- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.281
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.201
Çok teşekkür ederim . Yorumunuz benim için çok kıymetli . Kesinlikle deneyeceğimSizin menü ve spor daaa mükemmellll çok yakında hedefinize ulaşacaksınız benceee tebrik ederm yeşil çay maden suyu içme imkanınız da varsa için bence ödem ve şişliği alıyo bagırsklarıda düzene sokuyor
20 dakikalık Leslie ile günü tamamladım. 9117 adım oldu . Yatana kadar 10.000 hedefİyi akşamlar canlar
12.00
Domates , peynir , zeytin , biber , maydonoz , dört ceviz , bir avuç iğde , bir elma
19.00
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan, iki kaşık pilav, salata
Bugün ormanda yürüdük bol bol . Şuan 6700 adım olarak gözüküyor ama belki ilerleyen saatlerde yine bir Leslie yaparım.
Su , 2 litreden fazla.
Olur arada bir
Yarın bol su yoğurt ayran salatalar ve istersen protein
Karbonhidrat yememeye gayret
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
A Amanedenolmuyo geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmeniz dileğimle.
Bu akşam İzmir'e kardeşimizi ve anneannemizi almaya gittik, şu an dönüş yolundayız. Bu gece hava daha bi soğuktu. Bu soğukta insanlar dışarıda, evlerine girmeye korkuyorlar. Bir tanıdığımız cenazesinin enkazdan çıkarılmasını bekliyor. Bilemiyorum o enkazı, çaresizce bekleyen insanları gördükten sonra ne yazsam boş. Allah hepimize güç ve sabır versin.
çok geçmiş olsun canım.. tez vakitte düzelmen dileğiyle..Selamlar , bu 2 gündür gene menu yazamadım kusura bakmayın. Az biraz elimi kestimde . Sol el iptal oldu biraz . Spor falan yapamıyorum ama diyete devam . Dün sabah 2 tane ufak sigara boregi zeytin domates akşam yemeğinde de balık ve salata yedim 1 parca ekmekle . Bugün de peynir zeytin 1 tane poğaça yeşillik domates salatalık yedim . Sonra cikolata yedim 1 tane de mandalina. Su içmeyi unutuyorum bu ara niye bilmiyorum . Öyle yani . 2 gündür sıkıntılı geçiyo o yüzden biraz .
canım 4 günde 4 kilonun hepsi kilo değildir ama hızla sisteme dön yerleşmeden gitsinİnsallah artı görmem kaptanım yaaBi ara hafta içi o yemek yediğim sürede tartıldm yarı aç yarı tok 67 çıktım 63 kilodan yani düşünün şuan tartı fobim oldu acaba onlar ödem mi oldu yoksa kilo mu aldm 4 günde
ilk hafta deneme süresi var konuya katılıma göre ekliyorum listeye süre sonunda ilk sayfada yazmıştımBen başlangıç bildirimi yapacağım sanırım
Canım gayet iyi tutmuşsun şifa olsun nasılsın sonlandırdın mı ?Yarını zor edecek gibiyim ama devam az kaldı 59.saatteyim
Gerçekten bazı şeylerin yanında hersey boşA Amanedenolmuyo geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmeniz dileğimle.
Bu akşam İzmir'e kardeşimizi ve anneannemizi almaya gittik, şu an dönüş yolundayız. Bu gece hava daha bi soğuktu. Bu soğukta insanlar dışarıda, evlerine girmeye korkuyorlar. Bir tanıdığımız cenazesinin enkazdan çıkarılmasını bekliyor. Bilemiyorum o enkazı, çaresizce bekleyen insanları gördükten sonra ne yazsam boş. Allah hepimize güç ve sabır versin.
tebrik ederim kaptanim.muhteşem.Günaydın kızlar ve güzel haftalar
Bu hafta: 66
Geçen hafta:67.5
Fark: -1.5
çok şükür artık hedefime sadece 1 kilo kaldı heyecanlıyım çok
umuyorum sizler de iyi sonuçlar alırsınızbekliyorum sonuçlarınızı