Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Çok güzel anlatmışsınız 🖒🖒

Hıımm evet şeker zaten herşeyin başı
Ben p90x3 yapıyorum, aç karna yapabilir miyim hiç emin değilim

25haziran perşembe bildirimi
07.00 sabah 12.000 adım tempolu yürüyüş
12.15 ilk öğün 4 köfte salata ayran
17.30 1 kase karpuz

Başka birşey yemeyecektim ama çık acıktım. 1 kase patlamış mısır yedim.

2 litre su
690 ip atladım
1 litre daha su içerim bitiririm günü

Bildirim geldi. Katilmayi cok isterim ama ben boyle seylere tam uyamiyorum. Elimden geldigince yaparim zaten diyetteyim. Ama tam uyum saglayacagimi soyleyemem. Ogun de bildirim geldi mesela borek yapimi ile ilgili. Dayanamadim kostum mutfaga

Çok teşekkür ederim. Pazartesiden beri yine de yapıyorum bi umut. Yarından itibaren de bildirim yapmaya başlarim. Desteğinize ihtiyacım var :)

Ve geçmiş olsun. Benim ailemde de insülin direnci var, dikkat etmezsem ben de olabilirim. Çok menem bi rahatsızlık

Hıımm evet şeker zaten herşeyin başı
Ben p90x3 yapıyorum, aç karna yapabilir miyim hiç emin değilim
Sabah tok uyanıyoruz bi başlarsan alışkanlık oluyor.. hiç öyle fenalık falan geçirmiyorsun ben zevkle yapıyorum.. birde aç karnına yapılan spor daha çok yağ yakıyormuş osman müftüoğlu öyle söylüyor 🖒🖒

Bu arada yuruyus yapamayan ama evde spor yapmak isteyen arkadaslar varsa ben instagramda birini takip ediyorum. Canli spor yapiyorum. Cok faydasini gordum. Isteyen olursa o kisinin adini veririm. Vermem dogru mu bilemedigimden yazmadim. Haftada uc gun aksam canli instagramdan spor var. Yaklasik 40 dakika.Diger iki gun de odev veriliyor yapmak isteyenlere. Istemeyen o gunler dinleniyor.

İfle beraber kalori sayıyor musunuz kızlar
ben hiç kalorı saymıyorum ke
Al benden de o kadar

Yememeye baslayarak basliyoruz :) 1. sayfada konuyu acan arkadasimiz cok guzel anlatmis. Once orayi oku istersen sonra aklina takilan olursa yardimci olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…