- 11 Ağustos 2020
- 124
- 589
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.141
Eminim basarırsın bnde ilk zamanlarda neleri reddettim ahhh ahh ama yemediğime değdi inanki bnm eşimde pek inanmıyodu ama destekliyordu simdi 36 beden kıyafetlere oluyrm fıstık gibi oldum kendide çok begeniyor yani amaç onun begenip begenmemesi değil aslında bnm nasıl iyi hssetgm smdi bekarkenki halime dönyrm sende sakin pes etme inan çorap söküğü gibi geliyor ama sporla destekle daha cbuk verirsen motivasyonun yüksek olur kaçamak olayın çok olmaz bnde 77.6 dan 63. 1 düştüm kii ben poset poset aburcubur hamur işi yiyen biriydmm kendine inanSüpermiş15 kilo ah ah...Darısı benim başıma Benim eşim de bana inanmıyo ama pes etmiycem çıta gibi hatun olup arzu endam edecem evin içinde(hayalim bu) şu aralar sanki irademi sınıyor beyefendi kolalar çikolatalar neye zafım varsa eve getiriyo...
Aynen öyle... Ne güzel söyledinamaç onun begenip begenmemesi değil aslında bnm nasıl iyi hssetgm
Boy ve kilo orantiniz çok güzelMerhabalar..
Bende aranıza katillmak istiyorum. İlk sayfayı ve son bir kaç sayfayı okudm.
Diyetlerle ilgili bilgi sahibiyim. Çünkü hayatım diyet yapmakla geciyor
34 yaşındayım. Evliyim 5 yaşında bir kızım var.
Boy 1.59
Kilo 61-62 arası. Hedef 55
Yarın güncel kilomu yazarım.
Akşamları ise menülerimi
Ben diyetle pek zayoflamadim aslında.Boy ve kilo orantiniz çok güzel
Vki niz 24-25 arasıdır
22 yaparsanız efsane olur.
Bunca yıl diyet yapmanıza değmiş bence
Bölgesel spor yapıp sıkılaşma yaparsınız
Korumak çok zor ben 14.8 kilo verip geçen hafta korumaya geçtim ve ilk haftadan 500 gram aldımBen diyetle pek zayoflamadim aslında.
Doğumdan sonra 16 kilo verdim.
Sonrası korumak için o kiloyu hep diyetle geçti. 2 aşağı 2 yukarı 60-62 arasındaydım.hedefim 55 ama 5 yılda bir kez gördüm bu kiloyu.
Mesajların altındaki kilo endeksi nasıl ekleniyor acaba ? Baktım ama bulamadim
İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır ve bu grubun hepsi fit olarak çıkar gruptanİnşallah diyeyim o zmn emeğinin karsıılığını alırsın tez vakitte
Cnm nasıl gidiyor? yazamadım buraya haftalardırKorumak çok zor ben 14.8 kilo verip geçen hafta korumaya geçtim ve ilk haftadan 500 gram aldımspor la korumaya çalışıyorum
Doğum sonrası güzel kilo vermişsiniz.
Vücut yüksek kiloyu görünce o kiloya alışıyor.
Şanslısınız bence.
Profilinize girin hesap detaylarında düzenle yapın alta boy kilo yazınca çıkıyor kaydet yapin
Ve 20 dakikalık Leslie boosted yaptımİyi akşamlar canlar
13.30
2 yumurta , peynir , zeytin , domates , 4 ceviz , bir avuç iğde , 1 elma
19.00
Balık , üç kaşık pilav , salata
Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım.
Adım 3000bugün yürüyüş yapamadım , belki ilerleyen dakikalarda sudem34 ün bu hafta yaptığı spor videosunu yaparım