Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hanımlar çok mesaj var geçmişi okuyup geleyim bi
Bende if'ye başlamıştım geçen günlerde, 16-8 yapıyordum. 10-15 gün kadar yaptım biraz da olsa iyi gelmişti, bi tık kilo verimi olmuştur herhalde tartılmadım ama:) sonra ucu kaçtı bırakmış oldum if'yi. Şimdi tekrar başlamak istiyorum valla hep birlikte gaza gelsek ne iyi olur. Tek başıma olunca bi yerde sıkılıp bırakıyorum.

Ben her gün bildirim zorunluluğuna çok uyamıyorum
Yazıyorum ama az yazıyorsun dediler
Sonrada hiç yazmadım öyle kaldım.
Sadece
Sorumluluk yok ama yazarsan kendin için iyi olur motive olursun. Burda zayıflayanları geçmeye çalışırsın filan
Hiç bir beslenme programına P A Z A R T E S İ günü başlamayın.
Sigarayı P A Z A R T E S İ günü bırakmayın.

Eğer P A Z A R T E S İ başlangıç günü ise S A L I günü bitişidir.
Perşembe başladım pişman değilim
Ben 16/8 yapmayı düşünüyorum
Sonra 20/4e geçicem
Peki bu yeme süresince kaç kalori almalıyım kalori sayıyorum da
Normalde kaç kalori alıyorsan 200 300 düşüğünü almalısın bence. Sonuçta 1 öğün eksik oluyor. Sabah ara öğün ve akşam şeklinde beslenirsen hemen fark edeceğini düşünüyorum

Bana instagram adresini özelden yazar mısınız?

Diyetten önce günde 2000küsur kalori alıyormuşum
Şu an 1400ü geçmiyorum
Hatta birkaç gündür 1200 kalori alıyorum
12de kahvaltı 15 gibi meyve 18 gibi son öğün düşünüyorum
Açlık hissedersem de 20de ayran ya da kefir düşünüyorum
Umarım faydasını görürüm

Bana uygun bir program değil bu. Kendimi çok kasarsam sonrası bol artili olur. Ben dengeli, yavaş ve sağlam gitmek istiyorum
Hoşgeldin
Bu programda kasmak zorunda değilsin kendi hızında ve kendi saatlerini belirleyebilirsin
İstersen 14/10 yap ister 20/4 yeme konusunda herkes kendi patronu genel kurallar dışında
Bir ben yapamıyorum
neden ?
eşimin eve geliş saatleri yüzünden bana da çok uygun değil bu diyet.
Saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz aslında?
Herkese merhaba.
Ben de aslinda if yapmak istiyorum acaba icecekler serbest mi? Mesela ben aksam yemek yemek istemiyorum zaten de iyi gelmiyor bana. Ama mesela bir kahve, ayran, soda vs icilebilir mi?
Ayran Meyve suyu vs olmaz su, sade soda sade kahveler yeşil çay bitki çayı ve bol su serbest
Tebrikler ilk hedefinize ulasmissiniz.
Çoook teşekkürler evet geçtim bile bugün
Sırada 2.hedef 75 var
Benim kiloya ihtiyacım var.1.60 boyunda 45 kiloyum 26 yaşındayım bir 55 kilo olmak istiyorum
Umarım sağlıkla kavuşursunuz
Tamda if yapmayı düşünürken gelen bildirimbu bir işaret olabilir mi
Evet
İfle beraber kalori sayıyor musunuz kızlar
Ben saymıyorum sayan arkadaşlar var
Tam arkadaşlarla if yaparken bildirim geldi bugün ilk günüm
Başarılar diliyorum
O kadar güzel açıklama olmuş ki ben topicte yokken hiç ilavem yok çoook teşekkür ediyorum canım
Şuan sürekli kilo alıyorum
Bu döngüyü nasıl kırarım bilmiyorum
Kilom 98 e ulaştı
Aralıklı oruç ile kırılır benim başlangıç da 96 idi
Bende kendimi durduramiyorm bebde 98-99 oldum. Hatta cok yersem 100ü dahi gördüm
O sürekli yeme hissi burada biter bi başla
Canım gayet iyi mısır olmamış tabi amaAllahtan gün içi ekmeğin yok
ben isterim
Ben zayıflamak istiyorum. Katılmak istiyorum
Süper
Boy
güncel kilo
Hedef kilo alalım pazartesi bildirim günü

