Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Eminim basarırsın bnde ilk zamanlarda neleri reddettim ahhh ahh ama yemediğime değdi inanki bnm eşimde pek inanmıyodu ama destekliyordu simdi 36 beden kıyafetlere oluyrm fıstık gibi oldum kendide çok begeniyor yani amaç onun begenip begenmemesi değil aslında bnm nasıl iyi hssetgm smdi bekarkenki halime dönyrm sende sakin pes etme inan çorap söküğü gibi geliyor ama sporla destekle daha cbuk verirsen motivasyonun yüksek olur kaçamak olayın çok olmaz bnde 77.6 dan 63. 1 düştüm kii ben poset poset aburcubur hamur işi yiyen biriydmm kendine inan

Bugün miniğim mızmızlanınca erken kalkamadım.
8.00 sade kahve
8.10 birinci öğün 2 galeta 2 k.k. süzme peynir, sınırsız roka ve ekşi ot, şekersiz çay, bir çay kaşığı tereyağı ve bir çay kaşığı bal( tereyağı yayık yağı olunca dayanamadım) 2 tane patetes kızartması
15 dakika leslie b. 5 dk bölgesel kardio
12.30 ara öğün muz ve süt, sade kahve 14.30 ikinci öğün balık ve salata,çeyrek lavaş ve çay
15.30 gibi dibek kahve
2 litre su
Adım7480 ama 12ye kadar 10.000 yaparım umarım.

Merhabalar..
Bende aranıza katillmak istiyorum. İlk sayfayı ve son bir kaç sayfayı okudm.

Diyetlerle ilgili bilgi sahibiyim. Çünkü hayatım diyet yapmakla geciyor

34 yaşındayım. Evliyim 5 yaşında bir kızım var.
Boy 1.59
Kilo 61-62 arası. Hedef 55
Yarın güncel kilomu yazarım.
Akşamları ise menülerimi

İyi akşamlar canlar

13.30

2 yumurta , peynir , zeytin , domates , 4 ceviz , bir avuç iğde , 1 elma

19.00
Balık , üç kaşık pilav , salata

Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım.

Adım 3000 bugün yürüyüş yapamadım , belki ilerleyen dakikalarda sudem34 ün bu hafta yaptığı spor videosunu yaparım

Boy ve kilo orantiniz çok güzel
Vki niz 24-25 arasıdır
22 yaparsanız efsane olur.
Bunca yıl diyet yapmanıza değmiş bence
Bölgesel spor yapıp sıkılaşma yaparsınız

İyi akşamlar :) bu hafta çalışma tempom çok yoğundu. Yarın da çalışmam gerekecek. Neredeyse hiç yemek yapamadım bu hafta. Hep eşim hazırladı yemekleri ve ne zaman işten gelirse o zaman yedik. Bugün de öyle geçen günlerden biriydi, yarın da öyle olacak muhtemelen.
Bugün; 17/7
10:30 şekersiz filtre kahve
14:30 6 tane zeytin, 1 bardak süt, biraz peynir, 1 tane galeta, 1 tatlı kaşığı erik reçeli
15:30 şekersiz türk kahvesi
19:00 kıyma soslu spagetti, 1 kase yoğurt, salata, şalgam suyu
20:00 şekersiz türk kahvesi ve 1 şişe maden suyu

2 litreyi henüz tamamlayamadım, uyuyana kadar tamamlamaya çalışacağım.

Boy ve kilo orantiniz çok güzel
Vki niz 24-25 arasıdır
22 yaparsanız efsane olur.
Bunca yıl diyet yapmanıza değmiş bence
Bölgesel spor yapıp sıkılaşma yaparsınız
Ben diyetle pek zayoflamadim aslında.
Doğumdan sonra 16 kilo verdim.
Sonrası korumak için o kiloyu hep diyetle geçti. 2 aşağı 2 yukarı 60-62 arasındaydım.hedefim 55 ama 5 yılda bir kez gördüm bu kiloyu.

Mesajların altındaki kilo endeksi nasıl ekleniyor acaba ? Baktım ama bulamadim

Korumak çok zor ben 14.8 kilo verip geçen hafta korumaya geçtim ve ilk haftadan 500 gram aldım spor la korumaya çalışıyorum
Doğum sonrası güzel kilo vermişsiniz.
Vücut yüksek kiloyu görünce o kiloya alışıyor.
Şanslısınız bence.

Profilinize girin hesap detaylarında düzenle yapın alta boy kilo yazınca çıkıyor kaydet yapin

Ben de katılmak istiyorum aranıza. 63 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğuma girdim. 92 ile diyete ve spora başladım yazin 87de bıraktım Eylülun ortasında tekrar başladım şimdi 77 kiloya ulaştım hedefim 60 boyum 169. 9 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum ama ek gidaya geçince zayıflama kararı aldım. Aralıklı oruc yapıyorum ama tabi esnetiyorum 11 gibi kahvaltı 19 gibi akşam yemeği arada meyve yiyorum. Son 3 gündür kabak detoksu yaptım çok fayda etti arkadaşlar 1 buçuk kilo verdim. Spor olarak Leslie ve karın egzersizleri yapıyorum vaktim oldukça dün detoksum bitti. Bugün
Sabah
2 yumurta bir dilim ekmek bir tane sosis yeşillik 3 dilim domates 2 dilim peynir bir iki tane zeytin
Ara
Mandalina
Muz
Elma

Akşam
Bir kaşık bulgur bilavi ve 1 tane wasa
Ve tavuklu patates yemeği
Ayran
Çay şekersiz

Spor
Leslie 2 mile
New mom belly workout 30 dk
Herkese kolay gelsin

Merhaba kızlar
herkes iyidir umarım
Çok yoğun bir gündü o sebeple hiç yazmadım yazdıklarınızı da okumadım bütün gün koşturdum durdum

bugünkü menümü yazıp kaçacağım

20/4
2 yumurta,50 gr beyaz peynir domates salatalık 10 siyah zeytin yeşil çay
4 köfte,2 bardak ayran bol yeşil salata

yeşil çay,maden suyu, kahve ve bol su içtim
7 km yürüdüm

yarın görüşürüz kızlar

Cnm nasıl gidiyor? yazamadım buraya haftalardır
blondeaddict cnm ben çıkmış mı oldum gruptan yazmayınca? yoksa devam edebilir miyim? :)

Ve 20 dakikalık Leslie boosted yaptım

Slm kizlar
Sabah 7.00 de 1 fincan kahve daha sonra da 1 bardak limon suyu ictim.
10.30da maydanoz , 1 kasik lor peynir, 3 kiraz domates , 1 yumurta , 1 tatli kasigi ketcap , 2 wasa yedim.
14.00 de limonlu dereotlu ayran yaptim 400 kl nerdeyse onu ictim.
16.45 te 6 kasik yogurt, 2 ceri domates , 1 wasa.
2 lt su tamamlayacam.
3000 yuruyus yapabildim ancak aksam da leslie ile fast walk 30 dk
100 mekik cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…