- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.161
İyiyim canımCnm nasıl gidiyor? yazamadım buraya haftalardır
blondeaddict cnm ben çıkmış mı oldum gruptan yazmayınca? yoksa devam edebilir miyim? :)
Canım çok geçmiş olsun biraz toparlanmışsındır umarımKaptanım kaç gündür yokum hastaydım çocuklar flnn ne yediğime dkkt ettmm nede saatime baya kötü üsütmüşüm sabahlara kdr uyumadım kaç gecedir sinirimi yemekten aldm malum.Neyse ki bugun daha iyiyim bgunde hunharca yedim ve son öğünümü 4de yaptım inş yarın bomba gibi döncem umarım bu 4 gün bana + olarak acısını göstermez neyse sağlık olsun gerisi kolay 1 hafta da geri toplarm inşşş
Canım niye atılasınİyi geceler herkese. İzmir ve çevresinde olan veya yakını bulunan herkese öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
Birkaç gündür bildirim yapamadım. Bugün bayağı kötü beslenmiş oldum. Gruptan atılmam umarım :)
Bugün 16 saate yakın oruçluydum.
11:00 haşlanmış yumurta, peynir, bir tane lavaştan karışık pizza yaptım, 1 bardak süt
11:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 şekersiz filtre kahve
21:30 sarımsaklı yoğurtla birlikte patates, kabak, patlıcan kızartması. Üç dört parça peynir.
2 litre su.
Depremi hissettikten sonra tadım tuzum kaçtı. Yemek yapasım da gelmedi. İşten gelince eşim kızartma yapmak istedi. O an ne yediğim pek umrumda olmadı açıkçası. Çok da geç bir saate kaldı. Bugünlük böyle olsun dedim. Bu hafta hiç motivasyonumu sağlayamadım zaten. Birkaç güne regl bekliyorum. Kesin pazartesi fazla çıkacağım, merak ediyorum ne kadar fazla olacak. :)) İyi geceler diliyorum herkese :)
Hoşgeldin bekliyoruz o halde menüleriMerhabalar..
Bende aranıza katillmak istiyorum. İlk sayfayı ve son bir kaç sayfayı okudm.
Diyetlerle ilgili bilgi sahibiyim. Çünkü hayatım diyet yapmakla geciyor
34 yaşındayım. Evliyim 5 yaşında bir kızım var.
Boy 1.59
Kilo 61-62 arası. Hedef 55
Yarın güncel kilomu yazarım.
Akşamları ise menülerimi
Hoşgeldin menüleri bekliyoruzBen de katılmak istiyorum aranıza. 63 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğuma girdim. 92 ile diyete ve spora başladım yazin 87de bıraktım Eylülun ortasında tekrar başladım şimdi 77 kiloya ulaştım hedefim 60 boyum 169. 9 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum ama ek gidaya geçince zayıflama kararı aldım. Aralıklı oruc yapıyorum ama tabi esnetiyorum 11 gibi kahvaltı 19 gibi akşam yemeği arada meyve yiyorum. Son 3 gündür kabak detoksu yaptım çok fayda etti arkadaşlar 1 buçuk kilo verdim. Spor olarak Leslie ve karın egzersizleri yapıyorum vaktim oldukça dün detoksum bitti. Bugün
Sabah
2 yumurta bir dilim ekmek bir tane sosis yeşillik 3 dilim domates 2 dilim peynir bir iki tane zeytin
Ara
Mandalina
Muz
Elma
Akşam
Bir kaşık bulgur bilavi ve 1 tane wasa
Ve tavuklu patates yemeği
Ayran
Çay şekersiz
Spor
Leslie 2 mile
New mom belly workout 30 dk
Herkese kolay gelsin
canım sen yazmıştın diye hatırlıyorum bir ara çıkartmamışım zaten listedenCnm nasıl gidiyor? yazamadım buraya haftalardır
blondeaddict cnm ben çıkmış mı oldum gruptan yazmayınca? yoksa devam edebilir miyim? :)
Mezun oldum diye bırakma biranda geri gelmesin o kadar emek verdinİyiyim canım
Biraz koruyum sonra tekrar vermek istiyorum
Yoğun musn neden yoksun?
