- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.301
ayy sana maşallahhhh gözlerim doldu.. işte buuuu.Günaydın günaydın günaydın
Dün işlerden hiç giremedim menü de yazmadım çünkü pazartesi akşam kapatmıştım şu an 40.saatteyim uzun oruçtayım siz nasılsınız kızlar
Bugün harika haberlerim var kendi adıma sizle bu yolculukta geldiğim noktayı paylaşmak istedim
Bugün diyette 6.ayım bitti ve sonuçlar şükür çok iyi
Bugün itibarı ile 64.8 kiloyum HEDEFİM 65 ti❤
6 ayda Toplam verilen kilo : 31.2
(Son 1 ayda verilen kilo: 5.2 )
Ne desem ne yazsam bilmiyorum başlangıçta bir hayaldi belkide, aslında yolda giderken güçleniyor insan bunu anladım
Gün be gün an be an
Ne olur vazgeçmeyin vazgeçmeyelim
Burada artık koruma evresine geçiyor olacağım ve elimden geldiğince sizlere destek olacağım .
Hepinize desteği varlığı için çok teşekkür ediyorum
Evet kuzum dediğin gibi mısır iyi bir ara öğün ama yağsız yapmadımKaptanım bana karbonhidrat acıktırır demişti canım. K.h. ı azaltınca benim acıkmam geçiyo. Bir de sade kahve tek geçerim. Acıktığımda bi sade kahve oh miss
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımYeşil çay benim midemi ağrıtıyo
Aminafiyet olsun canım.tek öğün vay be. Süpersin.
Afiyet olsunBurada mı başka yerde mi okudum bilmiyorum ama yağsız mısır patlağı iyi bir ara öğünmüş.tek öğün helal olsun
Uzun açlıklar için yorum yapamam ama kahve benim için mükemmel bir kurtarıcı...
Afiyet olsun canım
Tebrikler hocam
Afiyet olsun canım. Limon kürü nasıl bişey gerçekten merak ettim.
Afiyet olsun kuzu da karbonhidrat karbonhidratı getiriyo valla tecrübeyle sabittir. Oluyo öyle şeyler arada
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Turşu mükkemmel bir hastalık savar olmasına rağmen su tutuyo vücutta.hımm ne de severim hele de fasulye turşusunu
Afiyet olsun o s
Yaaa muazzam bir örneksin hepimizeGünaydın günaydın günaydın
Dün işlerden hiç giremedim menü de yazmadım çünkü pazartesi akşam kapatmıştım şu an 40.saatteyim uzun oruçtayım siz nasılsınız kızlar
Bugün harika haberlerim var kendi adıma sizle bu yolculukta geldiğim noktayı paylaşmak istedim
Ne desem ne yazsam bilmiyorum başlangıçta bir hayaldi belkide, aslında yolda giderken güçleniyor insan bunu anladım
Gün be gün an be an
Burada artık koruma evresine geçiyor olacağım ve elimden geldiğince sizlere destek olacağım .
İdolümsün kaptanım.Günaydın günaydın günaydın
Gün be gün an be an
yaaa başkanım valla süpersin.. çok büyük alkışı hakediyorsun. Allah birdaha kilo sorunu yaşatmasın.. istediğini ye ama kilo alma inşallah...
ayy sana maşallahhhh gözlerim doldu.. işte buuuu.
ben şahsen arada nefsime yenik düşerken sen aç gezdin spor yaptın... sen vazgeçmedin.. allahta nasip etti... senin adına çok mutluyum canım.. azim bu işte.. sayfamızın tüm güzel hatunlarına nasip olsun hedefine ulaşmak inşallah... önümüzde güzel örneksin.. teşekkür ederim sana
Yaaa muazzam bir örneksin hepimizeMaşallahhhh
Darısı başımıza inşallaaahh.
İdolümsün kaptanım.Süpersin
Kaptanım bana karbonhidrat acıktırır demişti canım. K.h. ı azaltınca benim acıkmam geçiyo. Bir de sade kahve tek geçerim. Acıktığımda bi sade kahve oh miss
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımYeşil çay benim midemi ağrıtıyo
Aminafiyet olsun canım.tek öğün vay be. Süpersin.
Afiyet olsunBurada mı başka yerde mi okudum bilmiyorum ama yağsız mısır patlağı iyi bir ara öğünmüş.tek öğün helal olsun
Uzun açlıklar için yorum yapamam ama kahve benim için mükemmel bir kurtarıcı...
Afiyet olsun canım
Tebrikler hocam
Afiyet olsun canım. Limon kürü nasıl bişey gerçekten merak ettim.
Afiyet olsun kuzu da karbonhidrat karbonhidratı getiriyo valla tecrübeyle sabittir. Oluyo öyle şeyler arada
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Turşu mükkemmel bir hastalık savar olmasına rağmen su tutuyo vücutta.hımm ne de severim hele de fasulye turşusunu
Afiyet olsun o s
Ayy çok teşekkür ederim ben de diyorum niye fazla çıktım. Artık yemem bu saatten sonra ama tam ben niye fazla çıktım derken sizin mesaj ilaç gibi geldiKızlar telefon ve benim ufaklık error verince diğer alıntıları cevaplayamadım. Dondu ekran.. Hepinize afiyet olsun
Ben yaklaşık 5 ayda 15 kilo verdimGünaydın günaydın günaydın
Gün be gün an be an
Tebrikler her kilo için 10 gün güçlendirme sonra koruma evresi mı yapacaksın?çok sağolun iyi dileklerinize
Hepimiz başaracağız şimdi yeni bir yolculuğa çıkmış gibiyim anlamazsın ya ilk etapta yolu uzunluğunu işte o ruh hali
Bir iki güne sabitlerim insallah kiloyu
bu arada uzun orucumu 44.saatte açtım
1 Küçük bardak taze havuç suyu aşıktım içtim
aksama doğru sebze yemeği yiyeceğim