- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.321
bravoGünaydın günaydın günaydın
Dün işlerden hiç giremedim menü de yazmadım çünkü pazartesi akşam kapatmıştım şu an 40.saatteyim uzun oruçtayım siz nasılsınız kızlar
Bugün harika haberlerim var kendi adıma sizle bu yolculukta geldiğim noktayı paylaşmak istedim
Bugün diyette 6.ayım bitti ve sonuçlar şükür çok iyi
Bugün itibarı ile 64.8 kiloyum HEDEFİM 65 ti❤
6 ayda Toplam verilen kilo : 31.2
(Son 1 ayda verilen kilo: 5.2 )
Ne desem ne yazsam bilmiyorum başlangıçta bir hayaldi belkide, aslında yolda giderken güçleniyor insan bunu anladım
Gün be gün an be an
Ne olur vazgeçmeyin vazgeçmeyelim
Burada artık koruma evresine geçiyor olacağım ve elimden geldiğince sizlere destek olacağım .
Hepinize desteği varlığı için çok teşekkür ediyorum
22. saatte açtım orucu
11:30
1 haslanmıs Yumurta
2 közlenmiş yeşil biber
Bol maydonoz yeşil soğan marul
3 yeşil zeytin
1çay kaşığı çilek reçeli
2 tane küçücuk sigara böreği
50 gr kadar köy peyniri
Çeyrek elma
15:30
Tavuk suyuna Bulgur pilavı(8,9kaşık kadar)
Haslanmıs tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası (4 kaşık)
Dukan birası yaptım karnımda şişlik var regli yaklaştı sanırım ödem o aldıgım kilolar ve bagırsk problemi yasıyrm azda olsa 2 litre su maden suyu içtm yatana kdr 3e tamamlarım inşş herkese iyi geceler(çok yemişsem kızınn)
Afiyet olsunMadımak çorbası(sivas yoresininin yemeği)
Fırında sebzeli bud
Pirinç pilavı
Yoğurtlu kereviz salatası
Ağlayan pasta
Belki azcık çekirdek çitlerim film izlerken
Menü bu miktarları olabildiğince az tüketmeye çalşcmm suyum 2 litre olmustur maden suyu yeşil çayımıda içtim 3, 3 bucuk litre içerim yatana kadar bugunluk bu kdr bnden kızlar
İyi olmanıza sevindimAlıntıla seçeneğini seçtim ama mesajları alıntılayamadım. Şükür ailemizin sağlığı yerinde. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun.
Hem yatılı misafirimizin olması hem de evden çalışıyor olmamdan kaynaklı bugün benim için çok zor geçti. Yemek yapamadım, acele çıktığımız için ev misafir ağırlamaya uygun değildi. İşin stresi ve yoğunluğu derken anca diğer odaya geçebildim. Neyse herkes bir şekilde kendi kendine karnını doyurduKaç saat oruç olduğuna bakamadım ama bugün;
09.30 haşlanmış yumurta, zeytin, biraz peynir, salatalık, domates, yeşil ve kırmızı biber, 1 dilim ekmek ve çay.
12:00 şekersiz türk kahvesi
15:00 9-10 tane köfte, bolca salata ve ezme
Bugün ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ama 1 litre anca olmuştur. Sabah tartılmayı unuttum az önce tartıldım 55.4 çıktım.blondeaddict güncel akşam kilosunu isterseniz ekleyebilirsiniz. :))
Rica ederim not ettim teşekkürler
Kahve metabolizmayı hızlandırıyor ve esas vücutta açlık tetiklemiyor insülin salgılatmıyor bilakis tokluk yaratıyorArkadaşlar bilenine ya da anlayanına bir sorum olacak...
Kendisinde 7 kalori olmasına rağmen, neden
açlıklarda sade kahve içebiliyoruz?
Canım aman dikkatslm.kizlar.bende menümu yazayim.
saat 10.30 da
ceyrek simit
6 7 tane zeytin
saat 14 de
kücük tabakta patates kizartmasi
yarin pide ekmek
yarim açma
6 7 tane zeytin
6 7 dilim peynir
domates biber
nutella,kayisi receli,cilek reçeli
sekersiz cay
gün icinde 300 gr yer fistigi
saat 18 de
yarim elma yarim nar
azönce 5 6 tanr cezerye
kızlar ben koptum.ne varsa evde yiyorum.tutamiyorum ya.
