Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bende 1.52boydayım 62kıloyum bnde en az bes kılo vermek ıstyorım

Kesinlikle çok haklısın zaten bir dönem kasıp sonra bırakma sebebi ile oluyor bu iniş çıkışlar
Dukan bende yapmıştım bana da hiç uymadı maalesef
Merhaba emzirenler için diyet önerilmiyor ama siz de çok kalori kısmadan deneyebilirsiniz belki
[
blondeaddict konunun bildirimini görünce mutlu oldum
Bonus canım ya
Çok teşekkür ederim
Miyavim 12 de başlayıp 20 ye kadar yiyeceğiz.
Onun.disinda ağzımızı kapalı tutacagiz
saat 12-20 şart değil kendinize göre değiştirebilirsiniz
Ekmeğe ve şekere dayanamıyorum. Çikolata atıştırmadan duramıyorum. Nasıl başaracağım
Bu bağımlılıklardan kurtulmaya birebir bu yöntem ilk sayfa ilk postu da okur musunuz ?
Süper açıklama çokçok teşekkürler katkınız İçin
Merhaba bende aralıklı oruç yapıyorum
Buyurun beraber yapalım

Ben 16/8 yapmayı düşünüyorum
Sonra 20/4e geçicem
Peki bu yeme süresince kaç kalori almalıyım kalori sayıyorum da
Kalori saymıyorum ben normalde ne kadar alıyorsanız ona göre kısıtlamayı siz belirlemelisiniz
20 4 sistemi de mi de var o nasıl?
Ve nezaman geçilir?
Geçiş diye bir şey yok kademeli bir şey değil
İsteyen istediği sistemi uygulayabilir
İlk sayfa ilk postta var detay
Bekleriz
açlık esnasında ayran kefir yok
kapatmadan evvel içebilirsiniz .
Karatay aralıklı oruçla uyumlu zaten eğer saat ayarını yaparsanız
Merhaba bende sıze katılmak ıstıyorum 10kılo fazlam var neler yapacagız nasıl baslayacagız
İlk sayfayı okursanız çok detaylı Bilgi var
27 yaş 167 boy 69 kilo hedef 60 yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
ekleyeceğim
Merhaba canım gayet güzel
Sabah 9 kahvaltı, arada kahve meyve, akşam 6 yemek şeklinde yapsak olur mu 15/9 oluyor ama
Nick’e bayıldım kahvaltı yada akşam yemeğini biraz esnetsek ? 14/10 da var ama ne kadar uzun olursa O kadar yağ yakma fazına yaklaşıyoruz da?
Hosbulduk cnm bıraz okudumda oruc olarak dıyet yapamamda ılaclarım var kullandıgım nasıl olacak
Merhaba
İlaçlar tok karnına mi içiliyor ? Yoksa zaten sıvı tüketimi serbest

Hoşgeldin
Burada önemli olan saatlere uymak ve mümkün olduğunca işyerinde pilav makarna vs yememek sağlıklı proteinler ve sebzeler başımızın tacı

Yemekten bır saat once gund eıkı kez teoıt hastasıyımbırde

Olur vallahi
Gruplarda her gün şu kadar spor yaptın mı?
Günde niye 5 mesaj atmadın atışmaları beni sıkmıştı açıkçası
Şu an bile dünyayı yiyesi olan bir mideyle nasıl yapıcağım bilmiyorum ama gerçekten başlamam gerek

Hanımlar ancak cevapları yazabildim
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz ilginize çok teşekkürler
Bu postu toptan yazıyorum çok yoğun ilgi var sorularınıza toptan yanıt olsun
❣KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR❣
1- İlk sayfa ilk postu lütfen dikkatle okuyun sistemle ilgili hersey var

2- Her pazartesi tartı günümüz

3-Yaş, Boy, Başlangıç, Güncel ve hedef Kilo bilginizi yazın(bugün yoğunluk var, o sebeple pazar günü tekrar soracağım ve pazar günü ekleme yapacağım )

