- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.241
Canım insallah geçmiş bitmiş olsunSelam kızlar. 3 haftadır temasliyim. Biri bitmeden , diğeri başlıyor. Okulda olunca malûm. Geçen hafta bildirim yapmadım, çok vitamin kullanmıştım, grip gibi geçirdim ama ne geçirdim bilmiyorum.
Önceki hafta 64
Bu hafta 63.8
O zaman hayırlı olsun açlığımızbende başladım senle birlikte ceza hakettim bende ;(
nasıl olursan ol yinede gel diyorsun kaptanım kapın hep açık bayılıyorum bu huyunacanım öncelikle hepimizin başın ageliyor, bir anda dengesiz yemeğe başlayınca ardı kesilmiyor tavsiyem seni doyuracak sağlıklı şeyleri çok tüket ki elin cısss lara gitmesin
Sporu az da olsa devam ettir evde bile olsa moral olur
ay inşallah 30 kilo oldu bugün çooook mutluyum
canım sen toparlasın hiç şüphem yok biraz azlatarak ilerle bir geçiş döneminde isen
nerelerden geldin sen bu haftalık birşey hiç takılma, devam et
canım arada sistem değişikliği iyidir iyi yapmışsın bende korumada inşallah yapacağım 5/2 yi
Fransa'da olanları takip ediyoruz evet gerçekten üzücü .Allah tüm dünyaya huzur versin bu sene ne olduğumuzu anlayamadık
canım öncelikle tebrikler şifa olsun
eğer uzun oruç öncesi karbonhidrat yoğun beslendi isen o da etkilemiş olabilir ama bravo hem sonuc hem süre muhtesem
koruma kısmından bende korkuyorunm eski alışkanlıklara dönmek istemiyorum burada yazıp paylaştıkça uyaralım hep birbirimizi
En sinir olduğum tipler yiyip yiyip kilo almayanlar.
Hiç moral bozma bu hafta düzene girersin
sana maşallah. konu ne olursa olsun azim istikrar başka bir şey... senden bir sen daha çıkacak nerdeyseBugünkü menü 20/4
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 50 gr beyaz peynir, 10 siyah zeytin , domates salatalık yeşil çay
Saat 16 civarı : Kıymalı karnıbahar yemeği,1 kase yoğurt,
yeşil çay, kahve maden suyu bol su içtim
Bugün benim için ayrı bir milat. Bugün başlangıçtan itibaren 30 kilo vermiş bulunuyorum
en son ne zaman bu kilolarda idim inanın hatırlamıyorum
Hedefime çok çok az kaldı umarım başarı ile ulaşırım. 2 gün sonra diyette 6.ayım dolacak ve o günde tartılacağım
olsun olsunO zaman hayırlı olsun açlığımız
nasıl olursan ol yinede gel diyorsun kaptanım kapın hep açık bayılıyorum bu huyuna
Bırakmak yok canım tabi ki burada aşamadıklarımızı beraber çözmek için varış ve beraber başaracağızsana maşallah. konu ne olursa olsun azim istikrar başka bir şey... senden bir sen daha çıkacak nerdeysebu senin
Harikasınız tebrikler gerçektenİyi geceler kızlar
16/8 aralıklı oruç yaptım
5.45 sade kahve
11.00 sütlü muzlu yulaf lapası çay
14.00 2 kibrit kutusu süzme peynir sade kahve
18.00 patlıcan közleme ve salata
Yarım saat leslie boots
10 dk bölgesel
5323 adımblondeaddict
1
Maşallah çok iyi.İyi geceler kızlar
16/8 aralıklı oruç yaptım