- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.041
Kaç kilosun ? Yeterki aralarda sağlıklıda olsa çok atıştırma yapma ... bende daha önce kuruyemiş sağlıklı diye atıştırırdım hiç kilo veremezdim...
Tebrikler ilk hedefinize ulasmissiniz.Bugün yürüyüşümü sabahtan yaptım 4.5 km yürüdüm
İstikrarlı devam edersem kilo vereceğimi düşünüyorum
Akşam menü paylaşacağım yine
İlk hedefim 85 kilo
Çok iyi ısrarla devam edersen emin ol kilo gidecek... belki ilk 20 gün az az gider sonra birden o zincir kırılıp tıkır tıkır kilolar gitmeye başlar 🖒🖒98.6 kiloyum şuan. Yani pazartesi tartildigimda oyleydi. Ben de öyle yapardım eskiden, ama şimdi sevgilimle birlikte çok sıkı bı diyet uyguluyoruz+aralıklı oruç. Ben ara öğün olarak bı kase yağsız sütle beraber nesfit yiyorum, yanına da yarım muz. Bazen 5-10 tane de erik. Bu kadar. Onun disinda ekmeği komple kestim, tuz nerdeyse hiç tuketmiyorum, akşam yemeklerinde saysan 10 tane tuz tanesi vardır yemeğimde, salataya vs zeytinyağını bile çok az koyuyorum
Mrb çok doğru yerdesin benimde bugün ıkinci günüm umarım hepimiz bu yolu basarıyla bitiririzTamda if yapmayı düşünürken gelen bildirimbu bir işaret olabilir mi
Bayağı iyi vermişsin canım nelere dikkat ettin daha detaylı anlatırsan sevinirimBen daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Hoşgeldin tatlımHerkese merhaba.
Ben de aslinda if yapmak istiyorum acaba icecekler serbest mi? Mesela ben aksam yemek yemek istemiyorum zaten de iyi gelmiyor bana. Ama mesela bir kahve, ayran, soda vs icilebilir mi?
Tamamen işaretTamda if yapmayı düşünürken gelen bildirimbu bir işaret olabilir mi
Huhuhuhuuuuuuuu gazla çok iyi çalışırımKızlar ben 62 kiloyum hedef 54 benimle yarısa girecek bir baba yiğit arıyorum
Biz verelim , seç beğen al :)))Benim kiloya ihtiyacım var.1.60 boyunda 45 kiloyum 26 yaşındayım bir 55 kilo olmak istiyorum
Cevap verildi mi goremedim bir anda hic olmadigi kadar mesaj geldi buraya :) sen de o zaman sabah kahvaltisi ogle yemegi seklinde yapar, orucuna baslarsin ertesi gun kahvalti saatine kadar. Cay, bitki caylari, sade kahve (sekersiz tabii ki), maden suyu ve su tuketebilirsin. fakat sut, ayran vs gibi seyleri sadece serbest zaman diliminde tuketebilirsin.Herkese merhaba.
Ben de aslinda if yapmak istiyorum acaba icecekler serbest mi? Mesela ben aksam yemek yemek istemiyorum zaten de iyi gelmiyor bana. Ama mesela bir kahve, ayran, soda vs icilebilir mi?
Bende kendimi durduramiyorm bebde 98-99 oldum. Hatta cok yersem 100ü dahi gördümŞuan sürekli kilo alıyorum
Bu döngüyü nasıl kırarım bilmiyorum
Kilom 98 e ulaştı
Bence bir şans vermelisin tekrardan. Bu grup sayesinde motive olabilirsin. Akşam bildirim yapıp gün içinde neler yediğini yazarsan yorum yaparız destek oluruz. 1 hafta denemeni öneririm. Bende insülün direnci var, tsh yüksekliği var ona rağmen 1 haftada 1.5 kg gittiBen de pazartesiden beri yapıyorum bunu. Bildirim gelmesi isabet oldu gerçektenama kilo verebileceğine inanmıyorum çünkü 1 buçuk ay denemiştim karantina sürecinde, şimdiki kadar katı yapmamıştım ama hiç kilo verememistim. O yüzden motivasyonum ve inancım düşük, moralim bozuk
Ayy darısı başımaBen daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Tam 10 kg fazlayım senden. Ama hepimizle yarışabilirsin burada. Pazartesi bildirim yapıcaz bakalım kaç kg gidicek. Hemen yarın başla hiç beklemeKızlar ben 62 kiloyum hedef 54 benimle yarısa girecek bir baba yiğit arıyorum
Bence ilk iş nickini değiştirŞuan sürekli kilo alıyorum
Bu döngüyü nasıl kırarım bilmiyorum
Kilom 98 e ulaştı