Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

benim iyiydi acliktasim ben aramadım açlığı iyi gecti gene bugünde devam haftasonunun acısı çıkacak
O zaman harikasınnnnnn... benim mide iyi büyümüş demekki bu ara :) bugun bozdum yarin tek öğün yapacam inşallah

Maalesef canim karbonhidratı ağzına değdirdiğin anda doymamalar başlıyor

regliniz mi yakın acaba ?
reglin 3.günündeyim.canım cok sıkılıyor.gelip gidip yiyorum.doymuyorum.ne olacak benim bu halim
Maalesef canim karbonhidratı ağzına değdirdiğin anda doymamalar başlıyor
evet seker cok etkili.ardindan tuzlu bisey istiyorum.sonra yine sekerli.kısırdonguye giriyorum.canım sıkılınca yemeye sarıyorum.Allah sonumu hayretsin.

Merhaba iyi geceler:) Gün içinde bir fincan şekersiz filtre kahve dışında bir şey yiyip, içemedim. 28 saatlik açlık oldu.
19:00 et çorbası, kıymalı patlıcan yemeği, 5-6 tane köfte, 1dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata ve yarım bardak şalgam suyu.
20:00 sonunda deneme fırsatım oldu. Bir çay bardağı zerdeçallı tarçınlı karabiberli süt. Tadı çok hoşuma gitti. Bir yiyeceğin içinde tarçın varsa bence tadı kötü olamaz. :)) Eşim ve kardeşim pek hoşlanmadı nedense.

Reglim birkaç gün gecikti. Kendimi çok şiş hissediyorum, sanki yediklerimi hazmedemiyor gibiyim.

Merhaba arkadaşlar

10: 1 dilim ekmek, peynir, bir kaç patates kızartması, zeytin

16: 2 küçük dilim kek bol vitaminli ama

18.30: 2 kase mercimek çorbası, az turşu, marul salatası

Yarın pandemi başladığından beri ilk kez bir arkadaşa gideceğim. Kış gelmeden bir kez de olsa gideyim dedim ve özellikle yarın aç gel diyor Yemeyeceğim de diyemem 10 ay olmuş gitmeyeli Umarım az yerim.

Bugün menüm : 16/8 if
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek üstüne badem ezmesi ve 1 elma,1 armut
Ara 3 fincan yeşil çay
Öğlen ton balıklı salata
Ara 3 fincan yeşil çay,1 form çay
dondurmalı irmik helvası :)
Akşam beyaz peynirli salata
Ara türk kahvesi ve züber bar
~2000 kalori , 4 lt su içtim
Spor 10 bin adım ve 53 dk HIIT videosu

Günaydıınnnn.....
Bu ara biliyorum çok girip menü paylaşımı felan yapamadım. Ama Allah'tan bir aksilik çıkmazsa bundan sonra eski düzenime geri dönüyorum. Menü paylaşımı ve beslenme düzenimi eskisi gibi yazmaya başlıyorum..
Son zamanlarda iş yerinde ki düzensizlikten saatlerime dikkat edememiştim. Bu sabah itibari ile yeniden aralıklı oruç sistemine geçiş yapmış bulunuyorum.. Hepinize bol eksili günler diliyorum..

Selamlar , dünkü menü
Önce zerdecalli süt sonra 1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin domates
Akşam yemeği bol acılı tavuk sote yanında yeşil salata 2 dilim tam buğday ekmeği . Spor zaten yok ama bugün ona da başlıcam geri . Surda 3. 4 gün spor yapmadım tartıda 2.5 kilo artmisim öyle çok yediğim falan da yok. Kalorilerde düşük ama spor olmayınca şişiyorum ben . Alyans bile oturdu hemen parmağma niye bu kadar zor ki kilo vermek ya

Günaydın kızlar
Dün bütün gün iptaldim. Kayınvalidemin evini temizlemeye gittim. Aralıklı oruç yapamadım ama yine dikkat etmeye çalıştım. Dün gün boyu menüm:
Sabah 5.00 sade kahve
9.00 çökelek 3 zeytin elim büyüklüğünde ekşili( köy mayali ekmeği) 1çay kaşığı ahududureçeli
14.30 köftelikli lahana sarması(küçük bir tabak), gendime çorbası(yoğurt, buğday ve nohut) ondan sonra 18.00 e kadar temizlik. Saat 19.00 dan sonra hiç birşey yemedim.
Yaklaşık 8 saat temizlik yaptım. Eve geldiğimde ellerim ve bileklerim sızlıyordu. Ama değer....

