Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım insallah geçmiş bitmiş olsun
Umarım daha sıkıntı yaşanmaz
Bu bela bir bitse artık hersey değişti
Okulda çocuklar öğretmenler herkes tedirgin

Bugünkü menü 20/4

12.30: 1 haşlanmış yumurta, 50 gr beyaz peynir, 10 siyah zeytin , domates salatalık yeşil çay
Saat 16 civarı : Kıymalı karnıbahar yemeği,1 kase yoğurt,

yeşil çay, kahve maden suyu bol su içtim

Bugün benim için ayrı bir milat. Bugün başlangıçtan itibaren 30 kilo vermiş bulunuyorum
en son ne zaman bu kilolarda idim inanın hatırlamıyorum
Hedefime çok çok az kaldı umarım başarı ile ulaşırım. 2 gün sonra diyette 6.ayım dolacak ve o günde tartılacağım

nasıl olursan ol yinede gel diyorsun kaptanım kapın hep açık bayılıyorum bu huyuna

sana maşallah. konu ne olursa olsun azim istikrar başka bir şey... senden bir sen daha çıkacak nerdeyse bu senin

nasıl olursan ol yinede gel diyorsun kaptanım kapın hep açık bayılıyorum bu huyuna

sana maşallah. konu ne olursa olsun azim istikrar başka bir şey... senden bir sen daha çıkacak nerdeyse bu senin
Bırakmak yok canım tabi ki burada aşamadıklarımızı beraber çözmek için varış ve beraber başaracağız
Bu arada Çok teşekkür ederim

22. saatte açtım orucu
11:30
1 haslanmıs Yumurta
2 közlenmiş yeşil biber
Bol maydonoz yeşil soğan marul
3 yeşil zeytin
1çay kaşığı çilek reçeli
2 tane küçücuk sigara böreği
50 gr kadar köy peyniri
Çeyrek elma

15:30
Tavuk suyuna Bulgur pilavı(8,9kaşık kadar)
Haslanmıs tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası (4 kaşık)

Dukan birası yaptım karnımda şişlik var regli yaklaştı sanırım ödem o aldıgım kilolar ve bagırsk problemi yasıyrm azda olsa 2 litre su maden suyu içtm yatana kdr 3e tamamlarım inşş herkese iyi geceler (çok yemişsem kızınn)

Alıntıla seçeneğini seçtim ama mesajları alıntılayamadım. Şükür ailemizin sağlığı yerinde. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun.

Hem yatılı misafirimizin olması hem de evden çalışıyor olmamdan kaynaklı bugün benim için çok zor geçti. Yemek yapamadım, acele çıktığımız için ev misafir ağırlamaya uygun değildi. İşin stresi ve yoğunluğu derken anca diğer odaya geçebildim. Neyse herkes bir şekilde kendi kendine karnını doyurdu Kaç saat oruç olduğuna bakamadım ama bugün;
09.30 haşlanmış yumurta, zeytin, biraz peynir, salatalık, domates, yeşil ve kırmızı biber, 1 dilim ekmek ve çay.
12:00 şekersiz türk kahvesi
15:00 9-10 tane köfte, bolca salata ve ezme

Bugün ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ama 1 litre anca olmuştur. Sabah tartılmayı unuttum az önce tartıldım 55.4 çıktım. blondeaddict güncel akşam kilosunu isterseniz ekleyebilirsiniz. :))

Harikasınız tebrikler gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…