- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.273
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.361
Evet canım olurda olursa , bende ideal kiloma kavuşursamevet sır bu HEP dikkat etmek.. çünkü bizde durum hep şu kendi adıma söyleyim... zayıflayıp ideal kiloma kavuşuyorum. 1 ay diyetten çıkmanın verdiği hisle NORMAL İNSANLAR KADAR yiyorum. bakmışım kilo almışım. sonraki takip eden aylardada alışkanlığa dönüyo bir bakmışım 4 ay geçmiş ben 15 kilo almışım. Ama allah biliyo normal yerim asla çok fazla değil...
Koruma döneminde, haftada 2 gün istediğim şeyi yemeyi düşünüyorum. 5 gün yine dikkat ve spor. bunu başarırsam korurum yoksa bunca çekilen çile başa saracak... Koruma dönemindeki arkadaşlara da fikir olabilir isterlerse.
evet sır bu HEP dikkat etmek.. çünkü bizde durum hep şu kendi adıma söyleyim... zayıflayıp ideal kiloma kavuşuyorum. 1 ay diyetten çıkmanın verdiği hisle NORMAL İNSANLAR KADAR yiyorum. bakmışım kilo almışım. sonraki takip eden aylardada alışkanlığa dönüyo bir bakmışım 4 ay geçmiş ben 15 kilo almışım. Ama allah biliyo normal yerim asla çok fazla değil...
Koruma döneminde, haftada 2 gün istediğim şeyi yemeyi düşünüyorum. 5 gün yine dikkat ve spor. bunu başarırsam korurum yoksa bunca çekilen çile başa saracak... Koruma dönemindeki arkadaşlara da fikir olabilir isterlerse.
al bendende o kadar 65 in altına inemedim 65-67 arasıyım hep... ama suç kimin suç benimmmmmSanırım ben 72 kiloda sıkışıp kalcam koruma günleri hiç gelmicek gibi hissediyorum
Ben suçu anneme atıyorum, beni bu metabolizma bu iştahla dogurmaya ne hakkin vardı ha ne hakkin vardı diyorum o da yaptık bi hata işte diyoal bendende o kadar 65 in altına inemedim 65-67 arasıyım hep... ama suç kimin suç benimmmmm
Gözün aydınGü nay dınn
Seda Sayan girişi yaptım kızlar.
Annem ve kardeşim memlekete İzmire gittiler, babamla evde tek kaldık ikimiz de çalıştığımız için.
Çok fazla bir şey yiyemem de zaten artık.
Tartıldım sabah bir de ne göreyim..
63.7
İnanamıyorum, aşırı mutlu oldum.
Sabrın sonu selamet
Hemen sizinle paylaşayım istedim..
Az kaldı az, hepimiz sağlıklı kilolarda olucaz.
Profildeki sen misin?Bugün menüm :
Maydonoz, marul, 2 yumurta, peynir, zeytin, muz, kahve
Kendimize ödül filan mı koysak acaba? Şu kiloya inersem kendime şunu alıcam veya şunu yapıcam diyerek?
Çok teşekkür ederimGözün aydın
Profildeki sen misin?