Günaydın günaydın günaydın
Dün işlerden hiç giremedim menü de yazmadım çünkü pazartesi akşam kapatmıştım şu an 40.saatteyim uzun oruçtayım siz nasılsınız kızlar

Bugün harika haberlerim var kendi adıma sizle bu yolculukta geldiğim noktayı paylaşmak istedim

Bugün diyette 6.ayım bitti ve sonuçlar şükür çok iyi

Bugün itibarı ile 64.8 kiloyum HEDEFİM 65 ti

6 ayda Toplam verilen kilo : 31.2
(Son 1 ayda verilen kilo: 5.2 )

Ne desem ne yazsam bilmiyorum başlangıçta bir hayaldi belkide, aslında yolda giderken güçleniyor insan bunu anladım
Gün be gün an be an

Ne olur vazgeçmeyin vazgeçmeyelim
Burada artık koruma evresine geçiyor olacağım ve elimden geldiğince sizlere destek olacağım .
Hepinize desteği varlığı için çok teşekkür ediyorum

24 saatle başyana açlığı tavsiye ederim. 1 gün ara verip atıyorum 36 saat 1 gün ara verip 48 saat gibi. mideden çok beyin ikna oluyor sakinleşiyor resmen. son bir aydır benim beynim vücudumun yaramaz çocuğu oldu hep beynimden geliyo her fikir. yoksa midem ne bilsin cipsin tadını valla açlık olur pazartesi perşembe dini oruç olur kendine göre herhangi biriyle bi başla canım bir kaç güne eğitiliyor beyin... tabi sen kendine bak daha 2 gün önce karbonhidrat yedin beste demen lazım bana

yaaa başkanım valla süpersin.. çok büyük alkışı hakediyorsun. Allah birdaha kilo sorunu yaşatmasın.. istediğini ye ama kilo alma inşallah...

Kaptanım bana karbonhidrat acıktırır demişti canım. K.h. ı azaltınca benim acıkmam geçiyo. Bir de sade kahve tek geçerim. Acıktığımda bi sade kahve oh miss
Merhaba bugünkü menüm,

10: 2 yumurta, 1 dilim ekmek, domates, 1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez

1 Hurma, ceviz 3 4 tane

Marul salatası bol limonlu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım Yeşil çay benim midemi ağrıtıyo
Amin afiyet olsun canım.tek öğün vay be. Süpersin.
Afiyet olsun Burada mı başka yerde mi okudum bilmiyorum ama yağsız mısır patlağı iyi bir ara öğünmüş.tek öğün helal olsun
Arkadaşlar bilenine ya da anlayanına bir sorum olacak...
Kendisinde 7 kalori olmasına rağmen, neden
açlıklarda sade kahve içebiliyoruz?
Uzun açlıklar için yorum yapamam ama kahve benim için mükemmel bir kurtarıcı...
Günün menüsü
12:30 3 dilim peynir, zeytin, sucuk, ketçap, süs biberi
Çay, tarçınlı kahve
Gün içinde bol su
Afiyet olsun canım
Tebrikler hocam
Afiyet olsun canım. Limon kürü nasıl bişey gerçekten merak ettim.
Afiyet olsun kuzu da karbonhidrat karbonhidratı getiriyo valla tecrübeyle sabittir. Oluyo öyle şeyler arada
15/9

Kahvaltı 10.00
Tam buğday krep
Peynir

Ara
Kahve 2 gün kurusu

Öğlen
4 kaşık patates salatası
2 mercimek köfte
Yarım dilim kek

Akşam 19
4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Turşu mükkemmel bir hastalık savar olmasına rağmen su tutuyo vücutta.hımm ne de severim hele de fasulye turşusunu
Afiyet olsun o s
Telden alinti yapamıyorum k. Bakmayin kizlar üstüste cok mesajim oluyo sayfada

Bugünki menüm
38.saatte bozdum orucu
Az birşey Kofteli türlü 2 kaşık yoğurt 1 salatalık turşusu
2 galeta
1 saat leslie

iyi aksamlar
11 melemen peynir yeşillik 2dilim ekmek

18 2 çiğ köfte
1 tabak ıspanak yogurt

1 kase yoğurt içine ceviz yaban mersini yada meyve ile yulaf kepeği koy. bunu ye ve git.. sen ordayken yulaf midende şişer canım... valla bu ara kendimi çok bozdum birine fikir verirken sağ tarafımdan bir melek gelip sen kendine bak diyo

Tebrik ederim, maşallahhhhhh . Harikasınız Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…