedim bugünü kaybettim:/ yar8n kahvaltiyla başlıyorum inşallah bebeğim emiyor çok acıkıyorum 8 aylikİlk sayfa ilk post okuyun kolay olacak eminim
Yemekten bır saat once gund eıkı kez teoıt hastasıyımbırdeKesinlikle çok haklısın zaten bir dönem kasıp sonra bırakma sebebi ile oluyor bu iniş çıkışlar
Dukan bende yapmıştım bana da hiç uymadı maalesef
Merhaba emzirenler için diyet önerilmiyor ama siz de çok kalori kısmadan deneyebilirsiniz belki
[
Bonus canım ya
Çok teşekkür ederim❤
saat 12-20 şart değil kendinize göre değiştirebilirsiniz
Bu bağımlılıklardan kurtulmaya birebir bu yöntem ilk sayfa ilk postu da okur musunuz ?
Süper açıklama çokçok teşekkürler katkınız İçin
Buyurun beraber yapalım
Kalori saymıyorum ben normalde ne kadar alıyorsanız ona göre kısıtlamayı siz belirlemelisiniz
Geçiş diye bir şey yok kademeli bir şey değil
İsteyen istediği sistemi uygulayabilir
İlk sayfa ilk postta var detay
Bekleriz
açlık esnasında ayran kefir yok
kapatmadan evvel içebilirsiniz .
Karatay aralıklı oruçla uyumlu zaten eğer saat ayarını yaparsanız
İlk sayfayı okursanız çok detaylı Bilgi var
ekleyeceğim
Merhaba canım gayet güzel
Nick’e bayıldımkahvaltı yada akşam yemeğini biraz esnetsek ? 14/10 da var ama ne kadar uzun olursa O kadar yağ yakma fazına yaklaşıyoruz da?
Merhaba
İlaçlar tok karnına mi içiliyor ? Yoksa zaten sıvı tüketimi serbest
Olur vallahiHoşgeldin
Bu programda kasmak zorunda değilsin kendi hızında ve kendi saatlerini belirleyebilirsin
İstersen 14/10 yap ister 20/4yeme konusunda herkes kendi patronu genel kurallar dışında
neden ?
Saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz aslında?
Ayran Meyve suyu vs olmaz su, sade soda sade kahveler yeşil çay bitki çayı ve bol su serbest
Çoook teşekkürler evet geçtim bile bugün
Sırada 2.hedef 75 var
Umarım sağlıkla kavuşursunuz
Evet
Ben saymıyorum sayan arkadaşlar var
Başarılar diliyorum
O kadar güzel açıklama olmuş ki ben topicte yokken hiç ilavem yok çoook teşekkür ediyorum canım❤
Aralıklı oruç ile kırılır benim başlangıç da 96 idi
O sürekli yeme hissi burada biter bi başla
Canım gayet iyi mısır olmamış tabi amaAllahtan gün içi ekmeğin yok
ben isterim
Süper
Boy
güncel kilo
Hedef kilo alalım pazartesi bildirim günü
Çok teşekkür ederim
İlk sayfa ilk postu iyice bi okuyun sonra yukarıda da yazdım bilgileri atın ekleyeyim
Bu oruç birebir. Benim kadar ekmek makarna seven bir kişi yoktur çok samimiyim aylardır bir makarna dışında hiç yemedim bir deneyin bu tarz beslenmeyi o ataklar azalacak
Emzirirken normalde diyet önermiyor doktorlar ama denge bozmadan çok kısıtlambir beslenme düzeni olarak hayatına adapte edebilirsin bence
olur olur sen gel
Haftada bir pazartesi tartı
Günde 1 menü yazarsın olur mu
Et tavuk salata ayran çıkıyormuş onlar yeterli zatenblondeaddict Haklısın ama öğle yemeği için alternatifim yok. Gebe iken şeker diyeti yaptım ve sürekli yemek taşıdım işe bunu yapmak istemiyorum. İş yerim biraz şehir dışında etrafta yemek yiyecek pek yer yok olanlar da çok pahalı....
Emzirirken çok doğru olmayabilir bu sistem tekrar tekrar söylüyorum. Çok çok uzun saatler hedeflemeyin birde ekler şekerli şey yedikçe o kısır döngü devam edecek o sebeple sağlıklı atıştırmalılar bulundurun ilk etapta sonra onları yavaş yavaş azaltınAz önce ekler yedim bugünü kaybettim:/ yar8n kahvaltiyla başlıyorum inşallah bebeğim emiyor çok acıkıyorum 8 aylik
Problem yok o zaman ilaçları alabilirsiniz açkenYemekten bır saat once gund eıkı kez teoıt hastasıyımbırde
Konu forum tarafından öne çıkartılmış bu sebeple kime gitti bilmiyorum ve ben etiketlemiyorumHem oruç tutan biri değilim hem de kilo problemim yok.Beni ne diye etiketliyorsunuz ki?
Boy 150Hoşgeldin
Bu programda kasmak zorunda değilsin kendi hızında ve kendi saatlerini belirleyebilirsin
İstersen 14/10 yap ister 20/4yeme konusunda herkes kendi patronu genel kurallar dışında
neden ?
Saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz aslında?
Ayran Meyve suyu vs olmaz su, sade soda sade kahveler yeşil çay bitki çayı ve bol su serbest
Çoook teşekkürler evet geçtim bile bugün
Sırada 2.hedef 75 var
Umarım sağlıkla kavuşursunuz
Evet
Ben saymıyorum sayan arkadaşlar var
Başarılar diliyorum
O kadar güzel açıklama olmuş ki ben topicte yokken hiç ilavem yok çoook teşekkür ediyorum canım❤
Aralıklı oruç ile kırılır benim başlangıç da 96 idi
O sürekli yeme hissi burada biter bi başla
Canım gayet iyi mısır olmamış tabi amaAllahtan gün içi ekmeğin yok
ben isterim
Süper
Boy
güncel kilo
Hedef kilo alalım pazartesi bildirim günü
Çok teşekkür ederim
İlk sayfa ilk postu iyice bi okuyun sonra yukarıda da yazdım bilgileri atın ekleyeyim
Bu oruç birebir. Benim kadar ekmek makarna seven bir kişi yoktur çok samimiyim aylardır bir makarna dışında hiç yemedim bir deneyin bu tarz beslenmeyi o ataklar azalacak
Emzirirken normalde diyet önermiyor doktorlar ama denge bozmadan çok kısıtlambir beslenme düzeni olarak hayatına adapte edebilirsin bence
olur olur sen gel
Haftada bir pazartesi tartı
Günde 1 menü yazarsın olur mu