İyi miisn?
Sen de bu hafta kilo almışsın
Sen niye aldın?
Ben mezuniyet coşkusu na kapıldım da hadi
Kaptanım yiyorum ama sporla desteklemeye çalışıyorumCanım çok geçmiş olsun biraz toparlanmışsındır umarım
Canım niye atılasın
Öyle bir iki güne ne zaman bir şey dedik
Devam
Hoşgeldin bekliyoruz o halde menüleri
Hoşgeldin menüleri bekliyoruz
canım sen yazmıştın diye hatırlıyorum bir ara çıkartmamışım zaten listeden
Biraz düzenli bildirimle devamını bekliyorum
Mezun oldum diye bırakma biranda geri gelmesin o kadar emek verdin
Biraz yoğunluğum vardı canikomİyiyim canım
Biraz koruyum sonra tekrar vermek istiyorum
Yoğun musn neden yoksun?
İyi miisn?
Sen de bu hafta kilo almışsın
Sen niye aldın?
Ben mezuniyet coşkusu na kapıldım da hadi
İyi olmana sevindimBiraz yoğunluğum vardı canikomadanaya,sonraki hafta da istanbul a ablamlara gittik kop kop durumları
Ama özledim burayı da sizi de cnm
blondeaddict kaptancm da anlayışlı her zamanki gibi,teşekkür ediyorum
devam ediyorum ben de artık cnm
Ahahaha kızartmalar, makarnalar, akşam dokuz buçukta yemek yemeler olunca bu hafta hep, kötü örnek oldum yaniCanım çok geçmiş olsun biraz toparlanmışsındır umarım
Canım niye atılasın
Öyle bir iki güne ne zaman bir şey dedik
Devam
Hoşgeldin bekliyoruz o halde menüleri
Hoşgeldin menüleri bekliyoruz
canım sen yazmıştın diye hatırlıyorum bir ara çıkartmamışım zaten listeden
Biraz düzenli bildirimle devamını bekliyorum
Mezun oldum diye bırakma biranda geri gelmesin o kadar emek verdin
Evet maden suyu yeşil çay sekersiz sütsüz kahve içebilirsnHanımlar, arada neler icebiliyoruz. Soda da içebilir miyiz ?
Hala devam ediyorum, yarınki tartılma bir an önce gelse mi artıkMerhabalaruzun oruca niyetlenmiş bulundum yaklaşık 50.saatteyim şekerim düştü gibi geliyor yarına kadar devam edebilir miyim muamma
Maşallah, ah bende bir başarabilsem . Tebrik ederim.Merhabalaruzun oruca niyetlenmiş bulundum yaklaşık 50.saatteyim şekerim düştü gibi geliyor yarına kadar devam edebilir miyim muamma
HarikasınızYaklaşık 22 saatte açtım orucumu
10da
1 bucuk haslanmıs yumurta
5 tane yeşil zeytin
2 avuç içi kadar yufka ekmek
slatalık domates maydonoz
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli
Arada serce parmagı kadar çikolata
1 armut
15de
1 kase terbiyeli işkembe çorbası(malum hala pek düzelmedim şifa niyetine içtim)
10 tane kadar mercimek köftesi bol marulla(biraz abarttım ama uzun zmandr cnmm istiyordu)
Bi kaç çatal tursu
Maden suyu ve yeşil çay içtmm suya devam spor yok ama 2 sefer evi süpürdüm sildim toz aldımev buyuk yaa biraz kalori yakmısımdır diye umut ediyorum(züğürt tesellisi) oruç süremi biraz uzatıcam bakalm