Merhaba15/9
Kahvaltı 10.00
Tam buğday krep
Peynir
Ara
Kahve 2 gün kurusu
Öğlen
4 kaşık patates salatası
2 mercimek köfte
Yarım dilim kek
Akşam 19
4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Afiyet olsunEvet kuzum dediğin gibi mısır iyi bir ara öğün ama yağsız yapmadımBir de gece yenilen her şey tartıda kesin artıı Tek öğün artık benim yaşam tarzım oldu. 1 Eylülden beri böyle yaşıyorum
Canım çok teşekkür ederimBen yaklaşık 5 ayda 15 kilo verdimsen benim 2 katımı vermişsin başkanım helal olsun valla
Hiç böyle planlar yapmadımTebrikler her kilo için 10 gün güçlendirme sonra koruma evresi mı yapacaksın?
Yoksa direk her kilo için bir ay koruma mı?
Ben korumaya geçip henüz korumayı tam becerememis durumdayım
Aramıza hoşgeldin
Bu cuma olmazsa haftaya Cuma toparlarim gibime geliyor
oluyor canım regl çok etkiliyor haftaya tartıldıgında normal kilo çıkacaktırBugun 18/6 if yaptim yine ,
7.30 da limon kuru zencefilli.
10.40 ta hibiskus cayi
11.00 de her gunku kahvalti gibi : 1 haslanmis yumurta 5 zeytin 3 ceri tomat 10 dal maydanoz 1 2 kasik lor, 2 tane wasa tanesi 36 kcal 1 tanesinin.
Oglem 14.00 te 1 siyah kahve 1 bardak haslanmis limon kuru.
Yarim saat sonra 3 kasik yogurt ile yarim ceviz.
16.30 da kendime yagsiz kabak corbasi yaptim ama ancak 4 kasik i ancak cebildim midemcok bulandionun yerine 5 6 kasik yogurt ile 1 wasa yedim.
Toplamda 496 kalori oldu .
En åz 2 lt su ictim ve 1 bardak hibiskus cayi ictim.6800 adim attim 100 mekik 100 ip atlama 20 squat yaptim.
Bugun sabah tartildim dune gore 100 gr vermisim hic bisey yemiyorum nerdeyse niye bøyle durakladi adet haftam onunla ilgili olabilirmi sizde de bøyle oldumu
Biraz karbonhidrat yoğun tavsiyem az yiyorsan mutlaka yoğurt ayran kefir veya sağlıklı diğer proteinleri tüketmek çünkü yap yakımını bunlar sağlayacakMerhaba herkese
bende bugün 12 de bir dilim borek yedim aksam da kucuk bir kase corba
bravo
Ya kaptanım ben sporu yapıp yemeye devam edeyim dedim ama yiyince de koruma olmuyorUzun oruç diye niyetlendm dün 28 saat içindeyim 30. Saatte açarım heralde daha uzun yapcktım ama boğazımda hafiften başlayan Bi agrı var yutkunurken ilaç içmem lazım malum daha tam düzelmedm
Afiyet olsun
Uzun oruç sonrası bu kadar yüklenmemek lazım hafif açmaya ( sebze çorbası az taze sıkılmış meyve suyu bir kaç parça meyve olabilir et pilav karbonhidrat süt yoğurt azaltarak tüketmekte fayda var pasta pilav vs zaten olmasın)
İyi olmanıza sevindim
Ok sonrasında güncelleyeceğim
Rica ederim not ettim teşekkürler
Kahve metabolizmayı hızlandırıyor ve esas vücutta açlık tetiklemiyor insülin salgılatmıyor bilakis tokluk yaratıyor
mesela kalorisiz sakız salya salgılattığı için aralıklı oruçta açlık tetiklenir O sebeple tüketilmez aynı şekilde meyve içeren bitki çayları vs de
Umarım yanıt sorularını aydınlatmıştır
Canım aman dikkat
Biraz kendini meşgul edecek yemek dışı şeylere odaklan insallah bol su iç yemek isteği gelince
o kadar emek ettin kuzum, yemek istiyorsan yine ye ama hepsini aynı gün değil
Merhaba
Menü çok karbonhidrat agırlıklı çok acıktırır ve kilo vermeyi kolaylaştıracak besinleri daha fazla eklemekte fayda var( yoğurt ayran kefir salata et süt balık tavuk sebze )
Afiyet olsun
Mısır nişasta ve karbonhidrat yoğunluğu sebebi ile çok acıktırır insülini zıplatır dikkat
Canım çok teşekkür ederim
Seninki de az mı 15 kilo