4- Günlük menü paylaşın

5-oruç saatleriniz ne ise o saatlerde çay, su,şekersiz maden suyu, bitki çayı, şekersiz sütsüz sade kahve tüketebilirsiniz. Sindirimi çalıştıracak süt, ayran, kefir, meyve suyu vs yok

6- Genelde dikkat ettiğimiz menülerde sağlıklı protein ve bol sebze salata alımı. Ekmek pilav makarna türü şeyleri minimum tüketmeye çalışıyoruz. Meyve yiyoruz ama şekerli meyvelerde kontrollüyüz. Yağ kısıtlaması yapmıyoruz ama çok kontrolsüz de olmayın. Bu sebeple menü paylaşın ki eksikleri beraber tamamlayalım. Ve mümkünse spor yapalım ne yapabiliyor isek

Birde en önemlisi gerçekten aç değilseniz sürekli ara öğün tüketmeyin her tükettiğinizde vucüt tekrar tekrar sindirimle uğraşıyor oruç mantığı bozuluyor. Zaten inanın bir süre sonra açlık kalmıyor inanılmaz bir zindelik gelecek. Bunları 2 ay önce yerinden kalkmaya üşenen ve sürekli yorgun biri olarak söylüyorum. İlk günlerde sadece tartıya değil içsel değişimlerinize de odaklanın göreceksiniz uyku, ağrılar, psikoloji, zindelik, açlığa bakış açınız gibi konularda daha farklı bir noktada olacaksınız

Son düzenleme:
Et tavuk salata ayran çıkıyormuş onlar yeterli zaten

Bazı sorularınıza cevaplar

Aralıklı Beslenme ile Kaç Kİlo Verilir ?
Tamamen herkesin bünyesine ve sisteme uymasına, yaptığı egzersize bağlı.
Aralıklı Beslenme ile 1 Ayda Kaç Kİlo Verilir?
Ben aralıklı oruç ile 1 ayda 8 kilo verdim.
Aralıklı Beslenme Kaç Gün Yapılır?
Aralıklı oruç arla arkaya sürekli yapılabileceği gibi ara ara yapanlarda var (5 gün yapma 2 gün yap gibi ilk sayfada ilk postta mevcut ) Ama klasik ve genelde en çok uygulanan her gün 16 saat oruç, 8 saat yeme veya 18 saat oruç 6 saat bedırnme
Diyet Orucu Nasıl Tutulur?
Diyet orucu tutmak çok kolay sadece hayatınıza uyan saatleri belirleyin o saatlerde sağlıklı seçimler yapın ve o saatler dışında sıvı tüketimi yapın.Oruç saatlerinde çay,şekersiz sade kahve, bitki çayı, yeşil çay, maden suyu bol su serbest. Sindirimi çalıştıracak ayran, süt, kefir, meyve suyu vs yi oruç saatlerinde tüketmiyoruz

Son düzenleme:
Az önce ekler yedim bugünü kaybettim:/ yar8n kahvaltiyla başlıyorum inşallah bebeğim emiyor çok acıkıyorum 8 aylik
Emzirirken çok doğru olmayabilir bu sistem tekrar tekrar söylüyorum. Çok çok uzun saatler hedeflemeyin birde ekler şekerli şey yedikçe o kısır döngü devam edecek o sebeple sağlıklı atıştırmalılar bulundurun ilk etapta sonra onları yavaş yavaş azaltın

Merhaba, Daha once deneyip cok fazydasini gormustum ama pandemi beni de mahfetti tabi yemege sardim. Bugun yine baslamistim ki konuya etiketlenmisim, bu bir isarettir insallah:) Pazar gunu ben de bilgilerimi veririm. Diet degil yasam tarzi gibi gormek hedef kiloya ulastiktan sonra hergun olmasa da haftanin uygun birkac gununde bu duzeni devam ettirmek faydali olur diye dusunuyorum. Bugun sabah kahvemden sonra ilk ogunumu aksam 5te yedim. Simdi de dondurma yiyorum, olayi yanlis anlamamisimdir, dondurma fln oluyordur umarim.
Herkese basarilar

Boy 150
Yaş 37
Başlangıç Kilo 68
güncel kilo 68
Hedef kilo alalım pazartesi bildirim günü 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…