- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.341
Su iç kahve iç maden suyu içBana da obez diyorHe pek de yalan değil . Ama bu sefer çok ama çokkk kararlıyım . Annemler yarın memleketten dönüyorlar , inşallah bozmadan devam edebilirim onların yanında da. Bir kaç gün bende kalacaklar . Sonra evlerine (İStAnbuL’a geçecekler. )
Teşekkür ederim canımSu iç kahve iç maden suyu iç
Ben susayinca karbonhidrat aldığımı farkettim
Afiyet olsun gayet güzelHerkese kucak dolusu merhaba
bugün ki menüm
sabah 10.00 klasik kahvaltı( 2 yumurta , 7 zeytin , bir domates, beş ceviz )
akşam 18.00 1,5 tabak karnıbahar yemeği, bir kase yoğurt
Su , 2 litreyi geçmiştir . Yatana kadar 3 litre olur .
Spor, 6130 adım şimdilik .
Birazdan Leslie 2 mile yapacağım .
Hemen saldırmayayım dedimHiç cis yok süper
Bende cis olmayan menü olurda yersem paylaşayım
İyi yapmışsınAfiyet olsun gayet güzel
Hemen saldırmayayım dedim
Merhaba aralikli orucla 6 ayda -31 kilo muSelam kızlar
Herkese mutlu bir gün diliyorum
Benim kış temposu iyiden iyiye yoğunlaştı çocuk ders, okul gidiş geliş eşimin işleri ev işi yemek vs derken bu aralar günler nasıl geçiyor anlayamıyorum
Diyetime -hedefime ulaşsam da- devam ediyorum spor aksıyor biraz
Yoğunluklarım artarak devam ederken bu günlerde sadece sağlıklı olduğumuza şükür ediyorum zor zamanlardayız dünyaca
Allah herkese sağlık versin
aynen kaptanim.birazcik azalttim.ins yarin ve sonraki günlerde de karbonhidrat içeren seyleri kesicem.aslinda aburcubur yemiyorum da gözüm yemeklerde ve ekmekte.Canım düne göre çok daha iyi
Bir yumurta İlave etsen sabaha yada araya ayran filan onlar da keser biraz
Biranda azaltma zaten madem iştah var o zaman doyuracak şeyleri aburcubur yada karbonhidrat yerine bolca koy
Ondan sonra azalır insallah
Sağol canım1 kase yoğurt içine ceviz yaban mersini yada meyve ile yulaf kepeği koy. bunu ye ve git.. sen ordayken yulaf midende şişer canım... valla bu ara kendimi çok bozdum birine fikir verirken sağ tarafımdan bir melek gelip sen kendine bak diyo
Yani az değil tabi arada 2 beden fark var şimdiUzun oruç diye niyetlendm dün 28 saat içindeyim 30. Saatte açarım heralde daha uzun yapcktım ama boğazımda hafiften başlayan Bi agrı var yutkunurken ilaç içmem lazım malum daha tam düzelmedm
Afiyet olsun
Uzun oruç sonrası bu kadar yüklenmemek lazım hafif açmaya ( sebze çorbası az taze sıkılmış meyve suyu bir kaç parça meyve olabilir et pilav karbonhidrat süt yoğurt azaltarak tüketmekte fayda var pasta pilav vs zaten olmasın)
İyi olmanıza sevindim
Ok sonrasında güncelleyeceğim
Rica ederim not ettim teşekkürler
Kahve metabolizmayı hızlandırıyor ve esas vücutta açlık tetiklemiyor insülin salgılatmıyor bilakis tokluk yaratıyor
mesela kalorisiz sakız salya salgılattığı için aralıklı oruçta açlık tetiklenir O sebeple tüketilmez aynı şekilde meyve içeren bitki çayları vs de
Umarım yanıt sorularını aydınlatmıştır
Canım aman dikkat
Biraz kendini meşgul edecek yemek dışı şeylere odaklan insallah bol su iç yemek isteği gelince
o kadar emek ettin kuzum, yemek istiyorsan yine ye ama hepsini aynı gün değil
Merhaba
Menü çok karbonhidrat agırlıklı çok acıktırır ve kilo vermeyi kolaylaştıracak besinleri daha fazla eklemekte fayda var( yoğurt ayran kefir salata et süt balık tavuk sebze )
Afiyet olsun
Mısır nişasta ve karbonhidrat yoğunluğu sebebi ile çok acıktırır insülini zıplatır dikkat
Canım çok teşekkür ederim
Seninki de az mı 15 kilo
Devamını da getireceksin zaten
Hiç böyle planlar yapmadım
planım sporu mümkün olduğunca bırakmamak ve diyet düzenini çok fazla bozmamak yani diyette yediğimi %30 gibi fazla yapacağım gerisini gidişata göre karar vereceğim
oluyor canım regl çok etkiliyor haftaya tartıldıgında normal kilo çıkacaktır
Biraz karbonhidrat yoğun tavsiyem az yiyorsan mutlaka yoğurt ayran kefir veya sağlıklı diğer proteinleri tüketmek çünkü yap yakımını bunlar sağlayacak
Afiyet olsun
ahh ahhh bu sabahta benim bi arkadaş sen niye ne versem yemiyosun hep diyettesin dedi. bende kilo verme sürecindeyim deyince ben anlayamıyorum nasıl kilo alıyorsun ben gece 11 de bile hamurişi yaparım hafta sonu kahvaltımız hep hamurdur, yediğim pasta börekleri bi görsen diyo anlattıda anlattı.. benlede aynı kiloda.... ben dedim sen gibi yesem kapılardan sığmam... valla bizi biz anlarız gerisi yalanSağol canımSadece kısır yerim o da şişirir zaten diye düşünmüştüm ama arkadaş 2 seferde bana 5 kişilik kısırı yedirdi sanırım Onun dışında da 1 dilim kakaolu bir tatlı ve 1 kurabiye yedim. O kadar kısırı yeyince tabi. Arkadaş da hala hiçbir şey yemedin diyor Bizim milleti yedirme huyu acilen yok olmalı.
Onların şansı metabolizmasıahh ahhh bu sabahta benim bi arkadaş sen niye ne versem yemiyosun hep diyettesin dedi. bende kilo verme sürecindeyim deyince ben anlayamıyorum nasıl kilo alıyorsun ben gece 11 de bile hamurişi yaparım hafta sonu kahvaltımız hep hamurdur, yediğim pasta börekleri bi görsen diyo anlattıda anlattı.. benlede aynı kiloda.... ben dedim sen gibi yesem kapılardan sığmam... valla bizi biz anlarız gerisi yalan
evet sır bu HEP dikkat etmek.. çünkü bizde durum hep şu kendi adıma söyleyim... zayıflayıp ideal kiloma kavuşuyorum. 1 ay diyetten çıkmanın verdiği hisle NORMAL İNSANLAR KADAR yiyorum. bakmışım kilo almışım. sonraki takip eden aylardada alışkanlığa dönüyo bir bakmışım 4 ay geçmiş ben 15 kilo almışım. Ama allah biliyo normal yerim asla çok fazla değil...Onların şansı metabolizmasıbenimde çevremde var . Devamlı yer ama tığ gibi maşallah. Evet, bizi biz anlarız . Hep dikkat edeceğiz . Yapacak başka bir şeyimiz olsa keşke