Devamını da getireceksin zaten
Hiç böyle planlar yapmadım
planım sporu mümkün olduğunca bırakmamak ve diyet düzenini çok fazla bozmamak yani diyette yediğimi %30 gibi fazla yapacağım gerisini gidişata göre karar vereceğim
oluyor canım regl çok etkiliyor haftaya tartıldıgında normal kilo çıkacaktır
Biraz karbonhidrat yoğun tavsiyem az yiyorsan mutlaka yoğurt ayran kefir veya sağlıklı diğer proteinleri tüketmek çünkü yap yakımını bunlar sağlayacak
Afiyet olsun
Bak menü yazdım Yukarıda bugün içinYa kaptanım ben sporu yapıp yemeye devam edeyim dedim ama yiyince de koruma olmuyor
Spor korumaya tek başına yetmiyor
Yemeği yine az ve ölçülü yemek lazım
Umarım sen becerirsin banada yol gösterirsin
Bir iki hafta süre tanidim kendime tekrar ipleri elime alacağım
açlık bana yaramiyor.daha beter saldiriyorum.24 saatle başyana açlığı tavsiye ederim. 1 gün ara verip atıyorum 36 saat 1 gün ara verip 48 saat gibi. mideden çok beyin ikna oluyor sakinleşiyor resmen. son bir aydır benim beynim vücudumun yaramaz çocuğu oldu hep beynimden geliyo her fikir. yoksa midem ne bilsin cipsin tadınıvalla açlık olur pazartesi perşembe dini oruç olur kendine göre herhangi biriyle bi başla canım bir kaç güne eğitiliyor beyin... tabi sen kendine bak daha 2 gün önce karbonhidrat yedin beste demen lazım bana
açlık bana yaramiyor.daha beter saldiriyorum.
Canım düne göre çok daha iyislm kızlar.bugün biraz daha kendime çeki duzen verdim.bu hâli de iyi degil ama diğer günlere nazaran az yedim.
saat 14 de
3 dilim peynir
4 5 tane sabahtan kalma patates kizartmasi
saat 16.30 da
1 tabak zeytinyagli barbunya
1 tabak nohutlu pirinç pilâvi
günü kapattim.inş bu iştah patlamalarim kesilir de yeniden eski duzenime dönerim.
Hiç cis yok süperİlk Koruma Günü menüm
10: 2 yumurtalı menemen 10 siyah zeytin domates salatalık yeşil çay
13:1 bardak kefir ,10 badem,3 kuru kayısı,2 ceviz
16: 4 köfte ve Kabak patlıcan fırında (patates yok), 1 kase cacık
1 saat sonra 1 elma yiyip kapatacağım yine
Bugün spor yok
Hiç cis yok süper
Bende cis olmayan menü olurda yersem paylaşayım
Ha ha hiç tavsiye etmemseni gidi gidi , korumaya geçtiğim zaman bende böyle yapacağım
Menulerin çok güzel böyle gidersen 2.5 ay a korumaya geçersin canımseni gidi gidi , korumaya geçtiğim zaman bende böyle yapacağım
Nerdeyse zayıf denir , ne demek yawHa ha hiç tavsiye etmem
Koruyamadıgin için vicdan azabı da oluyor
Bugün nöbetçiyim bı hoca geldi ne kadar omuz kısmı filan küçülmüş güzel olmuş sağlam irade azim ya filan dedi övdü durdu
Mutlu oldum bir yandan ama bir yandan da geri almaya başladım dedim
Nerdeyse zayıf denir dedi
Koruma adı üstüne koru ma
Her hafta birşey geçen hafta sufle
Bu hafta trileçe
İnşallahhhh canım . Çok amlnnnnMenulerin çok güzel böyle gidersen 2.5 ay a korumaya geçersin canım
İnşallah bütün grup korumaya geçer iz
Ben,kaptan bakalım sıra kimde?
Belki kızlardan da başka vardır korumada olanlar
Eskiden ne kadar tombiksemNerdeyse zayıf denir , ne demek yawBenim branştaşım korumaya geçmiş daha ne olsun yaw Koru ma mı? haftaya toparlarsın sende
Bozmazsan ödül yemeği fazla yapmazsan tıkır tıkır giderİnşallahhhh canım . Çok amlnnnnİlk önce 7 onluklu rakamları görmem lazım.
Bana da obez diyorEskiden ne kadar tombiksem
Tartı bile obese diyodu
Bozmazsan ödül yemeği fazla yapmazsan tıkır tıkır gider
Ben biraz ağır ağır verdim