Çok teşekkür ederim
İlk sayfa ilk postu iyice bi okuyun sonra yukarıda da yazdım bilgileri atın ekleyeyim
ekmekten vazgecemiyorum bir türlü yarım dünya kadar oldum hareketliyim ama istahim aşırı benim yapabilirmiyim acaba
Bu oruç birebir. Benim kadar ekmek makarna seven bir kişi yoktur çok samimiyim aylardır bir makarna dışında hiç yemedim bir deneyin bu tarz beslenmeyi o ataklar azalacak
Bende davetle geldim. Arastiriyordum bu diyeti emziriyorum sıkıntı olur mu diye sonra farkettim ki zaten bebisle ugrasmaktan günde sadece iki ogunu zor yiyorum o yüzden bendee varimmm
Emzirirken normalde diyet önermiyor doktorlar ama denge bozmadan çok kısıtlambir beslenme düzeni olarak hayatına adapte edebilirsin bence
Ben her gün bildirim zorunluluğuna çok uyamıyorum
Yazıyorum ama az yazıyorsun dediler
Sonrada hiç yazmadım öyle kaldım.
Sadece
Sadece bir mesaj oluyor mu günde
olur olur sen gel
Haftada bir pazartesi tartı
Günde 1 menü yazarsın olur mu

Bende yapmak istiyorum daha önceden karatay diyetiyle 45 günde 12 kilo vermiştim ama incelme daha fazla olmuştu hatta 44 bedenden 38 bedene düşmüştüm şu anda yine 42-44 araligindayim
Tekrar karatayami başlasam yoksa bu diyetimi yapsam hiç bir fikrim yok bana da yardımcı olurmusunuz

Seda Altın'ı takip ediyorum. Pazartesi carsamba ve cuma gunleri aksam canli spor yaptiriyor. Canli yayina yetisemeyenler icin videoyu instagram sayfasina koyuyor. Hangi saatte canli yayin yapacagini da hikayesinde paylasiyor. Her gun farkli yerleri calistiriyor. Carsamba gunu karin kaslari eksersizi vardi mesela. Pazartesi gunu de kardiyo. Yarin ne var bilmiyorum. Hikayesinde paylasiyor ama.
Sali ve persembe gunleri de odev veriyor isteyenlere. Bazen vermiyir ama dinlenelim diye.
Ilk yaptigimda ertesi gun her yerim agridi. Ama yaptikca aciliyorsun birakmamak lazim. Bir ayda ben vucudumda sıkılasmayı fark ettim.

Merhaba bende sıze katılmak ıstıyorum 10kılo fazlam var neler yapacagız nasıl baslayacagız
Merhaba hoşgeldin cnm ilk sayfada bilgiler mevcut istersen orayı okumakla başla işe ardında aklına takılan soru olursa burda ki tecrübeli arkadadlar yardımcı olur.

Merhaba kuzular 2 gündür telefonumda sorun vardı yazamadım ama aranızdayım tekrar bugün neler yedim hemen yazıyorum
26/6
Sabah 13:30 canım bişey istemediği için geç oldu
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin
Ara öğün
Bir avuç Antep fıstığı
Akşam 18:30
Bir tabak kuru fasulye +bir kase yoğurt
Benim saatler biraz karıştı bu aralar

Cnm senle kilolarımız yakın mı?

Merhaba ben de gruba katılmak istiyorum 43 yaşındayım 152 boy 61 kg. 2 çocuk annesiyim. 1 ve 7 yaşında 2 kızım var. Emziriyorum o yüzden sert diyetler yapmak istemiyorum ıf tam bana göre. Evde olduğum dönemde zaten geç kahvaltı yapıyorduk. İşe giderken kahvaltı yapmıyorum. 10.30 gibi sade kahve içiyorum. Sonra 12.30 gibi yemekhane de ne varsa. Salgın dan kaynaklı çorba çıkmıyor. Paket olarak dağıtıyorlar pilav yada makarna yanında et tavuk yada sebze tatlı salata ayran vs. Ekmek yemiyorum çoğunlukla. Tatlıyı da 3 gibi yiyorum. Sadece saat düzenlemesi yapıyorum yani. Akşam 8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Sabaha kadar emzirmek için 3 defa kalkıyorum en az. Buna rağmen hafiflediğimi göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum. Birkaç gündür ara vermiştim. Sizinle beraber motive olup tekrar başlamak istiyorum. Ama az önce yoğurt mayalarken kaymak yedim , spora da başlarsam süper olur. Eliptik bisikletle günde 45 dakika çok iyi geliyor hadi bakalım umarım bu sefer hedeflediğim 4 kg gider iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…