- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.081
Aslı hocayla karıştırdimEvet ben fizikçiyim
Yerim ben seniAslı hocayla karıştırdim
Oda aynı gün geldi ya
Ama yine unuturum
Karıştırır im
AminYerim ben senisıkıntı yok yeniden söylerim mesleğimi gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi
Çok saol kaptanım iyiyim şuan şükürler olsun rabbimeeçmiş olsun
Çok yememişsin ki zaten ( senin normaline göre çok) sadece karbonhidrat yoğunluğu var umuyorum migrenin geçmiştir
Ayyy dun benimde migrenim tuttu valla bıktık bundanGünün menüsü
08:00 iki dilim peynir, zeytin, Menemen, iki dilim ekmek
21:00 bir tabak makarna ve salata
Bugün biraz fazla oldu migrenim tutunca yemek yiyip ilaç almak zorunda kaldım
Geçmiş olsun canım Hemde ne bıkmaAyyy dun benimde migrenim tuttu valla bıktık bundan
Canım kendin mi istedin?sudem34 canım bu yıl Ölçme Değerlendirme Merkezine görevlendirildim . Sınıf Öğretmeni İl Koordinatörüyüm. Şuan bakanlığa 4. Sınıf Fen Bilimleri sorusu yazıyorum . Okulda olsaydım kuzularım 4’e geçmişti .
Canım dr.a git bence bütün değerlerine baktır tiroid kan insülinMaalesef reglim 10 gün gecikti .ne yapacağımı bilmiyorum, tiroitten kaynaklanıyor . Onun gerginliği ve şişkinliği hep var .
Canım 8 yıl önce İstanbul’dan Sakarya’ya yerleştik , her şeyim İStAnbuL’da . Hala buraya alışamadım , çok özlüyorum. Şuan iki gün Ölçme Değerlendirme Merkezinde, 3 gün evde ( home office ) tarzında devam ediyoruz . Risk yok gibi çok şükür . Okul ortamından çok daha sağlıklı , bende başlayalı 3 ay gibi oldu . Ne kadar devam ederim , nasip artık . Evime de çok yakın, okulum çok uzaktı . Biraz da o yüzden istedim .Canım kendin mi istedin?
Nasıl korunaklı bir ortam mı covid açısından?
Şehrin neresi?
İstanbul dayım her hafta kaç velim kovid li çıkıyor
Allah yardımcımız olsun.
Hasta olmadan bu süreci atlatsak keşke
Canım dr.a git bence bütün değerlerine baktır tiroid kan insülin