- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.061
Geçmiş olsunSelamlar arkadaşlar..kandiliniz mübarek olsunoğlum hasta onunla ilgilenip ayrıca iş ev diğer çocuğum falan hiç fırsat bulup giremedim buraya..bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum yavrum bütün gece kustu..eve gidip uyumak istiyorum sadece.. menulerim pek hoş değil bu 3 gündür toparlamak istiyorum ama aşırı yorgunum kendimi düşünecek vakit bulamıyorum ne varsa onu yiyorum napcam ben
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.Selamlar arkadaşlar..kandiliniz mübarek olsunoğlum hasta onunla ilgilenip ayrıca iş ev diğer çocuğum falan hiç fırsat bulup giremedim buraya..bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum yavrum bütün gece kustu..eve gidip uyumak istiyorum sadece.. menulerim pek hoş değil bu 3 gündür toparlamak istiyorum ama aşırı yorgunum kendimi düşünecek vakit bulamıyorum ne varsa onu yiyorum napcam ben
Valla aynen öyle olduSüper
Kız olur mu öyle şey
Enerjik insanlar iyidir
Ben orda olsam seni severdim
Olur hocam
Bak beni şaşırtın herkes gidiyor dedim siz gitmeyin beni utandirin lütfen
Regl öncesi ve sonrası biraz zor geçer iştah patlaması tatlı krizi olur.
Belki o döneme denk gelmiştir.
Çok geçmiş olsun...Selamlar arkadaşlar..kandiliniz mübarek olsunoğlum hasta onunla ilgilenip ayrıca iş ev diğer çocuğum falan hiç fırsat bulup giremedim buraya..bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum yavrum bütün gece kustu..eve gidip uyumak istiyorum sadece.. menulerim pek hoş değil bu 3 gündür toparlamak istiyorum ama aşırı yorgunum kendimi düşünecek vakit bulamıyorum ne varsa onu yiyorum napcam ben
İlk günler olur birde regl normal.İyi akşamlar arkadaşlar,
Kaptanım bugünkü menüm:
Sabah 7 de tarçınlı kahve
10.30 tarçınlı zencefilli sıcak süt
12.00 kahvaltı
Peynirli sosisli omlet, 2 kase ıspanaklı ayranlı köfte, çay
15.30 yarım muz
18.30 Akşam
2 lahmacun (bol yeşillikli) 1 bardak ayran
19.00 Türk kahvesi
2 litre su, 5000 adım
başım çok ağrıyor. 2 gündür ağrıdan gözümü açamıyorum.hayalim bugün en azından8000 adımdı ama hayaller gerçekler
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Tamam sevilmicek bir insan değilim sende haklısınSüper
Kız olur mu öyle şey
Enerjik insanlar iyidir
Ben orda olsam seni severdim
Olur hocam
Bak beni şaşırtın herkes gidiyor dedim siz gitmeyin beni utandirin lütfen
Regl öncesi ve sonrası biraz zor geçer iştah patlaması tatlı krizi olur.
Belki o döneme denk gelmiştir.
Afiyet olsunMenü verem
İf 18/6
12.30 kahvaltı
1 dilim salam,2 haş.yumurta,1 kibrit kutusu peynir ,bir ince tel peynir,maydonoz,domates, salatalık,kapya,yeşil biber,5 zeytin ,5 çiğ fındık
Ara 1 bardak kefir ve 1 elma
18.30 akşam yemeği
1 kase domates çorbası (tambugday unlu)
4 kaşık taze fasulye
Birkaç kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 su bardağı ayran
Gün içinde kiraz sapli tarçınlı karanfilli çay içtim.
Afiyet olsunİyi akşamlar
Kahvaltı 12.00
2 yumurta , peynir, zeytin , roka, 2 avuç beyaz leblebi , 1 küçük muz
Akşam Yemeği 19.00
5 köfte, iki kaşık makarna , 2 kaşık kadar patates kızartması , 1 bardak kola
Su , 2 litreden fazla
Adım : Şuan 5040 adım attım ama 8000 e tamamlayacağım inşallah .
Hayırlı kandiller canlarım
Afiyet olsun ve geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar,
Kaptanım bugünkü menüm:
Sabah 7 de tarçınlı kahve
10.30 tarçınlı zencefilli sıcak süt
12.00 kahvaltı
Peynirli sosisli omlet, 2 kase ıspanaklı ayranlı köfte, çay
15.30 yarım muz
18.30 Akşam
2 lahmacun (bol yeşillikli) 1 bardak ayran
19.00 Türk kahvesi
2 litre su, 5000 adım
başım çok ağrıyor. 2 gündür ağrıdan gözümü açamıyorum.hayalim bugün en azından8000 adımdı ama hayaller gerçekler
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
kola ve patates
Afiyet olsun ve geçmiş olsun
Aklında olsun tarçınlı kahve ve zencefilli sıcak süt orucu bozar
Yani sen aslında bugün 12 saat oruç tutmuşsun farkında değilsen diye yazdım şimdi detay yazıyorum bir alt postta
Zamanla oturacak
Teşekkür ederim kaptanımYeni gelen arkadaşlarıma not
Oruç fazında iken sade Türk kahvesi, sade filtre kahveler ( Hindistan cevizi yağı, tarçın , Dibek kahve vs olmaz ),Sade su( limonlu tarçınlı vs olmaz ) sade maden suyu sade yeşil çay (meyveli vs olmayacak ) dışında HER ŞEY orucu bozup sizi yağ yakma evresinden çıkartır
Kalori içeren hersey (sakız dahil ) orucu bozar
Bu tarz şeyleri orucu açma saatinize yakın ve yeme saat aralığınızda tüketin
Tercih sizindir ben en doğrusunu bilmeniz için yazdım, bazıları mesela dirty fasting denilen bir yöntem belirler mesela bu tarz limonlu su yada Hindistan cevizli vs kahve de tüketir yapılır mı yapılır.
ben sadece en doğru olan yöntemi yazıyorum gerisi sizde
Hocam kaçıncı sınıf okutuyor sunuz?Teşekkür ederim kaptanım
Ben bu konuda oldukça cahilim. Ama topiğe geleli daha 2 gün olmadan çok faydalı bilgiler öğrendim. İyiki varsınız
İlk günler olur birde regl normal.
Yarın yine olursa ara öğünde kuru incir ,kuru hurma,kuru kayısı,kuru erik yiyebilir siniz.
Kahvaltı öncesi bağırsak hareketi için de olur.
Tabi ölçülü yenecek
Şu an bebişten dolayı evdeyim. Ama özel kurumda tüm sınıflara girmek zorundaydım. Öyleki bir dönem fen bilgisi öğretmenliği de yaptımHocam kaçıncı sınıf okutuyor sunuz?
Fizikci olan siz miydiniz?Şu an bebişten dolayı evdeyim. Ama özel kurumda tüm sınıflara girmek zorundaydım. Öyleki bir dönem fen bilgisi öğretmenliği de yaptım
Evet ben fizikçiyimFizikci olan siz miydiniz?