-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.181
Süper denk gelmiş o zaman spor yarışmasıKaptanım yiyorum ama sporla desteklemeye çalışıyorum
Geçen hafta 70.000 adım attım günde ortalama 10.000 yapıyor.
Bu haftada boosted ,adım, bölgesel üçlüsü bakalım .
Takımda iki haftadir spor yarışması var
Hemen rotaya girersin inşallah devamını bekliyorumAhahaha kızartmalar, makarnalar, akşam dokuz buçukta yemek yemeler olunca bu hafta hep, kötü örnek oldum yaniYarın grubun verdiği kiloları aşağı çekeceğim hep kendi bildirimimle
Canım kolaylıklar diliyorumMerhabalaruzun oruca niyetlenmiş bulundum yaklaşık 50.saatteyim şekerim düştü gibi geliyor yarına kadar devam edebilir miyim muamma
Kesinlikle bozulunca ya da ödül vs sonrası öyle oluyorslm kızlar.
bu hafta ve gecen hafta diyeti bozdum.ama gördüm ki yesem de mutlu degilim.vicdan azabi cekiyorum.
o yüzden bugün yine basladim.ayin 1 i.güzel bi baslangic olur ins.
kilo durumum ise berbat.
yarin bildirim yapıp bu hafta boyunca aldiğim artilari vermeye çalisacam.
bugünkü menüm
saat 11.30 da
4 zeytin
4 lokma peynir
2 biber domates
sekersiz çay
saat 14 de
parmak kadar simit
4 tane diyet kabak tatlisı
saat 17 de
1 tabak zeytinyağli sebze yemeği
1 tabak tavuklu bulgur pilavi
2 bardak ayran.
Ha ha geçen haftaki yarışmayı ben düzenledimSüper denk gelmiş o zaman spor yarışması
Hemen rotaya girersin inşallah devamını bekliyorum
Canım kolaylıklar diliyorum
Kesinlikle bozulunca ya da ödül vs sonrası öyle oluyor
Bende geçen ay ödül yaptım ya 2 gün sonra zaten yavaş bir süreç içerisinde iken birde onunla uğraştım
İrade iştah zorluyor bu da bir imtihan bence
öyle yorumluyorum
Gelişeceğiz insallah gelişiyoruz eskiden asla kabullenmezdim yemek konusu hatalarımı birde üstüne üstlük sinirlenirdim şimdi sorumluluk almaya başladım işte bu süreçte
İnsallah Celik gibi iradelerle çıkalım bu savaştan canım
Leziz bir menü olmuşGünün menüsü
10:30 çay, kuruyemiş
20:30 4 tane sarma, 2 tane kuru dolma, 1 tane biber dolması
20:40 çay ve kuruyemiş
Geçmiş olsunSelamlar , bu 2 gündür gene menu yazamadım kusura bakmayın. Az biraz elimi kestimde . Sol el iptal oldu biraz . Spor falan yapamıyorum ama diyete devam . Dün sabah 2 tane ufak sigara boregi zeytin domates akşam yemeğinde de balık ve salata yedim 1 parca ekmekle . Bugün de peynir zeytin 1 tane poğaça yeşillik domates salatalık yedim . Sonra cikolata yedim 1 tane de mandalina. Su içmeyi unutuyorum bu ara niye bilmiyorum . Öyle yani . 2 gündür sıkıntılı geçiyo o yüzden biraz .
Geçmiş olsun canımSelamlar , bu 2 gündür gene menu yazamadım kusura bakmayın. Az biraz elimi kestimde . Sol el iptal oldu biraz . Spor falan yapamıyorum ama diyete devam . Dün sabah 2 tane ufak sigara boregi zeytin domates akşam yemeğinde de balık ve salata yedim 1 parca ekmekle . Bugün de peynir zeytin 1 tane poğaça yeşillik domates salatalık yedim . Sonra cikolata yedim 1 tane de mandalina. Su içmeyi unutuyorum bu ara niye bilmiyorum . Öyle yani . 2 gündür sıkıntılı geçiyo o yüzden biraz .
Geçmiş olsunSelamlar , bu 2 gündür gene menu yazamadım kusura bakmayın. Az biraz elimi kestimde . Sol el iptal oldu biraz . Spor falan yapamıyorum ama diyete devam . Dün sabah 2 tane ufak sigara boregi zeytin domates akşam yemeğinde de balık ve salata yedim 1 parca ekmekle . Bugün de peynir zeytin 1 tane poğaça yeşillik domates salatalık yedim . Sonra cikolata yedim 1 tane de mandalina. Su içmeyi unutuyorum bu ara niye bilmiyorum . Öyle yani . 2 gündür sıkıntılı geçiyo o yüzden biraz .
Olur arada birİyi akşamlar kızlar
Bugün hiç istediğim gibi olmadı... Saat 8.00e kadar kalkamadım. Çok oruç gibi de olmadı... Rüzgarlı ve güneşsiz tuhaf bir gündü bugün
9.00. Dünden kalan balık salata 1 yumurta
Çay
Dibek kahve
Maden suyu
Yoğurtlu biber kızartması
1 dilim ev yapımı kek ve1 tane poğaca
2 yemek kaşığı mantı
Sade kahve
19.00 da. Bişeyler yemeyi bıraktım( daha ne yiyeceksem(?) )
Adım 5680 su 1 litre
Olur bazeniyi akşamlar bende bugun menu vermeye utanıyorum valla son gun bozdum resmen
Sizin menü ve spor daaa mükemmellll çok yakında hedefinize ulaşacaksınız benceee tebrik ederm yeşil çay maden suyu içme imkanınız da varsa için bence ödem ve şişliği alıyo bagırsklarıda düzene sokuyorİyi akşamlar canlar
12.00
Domates , peynir , zeytin , biber , maydonoz , dört ceviz , bir avuç iğde , bir elma
19.00
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan, iki kaşık pilav, salata
Bugün ormanda yürüdük bol bol . Şuan 6700 adım olarak gözüküyor ama belki ilerleyen saatlerde yine bir Leslie yaparım.
Su , 2 litreden fazla.
İnsallah artı görmem kaptanım yaaKızlar yarın 14.00 e kadar bildirimlerinizi bekliyorum
Bu hafta :
Geçen hafta:
Fark ;
Olarak yazarsanız sevinirim
Saglıkla güzel sonuçlar alabileceğiniz bir haftaya
Ben başlangıç bildirimi yapacağım sanırımKızlar yarın 14.00 e kadar bildirimlerinizi bekliyorum
Bu hafta :
Geçen hafta:
Fark ;
Olarak yazarsanız sevinirim
Saglıkla güzel sonuçlar alabileceğiniz bir haftaya