Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Üniversitenin ilk yılı kendi isteğimle aldığım 30-40 kiloyu yine kendi isteğimle vermeye karar verdiğim de uzun araştırmalar sonucu Ketojenik beslenme-IF ikilisini harmanlayıp üzerine bir de spora gidince 44 günde 15 kilo vermiştim. Aralıklı oruç o zamandan beri beslenme şeklim kaç sene oldu halen o şekilde besleniyorum yapmak isteyenlere motivasyon olsun diye yazayım dedim.. Hatta ben şuan omad beslenme şekliyle besleniyorum tek öğün yani, üstelik kilo falan vermek için değil Hayatımın hiçbir döneminde Aralıklı oruç yaparken ki kadar zinde hissetmediğim için kilo verdikten sonrada yaşam biçimi haline getirdim ve ölene kadarda devam edicem kısmetse

Herkese merhaba, davetle geldim. Katılmak istiyorum ama emziriyorum. Bol su içtiğim sürece sütümde sıkıntı olacağını zannetmiyorum yine de emziren ve deneyen arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum.
Yenilen sürede herşeyden çok çok yiyebiliriz zannediyordum Baştaki ve bugünkü bilgilendirme yazıları için teşekkürler.

Merhaba aralıklı oruç metodunu deneyecegim.
Sabah 12 den önce 1 kahve düzeni bozar mi

halen o şekilde besleniyorum

diyetler beslenme şekli haline gelmez ise asla kilonuzu sizin dediğiniz gibi koruyamıyorsunuz. Zamanında Dukan yaptım sonrası hüsran, ikinci kez bir daha yaptım sonra yine hüsran ..

Bu sebeple kendinize en uygun diyete karar verip ona uygun beslenmeyi ömür boyu sürdürmelisiniz.

Evet kesinlikle öyle ayrıca ismine diyet dememek gerekiyor çünkü diyet kelimesinin kadınlar üzerinde psikolojik olarak "belli bir süre yapıp sonuca ulaştıktan sonra bırakılmalı" gibi bir algı oluşturduğuna inanıyorum. O yüzden hep Beslenme şekli vs. gibi insanı daha motive edici ifadeler kullanmak gerekiyor.

Dükan demekki hepimizi bir kere mahvetmiş

Dükan demekki hepimizi bir kere mahvetmiş

İnanılmaz kilolar verdim. Hatta ideal kilomun çok altına indim ilk yaptığımda. İkinci yaptığımda fena değildi fakat o protein beslenme şeklinin vücutta verdiği zarar neler zamanla göreceğiz.

Çok süper kilolar verdik ama bizim yeme alışkanlığımıza asla uygun değildi...

Evet kesinlikle katiliyorum. Halbuki diyet kelimesi ingilizcede beslenme sekli anlamina geliyor. Bizim dilimizde farkli bir anlam kazanip sureklilik cagristirmadigi icin kullanmamak daha dogru olur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…