Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Iyi akşamlar 2 gündür bi girip yazamadım, saatler alınınca benim oğlan sabah 5 de uyanmaya başladı. Tüm gün uyumuyo da . Çocuğun dengesi şaştı. Neyse dünkü menü
Yulaf lapasi
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tavuk sote 2 wasa
Gene suyu azalttım 1.5 lt anca içebildim.
Yarim saatde cardio yaptım.
Bugünkü menü
Badem
Hunharca çiğköfte ve karam cikolata
Daha spor yapmadım ama 1 saat eliptik yapcam oğlus uyuyunca . Hiç değilse çikolatayı yakiyim bugün su icmedigimi şuan fark ettim. Yatana kadar 1.5 lt içiyim bari .

aynen bizimde 2 saat fark olunca cocuk dengesini şaşırdı

Kaptanım kaç gündür yokum hastaydım çocuklar flnn ne yediğime dkkt ettmm nede saatime baya kötü üsütmüşüm sabahlara kdr uyumadım kaç gecedir sinirimi yemekten aldm malum. Neyse ki bugun daha iyiyim bgunde hunharca yedim ve son öğünümü 4de yaptım inş yarın bomba gibi döncem umarım bu 4 gün bana + olarak acısını göstermez neyse sağlık olsun gerisi kolay 1 hafta da geri toplarm inşşş

İyi geceler canlar bugün işler çok olunca biraz geç yedim yemeği
08:00 bir bardak rezene çayı
21:00 2 tane mandalina
01:30 2 dilim peynir, zeytin, yoğurt, salata ve çay
Bişe sorcam ama Çok az yemiyormusunuz acaba yani yada şöyle sorayım hani kilo verip koruma moduna geçtiğiniz zman yne aynı sekilde beslenebilecekmisinz acaba yoksa biraz sıkıntı olur ben şuan tam o moddayım kndime engel olmam artık zorlasıyor hedefe çok yaklaştım saldım kendimi biraz

aynen saglik olsun kilo nedir verirsin

İyi geceler herkese. İzmir ve çevresinde olan veya yakını bulunan herkese öncelikle geçmiş olsun diliyorum.

Birkaç gündür bildirim yapamadım. Bugün bayağı kötü beslenmiş oldum. Gruptan atılmam umarım :)
Bugün 16 saate yakın oruçluydum.
11:00 haşlanmış yumurta, peynir, bir tane lavaştan karışık pizza yaptım, 1 bardak süt
11:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 şekersiz filtre kahve
21:30 sarımsaklı yoğurtla birlikte patates, kabak, patlıcan kızartması. Üç dört parça peynir.

2 litre su.

Depremi hissettikten sonra tadım tuzum kaçtı. Yemek yapasım da gelmedi. İşten gelince eşim kızartma yapmak istedi. O an ne yediğim pek umrumda olmadı açıkçası. Çok da geç bir saate kaldı. Bugünlük böyle olsun dedim. Bu hafta hiç motivasyonumu sağlayamadım zaten. Birkaç güne regl bekliyorum. Kesin pazartesi fazla çıkacağım, merak ediyorum ne kadar fazla olacak. :)) İyi geceler diliyorum herkese :)

Iyi geceler kizlar , arada 2 saat oldugunda n beri daha gec yaziyorum , isler ancak bitti .
7.30 da limon kuru
10.20 de 1haslanmis yumurta, 2 kasik lor, maydanoz dereotu 2 3 dilim salatalik 3 4 tane ceri domates, 2 tane wasa.
Aralarda siyah kahve 2 fincan, 1 tane form cay, 1 bardak haslanmis limon suyu .
16.40 17.00 arasi : yagsiz ,lorlu yumurta salatasi ve 1 tane wasa
1 1 bucuk lt ancak su icebildim bugun .
Ama suan devam ediyorum icmeye .
8000 yuruyus

İyi geceler kızlar,
5.45 sade türk kahvesi
8.10 koşu bandı 20 dk orta hızda

Birinci öğün 8.30
Dereotu, 2 kibrit kutusu süzme peynir, 4zeytin, bir galeta 2 ceviz

Ara öğün11.30 muz ve süt
İkinci öğün16.30 5 yemek kaşığı tavuklu pilav
Adım:8841
20 dk orta hızda koşu bandı
Egzersiz:10 dk leslie b.
Su:2 litre

Canım ben normalde de az yerim ama metabolizmam çok yavaş galiba işe gitmeyince kilo aldım malum birde evde sıkıldıkça yiyor insan birde ben çok yemek seçiyorum malesef iş yerınde de her zaman istediğin menü çıkmıyor bende meyve ile geçiştiriyorum zaten ilk defa diyet yapıyorum yani hep kilom aynıydı korumam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yani inşallah

Rabbim sendeki istahtan bana da nasip etsin inşallah ben psikolojik olarak sürekli acım doyma güdüm yok galiba benim hiç yemek de seçmem sakatat dışında herşeyi yerim keşke bende secebilseydim

Rabbim sendeki istahtan bana da nasip etsin inşallah ben psikolojik olarak sürekli acım doyma güdüm yok galiba benim hiç yemek de seçmem sakatat dışında herşeyi yerim keşke bende secebilseydim
Ben de ben de... Allah ne verdiyse bazen tutamıyorum kendimi... Hele bir de canım sıkılmışsa, buzdolabının önüne kamp kuruyorum resmen Hele birde dolapta sevdiğim bişey varsa, bitenene kadar dolabı ziyaretlerim bitmiyo

Eşim ilk zamanlar senin kadar iştahlı birini görmedim diyodu bide hızlı yerim ki basladigiyla bittiği bir oluyo kına günümde bile millet beni ararken ben sadicimla sarma kazanının başında sarma yiyodum düğün günü fotograf çektirmeye gitcez beni bekliyorlar ben bi lahmacun daha yemenin derdindeydim doğuma girdim açım diye ağlıyorum her anım yemek üstüneydi benim . Eşim inanmiyodu diyete devam edeceğime 15 kilo verince adam da şaşırdı hala ıstahliyim ama yemiyorum yememek için savaşıyorum ⚒🛠⚔⚔⚔⚔

Süpermiş 15 kilo ah ah...Darısı benim başımaBenim eşimde bana inanmıyo ama pes etmiycem çıta gibi hatun olup arzu endam edecem evin içinde(hayalim bu) şu aralar sanki irademi sınıyor beyefendi kolalar çikolatalar neye zafım varsa eve getiriyo...

Aynı benimki benimki hala aynısını yapiyo arada yiyorum bende tabi ama genel olarak tutmaya çalışıyorum boğazımı. Bu adamlarla kilo vermek çok zor dün küçük paket çiğ köfte al dedim gene büyük almış. Bende çiğ köfteye başlayınca malesef durmayı başaramıyorum. Valla çok zor şartlar altında diyet yapmaya çalışıyorum

İnşallah diyeyim o zmn emeğinin karsıılığını alırsın tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…